Community Status Updates
OdyMonaxos → eyl
Είναι. 65 με μαξ 80 το μπουκάλι στα σουπερμάρκετ, με 10 - 15 λεπτά επιστροφή για κάθε μπουκάλι. Τα ίδια κάτω κάνουν 2 ευρώ περίπου. Το νερό είναι πιο ακριβό. Μ@λ@κί@ τους αλλά έτσι έμαθαν, και κατά βάση το πίνουν με ανθρακικό. ΑΗΔΙΑ
Nov 17 2011 18:30
iristella → Maya-chan
Ξεκίνησα όπως μου είπες και είμαι κανά 15λεπτο στην πρώτη ταινία. Let me guess το ζευγάρι για το οποίο μου μίλαγες στο Golden Wings είναι ο Reinhard με τον Siegfried έτσι?
Nov 17 2011 18:29
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ισχύει,17 επεισόδια και δεν έχει πετάξει κάποιο αντικείμενο στον Αλμπερτ ή δεν έχει ξεστομίσει την επική ατάκα "It's not that i want it,but..."
Nov 17 2011 18:29
eyl → OdyMonaxos
δεν έχω ξαναπάει γερμανία άρα δεν ξέρω τις τιμές στις μπύρες αλλα απ'οτι έχω ακούσει είναι το πιο φτηνο που μπορείς να αγοράσεις (πόσιμο). πιο φτηνό κ απο νερο.
Nov 17 2011 18:25
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha ha! Wait.
Κι εννοείται αγαπητέ! Απλώς αυτή είναι από τις συμπαθητικές!
Nov 17 2011 18:22
Αυτός κι οι μπούκλες του...... XD
Πάντως,παντού υπάρχει μια tsundere---->Eugenie
Nov 17 2011 18:21
Aχα! Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά στα γούστα ή όλοι όσοι το βλέπουν έχουν την ίδια γνώμη αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αν και ο Albert φτιάχνει όσο περνάει ο καιρός -σίγουρα δεν ήταν το ίδιο εκνευριστικός με όταν άρχισε η σειρά-. Επίσης...ohoho! I love Andrea Cavalcanti fufufu~!
Nov 17 2011 18:17
OdyMonaxos → eyl
Ναι, καλά είμαι. Βέβαια είναι ένα μίνιμουμ , όσο περισσότερο αντέξω τόσο καλύτερα. Και έχω και σουβλατζίδικο ελληνικό στα 30 μέτρα. Αλλά δεν εμπιστεύομαι. Οι Έλληνες εδώ δεν είναι και τα καλύτερα κουμάσια. Όταν θα ρθω τα χριστούγεννα θα φάω σουβλάκι πάλι.
Και κάτι άλλο. Ποιος ψυχάκιας θα ΄λεγε φτηνή τη μπύρα στην Ελλάδα;
Nov 17 2011 18:16
Serperoth → OdyMonaxos
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γενικά Τζαπάν και μαγειρευτό φαϊ, δεν ξέρω, δεν νομίζω να πήγαινε.
Nov 17 2011 18:12
Τον θεωρώ,από τους πλέον εκνευριστικούς χαρακτήρες που'χω συναντήσει....
Θα απαντήσω κάτι πολύ κλισέ,αλλά ο Κόμης είναι μακράν ο καλύτερος και στην δεύτερη θέση έρχεται ο Frantz,παρέα με την λανθάνουσα/υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία του.
Ειδική μνεία στον Maximilliem,που είναι απλώς Καλό Παιδί.
Nov 17 2011 18:11
eyl → OdyMonaxos
well δεν το πρόσεξα :p τί σουβλατζίδικο κ πατατάκια τώρα να λέμε, χαχαχα μπύρα κ μόνο μπύρα! οκ, 20 λεπτάκια μένουν, your goal is not far!
Nov 17 2011 18:10
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, θα θελες! Αλήθεια τον πας καθόλου τον Albert? Και ποιος είναι ο αγαπημένος σου?
Παρακαλώ! ^^
Nov 17 2011 18:07
Yotsuba-chan → Getekid
Ε, γιατι οχι; Φοιτητες ειμαστε στο κατω κατω. Τι να τον κανουμε τοοοσο χρονο . Να διαβασουμε για να περασουμε κανα μαθημα μηπως; Η να παρακολουθησουμε καθολου Γιαννοπουλο; :kakaka: Magic και anime φυσικα. Παντως στο μελλον θα εχουμε πιο πολυ χρονο που θα ειμαστε ανεργοι. Η αληθεια να λεγεται :hihi2:
Nov 17 2011 18:06
OdyMonaxos → eyl
Μόναχο, γι' αυτό και το Μοναχός (το Ody είναι το όνομά μου). Είμαι μια ώρα πίσω. Σου πα πριν πως ήταν 4 και 10
Nov 17 2011 18:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed