Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

:hahaha: έτσι, έλα να γίνουμε πολλοί! Και φυσικά κι έχεις και mode τώρα γιατί όχι? :3 Συγγνώμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! Νόμιζα ότι θα ήξερεςμ συγγνώμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! :( :( :( Πάντως...δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω, τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι από τους λίγους ΕΞΥΠΝΟΥΣ ninja εκεί μέσα. Αλλά ούτε κι εγώ θέλω να πεθάνει...
Nov 20 2011 22:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

OK! Nα πούμε από τώρα Σάββατο? Και να κανονίσουμε άλλη μέρα ώρα. Επίσης, σκέφτομαι να πω τον Κώστα επειδή είχε σκάσει να πάμε κινηματογράφο και να ρθεις κι εσύ! xD Δεν φαντάζομαι να χεις πρόβλημα? Καλά καλά, το καταννοώ. Πάντως παίρνω θετικά το ότι δε λες όχι για την επόμενη Κυριακή! :3 επίσης...η μέρα αλλάζει, αν βρεθεί κι άλλο μόνιμο μέλος. Αν ψήνεσαι. Αν σ'αρέσει. Αν θέλεις. Αν δε σε πρήζω! :3 :3 :3
Nov 20 2011 22:30
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Lolz, λες και έγινε copy/paste. xD Επίσης εκείνος στις πρώτες σελίδες που κρατάει το πιστόλι, μοιάζει με τον Sanji απο το One Piece. xD Σώπα ρε, έχω και mode? Suke!!!!!!!!!! Γιατί με μισείς τόσο? Ήθελα να συνεχίσω το Naruto (drop είχε φάει εδώ και κάτι χρόνια), φχαριστώ για τα spoilers, βρε! xD Θέλω να σταματήσεις να αγαπάς τον Shikamaru γιατί είναι ο χαρακτήρας που μου άρεσε (you know, είπα πριν πως δεν θυμόμουν το name), τελικά Shikamaru τον λένε. :P Όχι τίποτα άλλο, απλά δεν θέλω να πεθάνει. xD
Nov 20 2011 22:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κοίτα, Παρασκευή-Σάββατο εμένα δε με χαλάει. Το θέμα είναι να μπορείς να βγεις κι εσύ εκείνες τις μέρες. Για Κυριακή μου φαίνεται πολύ. Θα είναι πολλές οι ώρες. Πάντως εγώ δεν ψήνομαι για μόνιμο για την ώρα είναι η αλήθεια παρόλο που θα ήθελα να δω πως είναι. Είναι κάθε Κυριακή και σε παράξενη ώρα κι εγώ είμαι με τις ώρες μου για το έξω είναι η αλήθεια. (<οκ, δες, το γράφω συνέχεια, δεν ήταν εσκεμμένο) Οπότε, βλέπουμε.
Nov 20 2011 22:26
Photo

KaiVagelio

Ωωω... ωραία είναι να μπορείς να αναγνωρίσεις έγρα και συμβολισμούς μέσα σε τέτοιες σειρές. Δεν είχα ιδέα, οπότε ευκαιρία να τα τσεκάρω κάποια στιγμή. Ευχαριστώ που τα ανέφερες. Όντως η επιμονή της ήταν κάπως τρομαχτική. Τουλάχιστον είχε αρκετά κωμικά στοιχεία στην απόδοσή της και δεν σε έφτανε στο άλλο άκρο. Ήταν πραγματική stalker αλλά μέχρι και τις πιο τραβηγμένες και σοβαρές ενέργειες της, τις εκτελεί με κάπως παιδιάστικο τρόπο. Κι εγώ τον Shouma συμπαθώ περισσότερο. Παρά την κρίση που είχε πάθει στην αρχή παραμένει από τους πιο νορμάλ εκεί μέσα... οκ... ίσως ο πιο νορμάλ γιατί νορμάλ δεν υπάρχουν. Και το πιγκουινάκι του είναι όλα τα λεφτά. XD
Nov 20 2011 22:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ωραία, να το κανονίσουμε και να το χουμε σίγουρο από τώρα. Σάββατο θέλεις ή Παρασκευή? Κυριακή μετά τις 8κ30 xD Εκτός κι αν θες να πάμε στο παιχνίδι μαζί και μετά κινηματογράφο! :thatsit: /πρήξιμο mode off. Kι επειδή ξέρω τι τύχη έχεις όταν θες να δεις μια ταινία γι αυτό λέω από τώρα μέρες! Χα χα! Επίσης παίζει ο Γιάννης να ψήνει την ιδέα να παίζεις εσύ μόνιμα αν θες -επειδή η Κατερίνα τελικά δεν ήρθε και γενικότερα δεν τη βρίσκουμαι :( -.
Nov 20 2011 22:22
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μια χαρά. Να κανονίσουμε αν είναι. Είδα το τρέιλ πριν κάτι μέρες και κάθε φορά που το πετυχαίνω θέλω να το δω όλο και περισσότερο. XD Και δεν τυχαίνει να θέλω συχνά να δω κάτι τόσο πολύ στον κινηματογράφο.
Nov 20 2011 22:17
Photo

VagelioKai

Dat. Άσε, όταν είδα την διασκευή που είχαν κάνει σε ένα από τα έργα του Climt τσακίστηκα κατευθείαν να πάω να βρω αναλύσεις συμβολισμών XDDDD. Όσο για την Ringo, δεν την αντιπαθώ, ίσα ίσα που την λυπάμαι με αυτά που της έχουν συμβεί. Η επιμονή της είναι που με τρομάζει. Ο_Ο Real stalker. Toν kanba δεν τον έχω πολυ δει ακόμα για να ξέρω τι φρούτο είναι. Συμπαθώ περισσότερο τον shouma μέχρι στιγμής.
Nov 20 2011 22:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Να το link! xD [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=543329&postcount=44]Post Link[/url] Kαι να οι εν λόγω χαρακτήρες: [url=http://readonline.egscans.com/Gangsta/Chapter_008]Gangsta character V1[/url] [url=http://readonline.egscans.com/Gangsta/Chapter_008]Gangsta character V2[/url] [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/02.jpg[/IMG][/SPOILER] E, δε μοιάζουν? xD Από Naruto οι αγαπημένοι μου είναι ο αείμνηστος Itachi -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, ο Asuma -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, o Jiraiya -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, κι ο Shikamaru, που ευτυχώς ακόμα δεν.
Nov 20 2011 22:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα ρε συ, κι εγώ θέλω να πάω να το δω! Ναι πάμε γιατί όχι? ^^ Και ναι μόλις γύρισα!
Nov 20 2011 21:46
Photo

metalmusicmaniac → Fwtis animelover

Ευχαριστώ :)
Nov 20 2011 20:17
Photo

metalmusicmaniac → plotolp

Ευχαριστώ μεγάλε :)
Nov 20 2011 20:17
Photo

metalmusicmaniac → OdyMonaxos

Χα χα, δε πειράζει :)