Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

RukiaXRenji fangirls ? Η αλήθεια είναι πως δεν έχω πέσει σε πολλά. Πέραση είχαν κυρίως IchigoXRukia, IchigoXOrihime και κάποτε UlquiorraXOrihime. Ναι, Zaraki rules. Μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας αλλά παραδέχομαι ότι τα σπάει. Αν και προτιμούσα το παλιό look του.
Nov 06 2011 22:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Zane

Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ! Επιστημονική ανάλυση, πλάκα κάνεις?
Nov 06 2011 21:17
Photo

Zane → Fallen_Mpougatsa

Αγνοείς επιδεικτικά την προσεγμένη ανάλυση και ψιλάφηση που έκανα στο έργο,δεν είσαι σωστή![QUOTE=Zane;541281]Στα ον τόπικ,προχώρησα και 2 chap το manga,καλά πάει:thatsit:[/QUOTE] :P
Nov 06 2011 21:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Κοιτ~ά! :joyful: Το έκανα μόνη μου (αντιγράφοντας το σχέδιο που έκανε η Tea-chan)! [url=http://fallenangelitachi.deviantart.com/#/d4fb4l2]DnD character sheets[/url]
Nov 06 2011 21:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Γι' αυτό που μου έγραψες :p Σε παρακαλώ! Γνωρίζει τι είναι manga και anime εδώ και καιρό. Να τον βαλω να διαβάσει βέβαια είναι λίγο δύσκολο :p Να δει anime ίσως. Πόσα μάλλον αν αυτό αφορά τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή θα βρω κάτι και θα τον βάλω να δει καμιά ταινία-κανένα ova από κάτι που πιστεύω ότι θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Επίσης, είσαι πολύ σαδιστής. Ώστε θέλεις να με πληγώνεις; Άκαρδε άνδρα(λέμε τώρα, ο βαγγέλας είναι πιο άνδρας). Σου απαντάω από εδώ γιατί μου αποσυνδέθηκες από το skype :p
Nov 06 2011 21:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

:orly: . . .Όχι! Ha ha, nice.
Nov 06 2011 20:57
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ναι ρε αυτό λέω , prob ? :P (Και γω καϊδι είμαι :P) . Yeap , Αθήνα , εδώ που τα καϊδια είναι λίγα .
Nov 06 2011 20:48
Photo

Χα χα, όλα τα καΐδια εδώ πάνω ε? Αυτό λες τώρα ε? Καλάααα! Lol, εσύ από Αθήνα?
Nov 06 2011 20:41
Photo

E άμα ακούω majhong και μάλιστα πολλά άτομα ξέρω ότι μιλάμε για εκεί πάνω :P
Nov 06 2011 20:38
Photo

Oh...ναι...Γιατί το κατάλαβες απ'το majhong? Εδώ έχουμε μεγαλύτερη..."εστία"? xD
Nov 06 2011 20:35
Photo

Να μαντέψω ... Θεσσαλονικιά ? :P
Nov 06 2011 20:30
Photo

To lol στην πρόταή σου είναι ότι ειδικά εγώ πιο εύκολα βρίσκω άτομα για το majhong και μ'αρέσει περισσότερο που είναι πιο περίπλοκο! ^^
Nov 06 2011 20:27
Photo

Εγώ μια φορά έχω παίξει μόνο majhong :( Πάντως το Tichu είναι πιο εύκολο και βρίσκεις και πιο εύκολα άτομα να παίξεις , οπότε θα κολλήσεις :P Ήταν να μην αρχίσεις , τώρα δε γλυτώνεις .
Nov 06 2011 20:23
Photo

Ha ha λες???? Ελπίζω πως όχι, έχω ήδη το majhong, μην ακίγομαι ΚΑΙ μ'αυτό! xD
Nov 06 2011 20:19
Photo

Ok απλά θα κολλήσεις :P Σε λίγο καιρό θα βρεις και το site λογικά και μετά δε θα ξεκολλάς :P
Nov 06 2011 20:18