Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Να υποθέσω πως ήθελες να μου πεις πως ο Albert, είναι γιος του Κόμη και πως ο δεύτερος θα το μάθει την ώρα που θα τον πλακώνει στο ξύλο,από την Mercedes. :P Σας ευχαριστώ δεσποινίς μου.
Nov 17 2011 18:00
Photo

eyl → OdyMonaxos

χαχα! πέρνα απο κανένα σουβλατζίδικο κ πάρε πατάτες τηγανητές! περίμενε, μετά τις 5κ30 ξημερώματα? αν τη θεωρείς προσωπική ερώτηση μην απαντήσεις αλλά πού μένεις?
Nov 17 2011 17:58
Photo

OdyMonaxos → Serperoth

Ούτε καν. Ζυμαρικά, κρέατα, στάνταρ πράματα. Ειδικά στο πολυτεχνείο με τους πολλούς Τούρκους και άπω ανατολίτες. Φαντάσου τη συνάντηση του Γιαπωνέζου με το Currywurst
Nov 17 2011 17:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Tότε αυτό δεν είναι spoiler...νομίζω. Κάτσε. Oυπς σόρρυ τελικά παρολίγο να σου δώσω ένα. Λοιπόν το μόνο που λέω είναι...Τ^Τ είναι φοβεροοοοοοοοό! Ω, fan του Κομη του Μοντε Κρίστο? Μπράβο παιδί μου!
Nov 17 2011 17:56
Photo

OdyMonaxos → eyl

Ε ναι, εννοείται μαύρο. Μόνο που σε μισή ταινία θα ακούσετε τα ροχαλητά μου από κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα. Στόχος μου είναι να αντέξω μέχρι λίγο μετά τις 5 30. Επίσης για τα πατατάκια υπάρχει ένα άλλο θέμα, δεν έχω πολυδεί εδώ πέρα, και δεν έχω και κανά σοβαρό σουπερμάρκετ εδώ γύρω. Τους έχω ικανούς να 'χουν μόνο βιολογικά κτλ.
Nov 17 2011 17:54
Photo

Serperoth → OdyMonaxos

Ε Γερμανία γαρ. Bratwurst, Currywurst και δεν συμμαζεύεται?:)
Nov 17 2011 17:48
Photo

Στο 17ο,λέω να το τελειώσω σήμερα.Καιρό είχα να δω ένα τόσο καλό anime. Άσε,που βασίζεται-αμυδρά-και σ'ένα απο τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα.
Nov 17 2011 17:48
Photo

eyl → OdyMonaxos

το τσαι είναι γαματο (το μαυρο πάντα)! εμένα ούτε ο καφές ούτε το τσαι με πιανει αλλα δεν μπορω να μην πιω μόλις ξυπνήσω! δεν σου πρότεινα απο την αρχή το τσαι γτ η αλήθεια είναι μιας κ μου είπες μπύρα, θα θεωρούσες το τσαι μαλλον lame. πήγαινε supermarket, εφοδιάσου με μπύρες κ πατατάκια κ σε 2 ταινίες θα είσαι έτοιμος για νανι.
Nov 17 2011 17:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

T^T Gankutsuou, τι ωραίες εποχές...σε ποιο επισόδειο είσαι? Χα χα πέθανα όταν τα διάβασα!
Nov 17 2011 17:42
Photo

OdyMonaxos → eyl

Έχεις ένα πόιντ στο να βγω επειδή σήμερα έχει πολύ καλό καιρό. Εδώ και δυο βδομάδες τον είχαμε δαγκώσει, χώρια την υγρασία. Έτσι κι αλλιώς θα πάω όμως σουπερμάρκετ. Καφέ δεν πίνω. Τσάι έχω, και έχω βαρεθεί να μην με πιάνει τα πρωινά που κατεβάζω μερικά για να ξυπνήσω. Και η μπύρα με στέλνει α) στην τουαλέτα, β) στο σουπερμάρκετ. Είναι μια καλή και πολύ φτηνή απόλαυση
Nov 17 2011 17:33
Photo

Κοντεύω να κλάψω από την επικότητα του Gankutsou..... Θεά η Kai,όπως πάντα !
Nov 17 2011 17:33
Photo

eyl → OdyMonaxos

η μπύρα δεν σε στέλνει στο κρεβάτι? να προτείνω καφέ ίσως? ο καλύτερος τρόπος να "ξυπνήσεις" (εμπειρία) είναι να βγείς απο το σπίτι ή να κάνεις ένα ντους. δεν ξέρω πως δουλευει για εσένα.
Nov 17 2011 17:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;524533] [SPOILER=This show is MANLY][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2011/242/3/7/37fd426c4b613b1e46f7bfd0ca8e5a24-d48e9np.jpg[/IMG][/SPOILER] [/QUOTE] You watch her, too? E he he, τρελαίνομαι για το κόμικ της!
Nov 17 2011 17:15
Photo

OdyMonaxos → eyl

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ. Είναι 4 10, δεν θέλω να κάνω ό,τι κάνω όλες αυτές τις μέρες, να πέφτω κατά τις 3 με 4, να ξυπνάω το βράδι και μετά να μην μπορώ να κοιμηθώ, και την ώρα που μπορώ να κοιμηθώ να πρέπει να κρατιέμαι ξύπνιος γιατί αλλιώς θα ξεραθώ και θα χάσω τις παραδόσεις. Άσε που σχεδόν κάθε φορά ξεραίνομαι όπως να 'ναι με τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι αντί να χωθώ μέσα. Θα πιω μια μπυρίτσα, θα σκοτώσω το χρόνο μου όσο μπορώ και θα πέσω μέχρι αύριο το πρωί μια και καλή!!!
Nov 17 2011 17:15
Photo

Tenshi → Kenny

Bro, το καλό που σου θέλω να ετοιμάζεσαι. Ο άσωτος (ιός)? :P επιστρέφει τέλη του μήνα. Ετοιμάσου για πολύ ΚΑΨΙΜΟ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥ!
Nov 17 2011 17:13