Community Status Updates
Yotsuba-chan → Kenny
lol, ναι ρε το καταλαβα. Δηλαδη φανταστηκα γιατι μπορει να θες να κρατησεις ολο το spam του /b/ απ εξω (οπως και γενικα απο το anime.gr). Eventually θα μπω, απλα.. τωρα εχω κατι προβληματα.. και καποια στιγμη συντομα.. (δηλαδη ειτε το πιστευεις ειτε οχι απλα βαριεμαι... :sigh2:)
και οχι ρε, σε σχεδον ολα εμπαινα, απλα δεν καθομουν τοσες ωρες εκει οσες στο αγαπητο /b/. Ακομα και στο /soc/ για να περναει η ωρα :sigh2: (lol, τωρα εχει κολλησει το 4chan και δεν μπορω να μπω να θυμηθω πως λεγονταν ολα xP νομιζω το /w/ (wallpapers αν κανω λαθος) ηταν απο τα αγαπημενα)
Nov 14 2011 17:22
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι και οι ναοί τι είναι? Αλλά δεν πειράζει εσύ θα τον ξεπεράσεις.
Επίσης: [QUOTE]Άρε Toujo,τόσες δουλειές,εσύ κι ο Παπανδρέου στα νιάτα του! XD[/QUOTE]
Ε.Πι.Κο.
Nov 14 2011 17:11
Kenny → Yotsuba-chan
Έλα ρε, μόνο στο /b/ έμπαινες; :hihi2:
Βασικά κοίτα, αυτό που γράφω στο group description δεν έχει σκοπό να κρατήσει εσένα απ' έξω (που στο κάτω-κάτω, δεν έχω τίποτα εναντίον σου). Κυρίως το έγραψα για να κρατήσω έξω κάποια άλλα άτομα (δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, they probably know who they are). Με λίγα λόγια, είσαι ελεύθερη και ευπρόσδεκτη να μπεις στο group, αν το επιθυμείς φυσικά.
Τhat said, χάνεις που δεν δοκίμασες άλλα boards... ειδικά το /a/. :P
Nov 14 2011 17:03
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μεγάλωσα,ωρίμασα κι ανέλαβα επιτέλους τις ευθύνες μου! XD
Η προπαγάνδα της Amano,υπέρ του Τσουτσούνα έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.Τρανταχτό παράδειγμα η Kai,η οποία μετατράπηκε σε υπερασπίστρια της τιμής του,από το ένα κεφάλαιο στο άλλο.
Δεν πειράζει όμως,μέσα από την σωστή καθοδήγηση,πλύση εγκεφάλου και ιατροφαρμακευτική αγωγή θα γυρίσει στον ίσιο δρόμο. Τ_Τ
Nov 14 2011 16:44
Yotsuba-chan → Kenny
Χμμ.. apparently στο social group δεν ειμαι και τοσο καλοδεχουμενη (το λεει αρκετα ξεκαθαρα παρα τους rules :3) και βλεπω και αρκετο rage προς το μερος μου οποτε δεν ψηνω xPPP
Εγω μονο 2 χρονια εδωσα απο τη ζωη μου αλλα οι πληγες θα μεινουν για παντα :nanteee:
Also, sorry mate, teh game =/
[IMG]http://celestialkitsune.files.wordpress.com/2009/02/whygodwhy-yotsuba.jpg[/IMG]
Nov 14 2011 16:42
Kenny → eyl
Παίζω στο tenhou κυρίως, αλλά έχει ιαπωνικό interface, οπότε μάλλον θα σε δυσκολέψει. Διάβασε [URL="http://forums.bakabt.me/index.php?topic=26199.0"]αυτό το thread[/URL].
Φυσικά παίζω και live, ευκαιρίας δοθείσης. Αφού ενδιαφέρεσαι, θα σε καλέσω σίγουρα. ^^
Nov 14 2011 16:35
Yotsuba-chan → Namida
lol ναι 4chan. Καλα κανεις και δεν εχεις πολυ μπει ^.^
Το animelist δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει, παντως αν βλεπω καλα δεν μου εχει βγαλει τιποτα. Namida λεγεσαι και εκει να σε κανω και εγω; :3
Nov 14 2011 16:29
eyl → Kenny
είμαι σίγουρα μέσα!!! ακόμα κ να συμπληρώσετε τετράδα θα ήθελα να σας δω να παίζεται. θέλω να μάθω! παίζεις σε site? ξέρω ο acid παίζει, κ νομίζω έχει κ σετ.
Nov 14 2011 16:03
Kenny → eyl
Παίζω... σε άρρωστο βαθμό, I'm afraid. :hot:
Σε ρώτησα γιατί σε περίπτωση που κατέβω Αθήνα και μείνω για λίγες μέρες, θα ήθελα να παίξω mahjong με μερικά παιδιά από το .aNiMe//GR, και μετά βίας συμπληρώνουμε τετράδα... οπότε όσο περισσότερους αθηναίους παίκτες ξέρω, τόσο το καλύτερο. Θα είναι και μια καλή ευκαιρία για συνάντηση. :P
Nov 14 2011 15:48
eyl → Kenny
απο mahjong, κατα τη διάρκεια αλλά κ μετά το saki, έκατσα κ είδα τους κανόνες κ ξεκίνησα με το πιο απλό, το hong kong style στη σελίδα του mahjong time. αλλά το richii με μπερδεύει με τους κανόνες κάπως κ θα ήθελα κάποιον να μου εξηγήσει. όσο για τα φοβερά hands, εκεί θα έχω χαρτάκι δίπλα μου. όπως όταν μαθαίναμε χαρτια μικροί. αλλά απο στρατηγικές στο παιχνίδι κ λοιπά, δεν έχω ιδέα. εσυ παίζεις?
Nov 14 2011 15:39
Kamui → Kamen Tantei Zura
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση γι αυτό το ανθρώπινο (ή μήπως κάτι παραπάνω) αριστούργημα, μια απλή περιγραφή είναι πολύ λίγο γι αυτόν.
Πάντως στα potential husbandos πρέπει να προσθέσω και τον βιολόγο μου.
Δεν υπάρχει τόποτα πιο moe.
Βy the way πως τα πας με το σχολείο?
Πως τα βλέπεις για τις πανελλήνιες?
Nov 14 2011 15:36
Fallen_Mpougatsa → Warchief
[QUOTE=Warchief;542596]την ζηλεύετε επειδή έχει το μανάρι τον Pattinson[/QUOTE]
You mad mad troll! xD
Nov 14 2011 15:26
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
[QUOTE=Zura;542594]Μαρία, γιατί έκανες τον κόπο να ξαναγράψεις κάποια πράγματα; XD Αφού είναι γραμμένα στο παραπάνω ποστ απλά με διαφορετικά λόγια.[/QUOTE]
Ήθελα να δείξω το τι εννούσα με δικά μου λόγια. :thatsit: Εξάλλου δεν επανέλαβα και [I]τοοόσα[/I] πολλά... :P
Nov 14 2011 15:10
Kamen Tantei Zura → Kamui
Τον ερωτεύτηκες τόσο παράφορα που δεν άντεξες να μην τον βάλεις και στα potential husbandos σου;
Πραγματικά, μου άρεσε η περιγραφή της κίνησης και του σώματος του γέρου. Σε θαυμάζω και σε συγχαίρω, great general.
Nov 14 2011 15:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed