Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fwtis animelover → metalmusicmaniac

χρονια πολλα ρε μεγαλε να ζησεις να σε χαιρομαστε και οτι επιθυμεις, να τα εκατοστισεις :hbd: :)
Nov 20 2011 19:25
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Sorry για την καθυστερημενη απαντηση, αλλα δεν ειχα internet για καμια βδομαδα.. :/ Ε μην νομιζεις οτι και εγω ασχολουμαι με Visual Novels πολυ, απλα εχω παιξει το Tsukihime, το Kagetsu Tohya (κατι σαν sequel στο Tsukihime) και το Fate/Stay Night. Δοκιμασα και το Umineko no naku koro ni αλλα ειναι τραγικο το art (στα πρωτα episodes τουλαχιστον γιατι νομιζω ειναι στο 7 τωρα) και θελει και λιγο μπερδεμα με την εγκατασταση οποτε το εχω απλα και καθεται μονο του σε ενα φακελο. Περα απο αυτα δεν εχω ασχοληθει με τιποτε αλλο (κυριως γιατι ειναι χρονοβορα). Παντως αν θες να παιξεις το Fate/Stay Night VN να ξερεις εχει και patch με φωνες (τα σπαει). Α και προφανως, αξιζει και με το παραπανω.
Nov 20 2011 19:06
Photo

Rukia deathgod XX → laiste

μπορουμε να κανουμε κανενα cosplay maid cafe αν 8ελει και κανενας αλλος???????
Nov 20 2011 19:06
Photo

plotolp → metalmusicmaniac

Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Καλή τύχη σε ότι και αν κάνεις με υγεία πάνω από όλα. [SPOILER]Επίσης έχε στο μυαλλό σου αυτό το κομμάτι, γιατί πάνω από όλα σου εύχομαι να γίνεσαι καθημερινά καλύτερος άνθρωπος. [YOUTUBE]_RG6rtW6L5w[/YOUTUBE][/SPOILER]
Nov 20 2011 18:45
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

Στο μεταξύ άργησα να καταλάβω γιατί μου πες ευχαριστώ. "Τι λέει ο ψυχάκιας;" Καλός είμαι!!!
Nov 20 2011 18:24
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Ευχαριστώ bro :)
Nov 20 2011 17:28
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Δώσε link με αυτό το post now! xD Δε θυμάμαι να έχω δει το συγκεκριμένο post. Ο Rock Lee μαζί με έναν αλλό χαρακτήρα (δεν θυμάμαι name) ήταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες απο το Faguto. Κρίμα που ο Lee είναι gay...Kuso~!
Nov 20 2011 15:55
Photo

BoredForLife → Hajime_Saito

"εεεεε δεν μπορω να ριξω τον Kut-ku" Βλεπω τι εγραφα και γελαω xD Να σου πω , ποια ειναι καλα early dragon element weapons στο F.U. ?
Nov 20 2011 15:00
Photo

Serperoth → OdyMonaxos

[url]http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Kuja[/url] Επίσης φοράει ζαρτιέρες.
Nov 20 2011 14:55
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Οπότε να εύχεσαι για υπηρέτρια και όχι για ζαρτιέρες :P
Nov 20 2011 14:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Kukuku. Μια χαρά σε βρίσκω. Σε παρακαλώ. Παρά την ανοησία της σκηνής, σκέψου θετικά. Υπάρχει και η δεύτερη season για να δεις τι παίζει και με τους υπόλοιπους. Btw, δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει, αλλά ΑΝ σε ενδιαφέρει, θα ήθελες να πάμε να δούμε μαζί το "Anonymus";
Nov 20 2011 14:52
Photo

Serperoth → Celia0608

Για τις φιγούρες NERV θέλω να ρωτήσω... Για ποιούς χαρακτήρες μιλάμε? :) Ευχαριστώ^^
Nov 20 2011 14:49
Photo

Kalamaris → Mike The Great

thankies:blush2:
Nov 20 2011 14:20
Photo

OdyMonaxos → metalmusicmaniac

More or less... Τώρα πρέπει να βάλω και σκούπα... μετά να σφουγγαρίσω... μετά να τακτοποιήσω... μετά πιάτα... μετά κουζίνα... μετά μπάνιο... μετά πλυντήριο... μετά σίδερο... που 'ναι η υπητέτρια;
Nov 20 2011 13:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πρώτη σεζόν επιτέλους τέλος και σήμερα το βράδυ αρχίζω τη δεύτερη! . . .μα πώς με την έσπασε στο τέλος ο Camus? [SPOILER]Δηλαδή, ΟΚ πάνω που ο Orpherus ήταν έτοιμος να τον σκοτώσει πετάει το λουλούδι και ο άλλος φεύγει??? Και μετά εννοείται κανείς δεν τον κυνηγάει????? WTH people, what the actual hell?[/SPOILER] Πέρα απ'αυτό, περιμένω με ανυπομονησία να δω τη δεύτερη σεζόν και μα τι καλός που ήταν ο βασιλιάς, πολύ τον πήγα... :3
Nov 20 2011 13:53