Jump to content

Community Status Updates

Photo

eyl → OdyMonaxos

χμμ ... dedicated θα ήταν καλό. αλλά σου είπα, ήταν ένα ήδη έτοιμο nick που δανείστηκα. το elite δείχνει ειδικά οτι οποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο yuri related κατι, μπορεί να έρθει σε εμενα. μπορούσα να βάλω κ nerd τώρα που το σκέφτομαι. αλλά το όνομα δεν έχει τόση πολλή σημασία. αυπνος? go to bed!
Nov 17 2011 17:07
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Nevermind μωρέ, αφού ούτος ή άλλως θα το μάθουμε στα επόμενα δύο-τρία ποστ :P
Nov 17 2011 16:55
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Πως ρωτάμε: Ρώτησα για 35-, άρα θα μάθουμε αν είναι 35+. Ρώτα πχ γιά 50+ που αν πει όχι και στα 2, το έχουμε στριμώξει στο 35-50
Nov 17 2011 16:53
Photo

Να γινόταν θα στην έφερνα :P
Nov 17 2011 16:52
Photo

Γιατί το χω κάνει τελείως κωλοχανείο εδώ πέρς
Nov 17 2011 16:50
Photo

Φέρ την και θα της μάθω μπαλίτσα περί σολαρίσματος
Nov 17 2011 16:49
Photo

OdyMonaxos → eyl

Εννοούσα, καμιά άλλη λέξη; Dedicated, specialized πχ (νυστάζω και δεν έχω και λεξικό εδώ παρά μόνο Wahrig.)Κάτι πιο όμορφο ένα πράμα. Άλλο λατρεία και ειδίκευση στο yuri, άλλο η ελίτ κοινωνία. Κάτι θα υπάρχει. Και δεν είχα προσέξει το ακρωνύμιο.
Nov 17 2011 16:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ninja'd by Kai my friend, αλλά πάνε διάβασε το...επικό!
Nov 17 2011 16:42
Photo

Μη νομίζεις, και πλυντήρια βάζει και πιάτα πλένει και σιδερώνει και απλώνει ρούχα και καθαρίζει γενικά :P
Nov 17 2011 16:39
Photo

Ακόμα χειρότερα τότε. Είτε θα παίξει όπως μπορεί είτε θα ρθει σπίτι μου να καθαρίσει, τακτοποιήσει, βάλει πλυντήριο, πλύνει πιάτα, σιδερώσει κτλ κτλ κτλ.
Nov 17 2011 16:34
Photo

Ε είπαμε, όχι και έτσι :P
Nov 17 2011 16:25
Photo

Περίοδος; Διαρκής περίοδος; Κόλλα της ένα πιστόλι στον κρόταφο
Nov 17 2011 16:24
Photo

Anakin Skywalker → Petran79

Πάντως μου αρέσει που πάτε να ανοίξετε συζήτηση με τα παιδάκια σε κάτι topic... Δεν καταλήγεις πουθενά, μου έχει διδάξει η εμπειρία μου, οπότε δεν κάθομαι να το συζητήσω. Είδα πχ. στο LOGH τι έγινε με αυτό που έγραψα αλλά δεν θα ασχοληθώ να βάλω μυαλό σε κανέναν... Μετά από καμία δεκαριά χρόνια, άμα θέλουν κι υπάρχει το forum ακόμα, το ξανασυζητάμε... Καλό απόγευμα και να είμαστε καλά πάνω απ' όλα!
Nov 17 2011 16:20
Photo

eyl → OdyMonaxos

επειδή δεν είμαι απλά κάποιος που διαβάζει yuri, είμαι κάποιος που ξέρει το yuri genre (προσωπική γνώμη). μπορεί να μην έχω ιδέα περι shoujo, seinen κλπ αλλά στο yuri, θεωρώ τον εαυτό μου να γνωρίζει κάποια πράγματα περισσότερα. αν κ βασικά το eyl (ακρωνύμιο του [COLOR=Red]e[/COLOR]lite [COLOR=Red]y[/COLOR]uri [COLOR=Red]l[/COLOR]over) ήταν κλεμμένο απο μια σελίδα που δεν υπάρχει πια, όπου είχε yuri animes για streaming, το θεώρησα το πιο κατάλληλο για nickname. ;)
Nov 17 2011 16:19
Photo

metalmusicmaniac → Rukia deathgod XX

Όταν μιλάς με κάποιον, γράφε στο δικό του προφίλ πατώντας view conversation κάτω δεξιά για να του έρχεται ειδοποίηση :thatsit:
Nov 17 2011 16:11