Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → GhostPrince

Αυτό είναι το πιο σπαστικό, να έχεις δει όλα τα καλά anime και να κάθεσαι να περιμένεις αν μέσα στα καινούργια βγει κανένα καλό.
Nov 06 2011 13:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Mα τι λεπτομέρειες είναι αυτές! xD
Nov 06 2011 13:13
Photo

GhostPrince → metalmusicmaniac

τπτ ;) I see...well μιαπτα ιδια κιεγω...μονο λιγο πολυ τα περισσοτερα on-goin βλεπω xDD 8ελω να δω κν καλο finished, αλλα που (τα χω δει τα περισσοτερα καλα) >.<
Nov 06 2011 13:11
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Τι νόημα θα μπορούσες να βγάλεις με το [QUOTE]τζάμπα έφαγα γιατί η μάνα μου δεν μου διευκρίνησε στο τηλέφωνο ότι ναι μεν δε σε αφήνω να κοιμηθείς στου Στέλιου σήμερα αλλά αυτό δε σημαίνει και γύρνα τώρα σπίτι[/QUOTE] :hihi2:
Nov 06 2011 13:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Ha ha, δεν πειράζει τα τυχερά είναι αυτά! Την επόμενη φορά! ^^ Κι αστείο γεγονός: το έφυγα το διάβασα έφαγα! xD
Nov 06 2011 13:08
Photo

Thankies :). Μπα, δεν παίζει τπτ καλό αυτό τον καιρό και βαριέμαι του θανατά :sadist:
Nov 06 2011 13:07
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Καλημέρα :) Χθες τελικά τζάμπα έφυγα :( γιατί η μάνα μου δεν μου διευκρίνησε στο τηλέφωνο ότι ναι μεν δε σε αφήνω να κοιμηθείς στου Στέλιου σήμερα αλλά αυτό δε σημαίνει και γύρνα τώρα σπίτι :P. Δηλαδή γύρισα και καθόμουν με τη μάνα μου και βλέπαμε μια ταινία στο cine+ μέχρι τις τρείς το χάραμα :P
Nov 06 2011 13:04
Photo

και την ωρα που ειπα να σ κανω reply...με προλαβαινεις κ μιλασ πρωτος XDDD edit: kochira dozo ^^ [url]http://imageshack.us/photo/my-images/690/darknesswallpaper.jpg[/url]
Nov 06 2011 13:03
Photo

ναι οντος... καλα ναι..παιζει...xDD δν εχω ακουσει κ γ κν αλο καλο περα απαυτα να σ πω την αλη8εια XDD αλλα οκ np, κιαυτα ωραια ητανε (ειδικα το Κ-ον) whatevah...τι αλλα? βλεπεις τπτ καλο αυτο το καιρο? :P
Nov 06 2011 13:01
Photo

Μαμάτο το καινούργιο σου desktop, may I have a link for this? :blingeye2:
Nov 06 2011 13:00
Photo

KaiKenny

:unlucky: Συγνώμη. Έπρεπε κι εγώ να περιμένω ακόμα λίγο.
Nov 06 2011 09:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Woot το λέμε όταν υποστηρίζουμε κάποιον, συνήθως έτσι μόνο του. Άντε! Χα χα μόλις σήμερα έμαθα να παίζω Tichu!
Nov 06 2011 02:37
Photo

Botsun → zennith666

Nai,γαμησέ τα,Σκουπίδια..... Λέω να βάλω Ubuntu,αλλά βαριέμαι να κάνω format ! XD
Nov 06 2011 01:56
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Να σου κάνω μια ερώτηση? Το Bleach (και ενδεχομένως το Naruto) σου άρεσε όταν δεν είχες φθάσει ακόμα up-to-date? Όταν διάβασες πολλά chapters μαζί? Το συγκεκριμένο arc έχει τα δικά του καλά αλλά είναι προφανές πως η πλοκή του δεν πρόκειται να εξελιχθεί ή να συνεχιστεί σε επόμενο. Ακόmα πιστεύω πως (τα) καλύτερα μας περιμένουν μπροστά. Για να έχει δηλώσει ο ίδιος ο συγγραφέας πως θέλει δέκα χρόνια για να τελειώσει η σειρά και πως θέλει να δει την αντίδραση των fan του μόλις αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο για τον Ichigo, δεν μπορεί, κάποιο πλάνο θα έχει! Και διαφωνώ πως η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει με το Decide. Έχω γράψει πάνω από 100 φορές τους λόγους για τους οποίους σωστά συνεχίστηκε. (Ο κυριότερος: πως θα αποδράσει ο Aizen αν τελειώve η σειρά? /fanboy :P) Btw νόμιζα ό,τι ήσουν από τα άτομα που σου άρεσε ακόμα η σειρά εξαιτίας των σοβαρών posts που έκανες στο αντίστοιχο thread. Όσοι δεν τους αρέσει συνήθως έρχονται μόνο για να πικάρουν και να κοροϊδέψουν. Αλλά φαίνεται πως δεν έπεσα μέσα.
Nov 05 2011 23:33
Photo

KennyKai

Πάνω που γύρισα από το τηλέφωνο. :nooooo:
Nov 05 2011 22:25