Community Status Updates
zoro77 → Kaidou
συνδιασε το με sanji! Κι εγω μια φορα ειχα συνδιασει robin κ zoro!(γνωστη η μεταξυ τους συμπαθεια xD)
Nov 16 2011 23:19
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Aπαίσιο. Ειλικρινά απαίσιο. Εύχομαι να μη γίνει ποτέ αυτό, δηλαδή να μην χάσεις ποτέ την ανάγκη να κράζεις αυτούς τους μ@λάκες και σίγουρα να μη γίνεις ένας απ'αυτούς.
Nov 16 2011 20:40
Botsun → Fallen_Mpougatsa
To χειρότερο είναι,πως προσπαθούν να με πείσουν πως αυτό είναι το φυσιολογικό και πως έτσι λειτουργεί η κοινωνία και πως καλό θα'ναι να συμβιβαστώ με την ιδέα και να προσπαθήσω να κάνω το ίδιο....
Nov 16 2011 20:35
Mα ναι, σίγουρα αυτό είναι το εξοργιστικό. Ότι πολλές φορές πάνε μπροστά μόνο αυτοί που ξέρουν να μιλάνε/να γλύφουν ή είναι γνωστοί κλπ έστω κι αν είναι τούβλα. Παλιό νεποτισμός και ηλίθια ψώνια.
Δυστυχώς αυτές οι σχολές κι όλα τα παρεμφερή ιδρύματα είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας. Κι ακόμα δεν αλλάξαμε.
Nov 16 2011 20:30
Τώρα πέρα της πλάκας,σήμερα έγινα μάρτυρας της νοοτροπίας πως δεν πάει μπροστά αυτός που αξίζει,αλλά αυτός που έχει κονέ και γλύφει.Ευτυχώς για'μένα,δεν ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.
Παρολ'αυτά,εξοργίζομαι όταν συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα μπροστά μου κι ειδικότερα στην σχολή που γίνονται υπό καθημερινή βάση.
Nov 16 2011 20:21
Ha ha, μην ανησυχείς για τη γκρίνια όσοι ξέρουν να γκρινιάζουν πρέπει να την υπομένουν κιόλας! Και είναι να μη γκρινιάζεις? Αλλά αν καταφέρεις να το κάνεις, τότε πες με να κανονίσουμε τον τέλειο φόνο. Δεν είμαστε δα και Αμερική να σε πάρει κάθε κάμερα στο κάθε τετράγωνο!
Nov 16 2011 19:54
I thought of that too.But,it's illegal or something like that,i'm not very sure...
Sorry,που γκρινιάζω,αλλά σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σ'αυτό.
Nov 16 2011 19:45
Petran79 → Anakin Skywalker
ναι οντως. Παντως τα master που στειλαν οι Ιαπωνες παραγωγοι στους Αμερικανους για μεταγλωττιση δεν ηταν και απο τα καλυτερα στην εικονα.
Ισως να χρειαζεται η σειρα ξανα κωδικοποιηση απο τα ιαπωνικα DVD. H' να βγει σε Blue Ray!
Nov 16 2011 19:44
...Poser indeed. I have a solution for you: shoot it dead!
Nov 16 2011 19:37
Ρε ο τύπος για να καταλάβεις,είναι 35~40,βαριέται τόσο πολύ,να κάνει μάθημα στο δίωρο 8~10 του εργαστηρίου,που το ξεκινάει στις 8.30 -αυτός έρχεται στις 8.10,αλλά θέλει κι ένα 20λεπτο να πει τον καφέ του και να φάει την τυρόπιτά του- και μας διώχνει γύρω στις 9.40.Κι όλα αυτά,με την συνοδεία χασμουρητών-βρυχηθμών που θα ζήλευe και το λιοντάρι της MGM....
Επίσης,όλα τα παπουτσια που φορά είναι adidas,D&G,emporio armani etc με κοινό χαρακτηριστικό τις λαμέ λεπτομέρειες.Τα παντελόνια του,είναι όλα σωλήνες και οι μπλούζες όλες βγαλμένες από τον κατάλογο του emporio armani και των συναφών Ιταλικών εταιρειών.
Ειδική μνεία,στο μαλλί τύπου "καρφάκι",που το σηκώνει με ζελέ κρατήματος "Hyper-uder-imba-redicusly strong"...
Nov 16 2011 19:08
GhostPrince → Yotsuba-chan
σιγα, ετσι κι'αλιως ημουνα καπως busy αυτη τη week >.< οποτε np...whatever xD [παραδιδα και τη πρωτη μ εργασια στη σκηνο8εσια >.<]
καλα naruto....εγω εχω χασει κα8ε ελπιδα απτο ανιμε, εδω και καιρο xD οχι οτι το bleach ειναι καλυτερα...αλλα λεμε xD manga διαβαζω μονο σ'αυτα τα 2, αν κ naruto εχω χασει κτ chapters :P anyway,
καλα εισαι....τυχερη xD εγω λεω απο περισυ να γραφτω ιαπωνικα....αλλα δεεεν...no time at all >.> ειναι πο δινω κ για profficiency φετος, οποτε καπως δυσκολο, so αυτοδιδακτος...muahahaha XD οπως και να χει...καλη επιτυχεια στο πρωτο πτυχειο ^^
Κendo εκανα μικρος εγω, μια περιοδο....με το πατερα μου μαζι(αν δεν με απατα η μνημη μου) στο δημοτικο(τοτε)....8α8ελα να ξαναρχιζα κιεγω, πλακα πλακα :p ωραιο α8λημα :D
και νταξει...OP-naruto-bleach fans παντου βρησκεις, αυτο να λεγεται :P
το fate-zero το χα βαλει να το δω, ειδα το πρωτο επ. βσκ, ωραιο φαινοτανε, αν και η8ελα να δω πρωτα το fate/stay/night , αν και το ξεχασα εντελως XD καλα που μου το 8υμισες να το ξαναπιασω :P το Boku wa, κιεγω εχω ακουσει καλα λογια(αν κ καπως πολυ yaoi-style χαρακτηρες και σχεδιο φαινεται να χει,)αλλα δν βαριεσαι xD 8α το τσεκαρω καπια στιγμη :) το αλο, απλα το χω δει στη list, των καινουριων, δν μου προκαλεσαι το ενδιαφερον κ τοσο...το βλεπεις εσυ? λεει τπτ? xP
απο τελιωμενα ανιμε, εγω 8α σ προτινα το "nichijou" και το "azumanga", κρινοντας απτο avatar, κ name, εχουν παρομοιο στυλ ^^ επισης και το school rumble ειναι καλο ;)
και βασικα, τι στυλ ανιμε σ'αρεσoυν περισσοτερο? :P
Nov 16 2011 19:05
Πλά.Κα. Κά.Νεις. Άχρηστοοοοοοος! Πφφφ, να πάει να μάθει λίγο τρόπους και μετά κοινή λογική και μετά να πάει να διδάξει άλλους ο ποζεράς.
Nov 16 2011 18:58
Fallen_Mpougatsa → Vaizard
Sorry αν ήμουν απότομη απλώς έχω κακές εμπειρίες επί του θέματος...
Nov 16 2011 18:56
Κοίτα,δεν μετανιώνω ούτε παραπονιέμαι για τις ώρες που'χω ξοδέψει στην Γ' λυκείου,καθώς οι γνώσεις στα μαθηματικά,φυσική και χημεία ακόμα με βοηθάνε στην σχολή μου...
Τεσπα,σήμερα πήρα 5 σε μια εργασία και τα'χωσα στον καθηγητή γιατί όταν την έλεγξα,είδα πως μου διόρθωσε κάτι που ήταν σωστό κι όταν του το έδειξε μου'πε "[I]Τι θες ρε,τώωωωρα το διόρθωσα,άσε που βαριέμαι να αλλάζω τον βαθμό.Μην στεναχωριέσαι ένας βαθμός είναι από τους 50 που θα πάρεις μέχρι να αποφοιτήσεις..."[/I][B]<----[/B][I]Άντε και Γ@μήσου Δάσκαλε,εσύ και τα καγκουρο-ιταλικά ρούχα που φοράς.[/I]
Nov 16 2011 18:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed