Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamui

Lol. Φαντάζομαι καταρρέει επειδή δεν αντέχει την μεγαλοπρέπειά σου. Ρώτα πάντως, πολλά group το έχουν γυρίσει σε 10bit και θα σου χρειαστεί αργά ή γρήγορα.
Nov 07 2011 16:31
Photo

Kamui → Kai

Thanks, θα ρωτήσω και τον Hanzo γιατί απο τότε που έφυγε το pc καταρέει κομμάτι κομμάτι...
Nov 07 2011 16:21
Photo

Putin → ryu

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι
Nov 07 2011 16:09
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE]Το κατέβασα και απο τα δύο possible downloads απο UTW, το 720p με τα πολλά mb είναι χαλασμένο και η εικόνα βγάζει παράσιτα.[/QUOTE] Butting in. Great General, δεν φταίει το βίντεο μάλλον. Έχεις κάνει update τo codec pack σου. Μάλλον έχεις CCCP, οπότε πέρνα μια βόλτα από [url=http://www.cccp-project.net/]εδώ[/url] και θα λυθεί το πρόβλημα. Πολλοί τα βγάζουν σε 10bit οπότε θα λύσει το πρόβλημα και για άλλα βίντεο.
Nov 07 2011 15:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, έτσι, ο Κάρδιος είναι εγκάρδιος...! Με τα χρώματα τουλάχιστον! Damn τώρα θέλω να δω Lost Canvas και δεν ξεκίνησα καν αυτό που με έδωσες με τα bishounen. :orly: No problem...
Nov 07 2011 15:51
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Yup. Toυς έχω ακόμα κι όπως είπα δεν πρόκειται να φύγουν εύκολα. Εκτός του ότι συμπαθώ πολύ τους χαρακτήρες,, ειδικά τον Κάρδιο, μ' αρέσει και ο χρωματισμός πάρα πολύ. ΥΣ. Σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά κουρού. Δεν ξέρω αν θες να γίνεις το πειραματόζωό μου. XD
Nov 07 2011 15:44
Photo

Tenshi → Zane

Επικότατη ταινία. Θυμάμαι την είχα δει 1η φορά αρκετά μικρός, και δεν ήξερα τον τίτλο. Όταν την ξαναείδαμε στην κατάληψη στη σχολή μετά από χρόνια και όλοι μαζί, το κλάμα έφευγε σαν του Αρτέμη. :P Χαχαχα!! "Κι κεί που βοσκούσα το πρόβατα...." :P
Nov 07 2011 15:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oho! Ειδα τους έβαλες τους δύο στο post your desktop...
Nov 07 2011 15:40
Photo

Zane → Tenshi

Xαχαχ ναι ρε!Ξεχνιούνται τέτοιες ταινίες και ατάκες?:P
Nov 07 2011 15:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Eγώ? Καΐδι? Νοοοοοοοοοοοοο!
Nov 07 2011 14:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Λογικό XD Απλά θα ήταν κουλό να γράφω στο κενό, άσε που τα μηνύματα πηγαίνουν μετά από έναν αιώνα, όταν το ξανανοίξεις. Γιατί; Πατέρας μου είναι. Να μου μοιάξει. Εκείνος πως μου μάθαινε για αυτοκίνητα όταν ήμουν μικρή (άσχετα που τώρα δεν θυμάμαι τίποτα); Ακριβώς αυτό που έγραψες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ανδρισμό του.
Nov 07 2011 12:49
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλή σου μέρα αγαπημένο μου ημερολόγιο!:wooi2: Αρχικά να σου πω πως μου έλειψες πολύ αυτές τις μέρες :( και χαίρομε πολύ που έχω και πάλι νέα σου. Με ποιόν τρόπο έχεις κάνει την ζωή σου άνω κάτω? Και τι εννοείς ότι έχεις γίνει ρεζίλι στην σχολή σου? Λόγο των μαθημάτων έχεις γίνει ρεζίλι ή λόγο αυτού που αναφέρεις στο p.s:hmmm: Με έχεις μπερδέψει εντελώς :blurah5:, αν θέλεις και νιώθεις άνετα πες μου τι έχει γίνει να καταλάβω και εγώ και να σε βοηθήσω αν μπορώ. Θέλεις να μου πεις ότι έχεις και ωραία φωνούλα?:lovulovu: Από ότι καταλαβαίνω δηλαδή μπορείς να παίζεις ένα κομμάτι στην κιθάρα ή στο πιάνο και συγχρόνως να το τραγουδάς! Ποιος στην χάρη σου, σίγουρα Miku will fall for you αν μάθει ότι είστε συνεργάτες:P Πες λοιπόν στον θείο σου ότι έχει φαντασία και σίγουρα ταιριάζει πολύ στην σκυλίτσα σου μιας και είναι μικροκαμωμένη και "χάνετε"! Και ο γατούλης μου καλός είναι, αλλά μην σε ξεγελάει που κοιμάται έτσι ήσυχος, είναι λίγο αλητάμπουρας:P Όσον αφορά τα δικά μου νέα, αυτές τις μέρες κουράστηκα αρκετά τόσο με την δουλειά όσο και με άλλες υποχρεώσεις που είχα. Έπρεπε να οργανώσω 2 ομάδες στον σκακιστικό σύλλογο, κάτι αρκετά χρονοβόρο, και να παίξω κιόλας στην μία από τις δύο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε κιόλας! Όσο αφορά την σχολή μου ο καθηγητής δεν μου έχει απαντήσει ακόμα και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κάνω:sadist: Να του στείλω και δεύτερη φορά, να περιμένω και άλλο ή να στείλω σε άλλον καθηγητή?? Εσύ τι θα μου πρότεινες? είμαι σε αδιέξοδο.. p.s Πάλι με μπέρδεψες:P Θέλεις να πεις ότι σου άρεσε ένα αγόρι από την σχολή και το είπες σε έναν φίλο/φίλη σου και αυτή πήγε και του το είπε, οπότε το έμαθε εμμέσως? Ότι και να έγινε ελπίζω πάντως να μην σου φερθεί άσχημα. p.s2 Παρακαλώ! Άμα δω και κάτι άλλο αξιόλογο θα σου το προτείνω:riiight:. Εντωμεταξύ είδα και εγώ τις σειρήνες στην στεριά και μπορώ να πω πως έκλαιγα τα λεφτά μου! Έβγαζε γέλιο σε πολύ λίγα σημεία και γενικά ήταν αρκετά μέτρια. p.s3 Μια και μιλάμε για βίντεο δες την επική stealth cat! Θέλω να μάθω και το γατούλι μου να το κάνει! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=FIHZr_FKb5I"]Youtube[/URL] p.s4 Έχω δει μέχρι το 11 και μπορώ να πω τα εξής. Η σειρά είναι πολύ καλή και μου αρέσει γιατί δείχνει τις σχέσεις με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο. Απο την άλλη δεν μπορώ να δω πολλά επεισόδια μαζεμένα γιατί μελαγχολώ και δεν μπορώ να συνεχίσω:P Αυτόν τον Yano δεν τον χωνεύω καθόλου κυρίως λόγο της συμπεριφοράς του. Έχει την κοπέλα που γίνετε χαλί να την πατήσει για εκείνων και τον αγαπάει, την βάζει να ορκιστεί να μην λέει ψέματα και να είναι μαζί του και συγχρόνως πάει και φιλάει την άλλη!! Ε άντε χάσου! Καλά έκανε και τον χώρισε στο τελευταίο επεισόδιο που είδα:thumbup: Μόλις προχωρήσω και άλλο θα σου ξαναπώ γνώμη! ([URL="http://www.youtube.com/watch?v=_x0t7UfxgR0&feature=related"]Αυτό[/URL] το τραγουδάκι το έχω αγαπήσει:joyful:)
Nov 07 2011 11:41
Photo

Kai → Maffy

Δεν αμφιβάλλω ότι θα μου είχε αρέσει κι εκείνη αλλά και με αυτή μια χαρά γέλασα. XD Μη νομίζεις έχω την αδερφή μου από δίπλα και το βλέπουμε μαζί κάθε φορά και περισσότερο χρόνο τρώμε να σχολιάζουμε παρά να παρακολουθούμε κανονικά τι γίνεται.
Nov 07 2011 10:05
Photo

Maffy → Kai

Χαχα, ευχαριστώ x) Που να άκουγες την ολοκληρωμένη version όταν έβλεπα το επεισόδιο άμα σ'άρεσε αυτή xD
Nov 07 2011 09:51
Photo

ryu → Putin

Μια χαρα το αβαταρ σου
Nov 07 2011 06:50