Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa
Urahara Yoruichi κι εμένα μου αρέσουν αρκετά αλλά να πω την αλήθεια μου all time favourite είναι ο Zaraki! :3 Toν πάω τρελά γιατί είναι απλώς...ο Zaraki. No drama whatsoever and he has Yachiru! Gotta love the psycho with the daughter! xD Aha! Waifu η Tia ε? Καλή επιλογή...! Τώρα τον Renji τον πήγαινα έτσι κι αλλιώς και να συμπληρώσω έναν Kyoraku taichou/Nanao-chan δίδυμο εδώ!
Nov 06 2011 20:09
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Δεν χάνει ο Byakuya. Με τίποτα. Ειδικά όσο μένει aloof και silent - σημάδι πως ό,τι έχει να "πει" θα το πει στο τέλος ;)
Hmmm, ποιούς άλλους πηγαίνω; [SPOILER]Τη Hogyoku και το Kyoka Suigetsu φυσικά. :P
[SPOILER]Από το Bleach εννοείς υποθέτω; Μου αρέσει πολύ η Yoruichi, ο Urahara, ο Byakuya, η Harribel (my waifu) και ο Barragan. Τελευταία μου άρεσε πολύ ο Renji και η Jackie. Yours? (πέρα από Kuchiki duo?)[/SPOILER][/SPOILER]
Nov 06 2011 19:58
GhostPrince → metalmusicmaniac
nice, :kakaka:
...guess your idea..is..is not bad at all xDD
Nov 06 2011 19:33
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
I see.
Μην ανησυχείς για το Kuchiki duo. Απλά τους έτυχε να αντιμετωπίσουν τους πιο σημαντικούς fullbringers και γι'αυτό η μάχη τους θα πάρει λίγο περισσότερο για ευνόητους λόγους. Εξάλλου το να χάσει ο Byakuya αυτή τη μάχη είναι εκτός των ορίων της ανθρώπινης φαντασίας. Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου :P
Nov 06 2011 17:42
Kai → Anelis
Χαίρομαι που είναι έτσι, τρόμαξα για μια στιγμή.
Η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι σαν θέμα για thread, αλλά πιθανόν να το επιχειρήσω μόνο και μόνο επειδή μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Nov 06 2011 17:22
Anelis → Kai
Κοίτα σε αντίθεση με άλλα θρεντ δεν εντάθηκαν οι τόνοι, οπότε και δε νομίζω ότι έκανες κάτι με λάθος τρόπο. Αν το είχα αντιληφθεί έτσι θα το είχα αναφέρει.
Αυτό που λες όντως είναι πολύ ενδιαφέρον και όντως δεν έχουμε ένα ανάλογο θρεντ. Προσωπικά θα μου άρεσε πολύ να ανοίξει μια τέτοια συζήτηση και πραγματικά αν έχεις σκοπό να ανοίξεις ανάλογο θρεντ πιστεύω ότι θα γίνει πολύ ωραία ανταλλαγή απόψεων. (In other words go for it!! xD )
Nov 06 2011 17:14
Kai → Maffy
[QUOTE=Maffy;540876]Δεν τρελάθηκα με το επεισόδιο οπως γενκά δε μ'έχουν τρελάνει τα τελευταία επεισόδια αλλά η λογική σ'αυτό το anime όσο πάει και χάνεται.
[SPOILER]
Για τον τυπά που έκανε κάποιο brainwashing στον Shuu, μην ξεχνάμε ότι ο Shuu είναι ένα απλό αγόρι που δεν είχε καμία σχέση μ'όλα αυτά και πήγε κατευθείαν με τον Gai χωρίς καν ο ίδιος να'ναι πεπεισμένος μόνος του ότι ό,τι κάνει είναι σωστό οπότε και απόλυτα φυσιολογικό να δημιουργήσει αμφιβολίες. 'Οσο για την αναφορά στην Inori νομίζω ο σκοπός του τυπά δεν ήταν να τον τρομοκρατήσει ότι αν δεν συμμορφωθεί με τα δικά του σχέδια θα πιάσει την άλλη, όσο να τον πείσει ότι πράγματι ο άλλος είναι κακός που την κρατάει με το ζόρι και έτσι να του δώσει ακομα παραπάνω κίνητρο να πάει εναντίον του Gai.
Όσο για την Inori γενικά... δεν ξέρω. Γιατί σχεδόν πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα άψυχο κορίτσι που δεν ξέρει που πάν τα τέσσερα αλλά ξαφνικά εμπιστεύεται τον πρωταγωνιστή με τη ζωή της, δε θα το καταλάβω ποτέ. Τη θεωρώ παντελώς άχρηστη εκτός απ'το Void της.
Και τώρα φτάνουμε στον Shuu... Δεν μπορώ να πω, σε γενικές γραμμές στο επεισόδιο κανονικός ήταν. Ένας generic character με τα generic problems που'χει και είναι το τέλειο θύμα για brainwashing κι απ'τον Gai κι απ'τον άλλο τυπά οπότε φυσιολογικό να είναι σαν μπαλάκι του τένις και να πάει μπρος πίσω μέχρι να καταλήξει μόνος του. Στο τέλος όμως...τι? Είδε την Inori και ξαφνικά έγινε τρελά κουλ κι άρχισε να τους διαλύει όλους? Δεν μπορεί απ'τη μια να μου'ναι μες στο μπέρδεμα και μόλις δει την γκόμενα, πήρε power up και άρχισε να ξεσκίζει... Κι άι πες ότι την προσπάθεια την έκανε, που βρήκε τις ικανότητες? Εγώ απ'ότι είχα καταλάβει ένας μαθητής ήταν που πήγαινε απ'το σπίτι στο σχολείο και vice versa. Ξαφνικά όμως κουνιόταν σαν pro... Απλώς όχι.
Κι έχεις και τον Gai που να΄ναι "Τι? Σου είπαν κάτι?" που στην τελική ρε μεγάλε, δε ρώτησε και τπτ περίεργο. Τι σκοπό έχεις ρώτησε και το πήρες και προσωπικά. Δεν είναι πια τόσο στόκος που θα σε ακολουθήσει χωρίς κουβέντα.
Βέβαια πιο έλεος σκηνή για μένα ήταν όταν αυτή η κοπέλα έσωσε τον Shuu κι ήταν "Τι έκανες στην Inori? Αποκλείεται να παράκουγε τον Gai! Αν πάθει κάτι ο Gai, πέθανες!" κι ήμουν "Ναι της πήρε την π*****α και τώρα δεν μπορεί να ζήσει μακριά του (γιατί βεβαίως το να έχει δική της θέληση αποκλείεται απ'ότι φαίνεται) και απ'ότι φαίνεται να μας άμα σωθεί η Inori, να μας και να μην. Ο Gai πάνω απ'όλους. Τeamwork!" Τι να πεις γι'αυτές τις προτεραιότητες...[/SPOILER][/QUOTE]
Ι lol'ed. Φοβερή ανασκόπηση του επεισοδίου. XD
Nov 06 2011 16:53
Kai → Anelis
Οκ, κι εγώ το διευκρίνισα γιατί είναι τελείως απρόσωπη η επικοινωνία οπότε είναι εύκολο να γίνουν παρεξηγήσεις, κάτι που δεν θέλω και ξαναδιαβάζοντας το post μου θεώρησα ότι μπορεί να παρεξηγηθεί.
Προσωπικά μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η διαφορετική σκοπιά στο θέμα κι αν υπήρχε αντίστοιχο thread ομολογώ πως θα μου άρεσε πολύ να συνεχίσω τη συζήτηση. Ευτυχώς η δυστυχώς δεν έχει τύχει πολλές φορές να συζητήσω με ποια άποψη συγκρίνει και βαθμολογεί ο καθένας τα anime που βλέπει και σίγουρα θα υπάρχει ποικιλία στις απόψεις. Οι διαφωνίες σε τέτοια θέματα είναι αναπόφευκτες ούτως ή άλλως και δεν πρέπει να είναι απαραίτητα σε έντονους τόνους. Δεν μπήκα με σκοπό να μαλώσω άλλωστε, μπήκα για συζήτηση αλλά μάλλον το έκανα με λάθος τρόπο.
Nov 06 2011 16:50
Anelis → Kai
Όχι ρε συ δεν το πήρα σαν επίθεση, απλά παραξενεύτηκα γιατί υπέθεσα ότι δεν είχαν γίνει κατανοητά αυτά που είπα οπότε θεώρησα σωστό να δώσω μια παραπάνω διευκρίνιση. Είναι κ από μόνα τους λίγο μπέρδεμα τα είδη καθώς δεν έχουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές οπότε πέρα από τους ορισμούς κτλ μπαίνει μέσα και η προσωπική άποψη του καθενός για το πού θέτει τα όρια οπότε λογικό να μη συμφωνούμε όλοι. :)
Nov 06 2011 16:41
mayumi_chan → plotolp
[I]καλο μου ημερολογιακι καλησπερα!!! [/I]:blingeye2:
[I]την εχω κανει την ζωη μου ανω κατω!!αστα!!![/I]:sadist:[I] και εχω και την σχολη και τα αγγλικα που βαριεεεεμαιιιιι να διαβαζω!!!αχ αχ εχω γινει ρεζιλι στο D.I.(η σχολη μου) ή θα γινω συντομα..[/I]:run:[I]ευτυχως με τον μουσικο ομιλο πηγαν ολα καλα!![/I]:yahoo:[I]δεν παιζω αλλα τραγουδαω!![/I]:blush2:[I]ειμαστε κυριως χοροδια αλλα εχουμε και την ορχηστρα μας οταν οι εκδηλωσεις ειναι εντελως δικες μας..απλα τις τελευταιες φορες ειχαμε αλλη ορχηστρα με την οποια συνεργαζομασταν!!
το "Αφαια" ,που λες, της σκυλιτσας μου ηταν εμπνευση του αγαπημενου μου θειου!![/I]:P
[I]το γατακι σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟ!!!:kyaaa:[/I][I]kawaiiiii[/I]:x3: [I]να τον χαιρεσαι!!![/I]:awww:
[I]στο τελευταιο μαθημα αναλυσης ημουν πολυ ευτυχισμενη γιατι τα καταλαβα ολα!!!ελπιζω να συνεχισω ετσι!![/I]:P
[I]περιμενω να μου πεις πως πηγε και με τα e-mail!!
p.s. αχ ημερολογιακι μου και σερνεται και το κοβω να σερνεται για πολυ ακομα ετσι οπως τα εχω κανει στην σχολη!!εχω την εντυπωση οτι αυτος που μου αρεσει θα το μαθει κ οχι με τον καλυτερο τροπο..εχμμ..και πιστευω οτι θα μου φερθει ασχημα μετα απαυτο γιατι ετσι κανουν οταν σε εχουν σιγουρη!![/I]:bahhh:
[I]p.s.2 ευχαριστω παρα πολυ ημερολογιακι μου για την ταινια!!τωρα την κατεβαζω και οταν τη δω θα σου πω γνωμη!!![/I]:wooi2:
[I]p.s.3 δεν ειναι γαματο??αχ τα ιαπωνικα ειναι τοσο υπεροχα!![/I]:lovulovu:
[I]p.s.4 το ξερω δεν ειναι πολυ Μ____?? και θα συνεχισει να ειναι δυστυχως.[/I]:erk:[I]..περιμενω γνωμη!!![/I]:riiight:
Nov 06 2011 15:05
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Το φαντάστηκα ότι προς τα εκεί το πήγαινες, και στη τελική γιατί όχι? Με τόση φαντασία που έχεις πιστεύω πως άνετα φτιάχνεις και χαρακτήρες και πλοκή και τέλος.[SPOILER]Βέβαια έχοντας και τον απαραίτητο χρόνο που κανένας δε διαθέτει :P[/SPOILER]
Nov 06 2011 13:41
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
[QUOTE]Με τόσες πολλές ιδέες γιατί δε φτιάχνεις και το δικό σου anime? :P[/QUOTE]
Ε χε χε...όχι και πολλές φίλε μου! Αυτές είναι μόνο για έναν χαρακτήρα. Σε ένα anime έχεις πολλούς χαρακτήρες τους οποίους πρέπει να αναπτύξεις ταυτόχρονα και ισάξια τουλάχιστον όσο γίνεται. Μετά είναι και η πλοκή. Μετά είναι και το τέλος. Μετά είναι και οι σχέσεις των αγωνιστών. Εν τέλη, ποιος σου είπε ότι δε θέλω να γράψω γενικότερα? :P
Nov 06 2011 13:37
metalmusicmaniac → GhostPrince
Come on, don't let yourself down! Στη περίπτωσή μου όποτε δεν βρίσκω καλό anime να δω κάθομαι και ψάχνω στις ατελείωτες λίστες του animefreak ή κάποιας παρόμοιας ιστοσελίδας αναλόγως τη genre και όλο και κάτι καλό βρίσκω.
Nov 06 2011 13:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed