Community Status Updates
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Μάμησέ τα. Χρειάστηκα 6 7 πανάκια σουίφερ για να ξεχνουδιάσω (κατά 90%) σπίτι 30 τετραγωνικών.
Nov 20 2011 13:31
Hanzo → Putin
Θα το παρω σιγουρα αυτο γιατι μετα το ανουσιο XII ειχα χασει επαφη με τη σειρα .
Τους δικαιολογω στο οτι οι playable χαρακτηρες ειναι λιγοτεροι απ οτι συνηθως,λογω νεων sprites, αλλα ακομα και ετσι λειπουν αρκετοι που θα θελα.
Eπισης εχουν ηδη αρχισει την ανακοινωση dlc κρυφων και εκνευριζομαι.Παλιοτερα εβλεπες τα κουτακια με τα ερωτηματικα και τους ξεκλειδωνες και ενοιωθες that feel,τωρα θελουν χρημα και γιαυτο.Που παει πια αυτος ο κοσμος
Παντως αν σου ρθει ορεξη να παιξεις κανα παλιοτερο κοφ δοκιμασε το ΧΙ για ps2.Ειναι ιδανικο κλεισιμο της παλιας περιοδου και απ τα πιο ολοκληρωμενα 2d fighting γενικοτερα.
Nov 20 2011 12:50
Ρε, δεν υπάρχει το σπίτι. Πως να το πω; Είναι μικρό και ...χνουδωτό!!!
Nov 20 2011 12:38
metalmusicmaniac → OdyMonaxos
Πολλά ζητάς φίλε μου...πολλά ζητάς :P Και κ@υλα υπηρέτρια και καθάρισμα στο σπίτι :P
Nov 20 2011 12:34
Φέρε μου μια υπηρέτρια με ζαρτιέρες, όσο κ@ύλα γίνεται, να μου καθαρίσει το σπίτι. Τότε δεν θα ασχοληθώ με τις ζαρτιέρες ούτε για πλάκα. (Κατάλαβες, έχω αρχίσει να ξεσκονίζω :P)
Nov 20 2011 12:07
Kai → Vagelio
+Και μετά τα παρατάς μέχρι να ολοκληρωθούν XD
Ναι, είναι πάρα πολύ καλό και στους δυο τομείς, ειδικά στο δεύτερο. Σε κάθε επεισόδιο σου δίνει και από κάτι καινούργιο, ένα νέο στοιχείο, ένα plot twist... οπότε είναι δύσκολο να το βαρεθείς ή να το παρατήσεις.
>.< Εμένα μ' άρεσε πολύ η Ringo από την αρχή πάντως. Γενικότερα όμως μ' αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες. Μόνο τον Kanba βαριέμαι λίγο σαν χαρακτήρα και όχι τον ρόλο που παίζει στη σειρά. Λατρεύω τα catchphrase που έχουν πολλοί από αυτούς!
Nov 20 2011 09:32
Putin → Hanzo
Ναι το βρίσκω αρκετά σέξι, αν και το βίντεο το πόσταρα επειδή απλά αυτό πέτυχα.
Τον Κ' δεν τον ήξερα, αν πιάσω το γκέημ στα χέρια μου θα τον τσεκάρω.
Από μουσικές καλά τα πάει.
Εσύ θα το τιμήσεις στο 360;
Nov 20 2011 03:19
Vagelio → Kai
+ότι θα μαζευτούν αν τα παραλήψεις λόγο ευθυνών και υποχρεώσεων.
Λάτρεψα both its graphic art and plot ΤωΤ. Έχει δίξει τόσα πολλά (και είμαι ακόμα στο 9ο επεισόδειο να φανταστείς), και κανένας από τους χαρακτήρες δεν μου έχει φανεί ενοχλητικός (ακόμα και η creepy stalker παρουσιάζεται επικά).
Nov 20 2011 01:59
Hanzo → Putin
Τον γουσταρισες τον Ιορι ε?
Σου αρεσουν οι φινετσατοι μαχητες εσενα σαν τον Hazama.Ψαξε να δεις και για τον K',right up your alley νομιζω.
Το oριτζιναλ [URL="http://www.youtube.com/watch?v=DwLpjM70W3M&feature=related"] theme[/URL] το ακουσες βασικα μια που παρατηρησες το σαξ.?
Nov 20 2011 01:49
Warchief → Lord Leon
ναι η αλήθεια είναι ότι παίρνω στα σοβαρά πράγματα που δεν πρέπει και θυμώνω εύκολα στο ίντερνετ :P
Nov 20 2011 01:12
Fallen_Mpougatsa → Putin
Πφφφφ, μετά από τόσες φορές που μου έχουν πει ότι βγαίνω εκτ'ος θέματος δε λέει να φάω καμιά προειδοποίηση!
Nov 20 2011 00:35
Fallen_Mpougatsa → Putin
[QUOTE]Και μόλις βγήκε από Commie, λίγη υπομονή να έκανες και θα τό΄βλεπες σε 720π![/QUOTE]
:3 (για να μη σπαμάρω στπ thread)
Nov 20 2011 00:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed