Community Status Updates
plotolp → Goutcou
Χρόνια Πολλά Μαίρη!!! Να χαίρεσαι την γιορτή σου!:ureshii:
Σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα και φυσικά καλό πτυχίο! Έχουμε καιρό να μιλήσουμε οπότε ελπίζω να μην έχεις παντρευτεί στο ενδιάμεσο και να μετέφερες την γιορτή σου τον Αύγουστο!:P
Nov 21 2011 11:03
plotolp → mayumi_chan
Ημερολογιάκι μου :wooi2: [B]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/B] :yahoo: για την γιορτή σου!!!!
[YOUTUBE]KC9rcBQYWQo[/YOUTUBE]
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, ευτυχία και πάνω από όλα να δεις τα όνειρα σου, όποια και αν είναι αυτά, να πραγματοποιούνται!!
Θα ήθελα να μπορούσα να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ αλλά λόγο τεχνικών δυσκολιών:P δεν γίνετε, οπότε δίνω εξουσιοδότηση στη Αφαία να το κάνει για μένα!:ureshii: Και μιας και δεν μπορώ να σου δώσω κάποιο δωράκι σου αφιερώνω το παραπάνω τραγουδάκι:P
p.s Ελπίζω να μην έπεσα έξω και να γιορτάζεις το όνομά σου τον Δεκαπενταύγουστο:hot:
p.s2 Δεν ξέρω γιατί λείπεις τόσες μέρες, ελπίζω όμως να είσαι ευτυχισμένη και να πηγαίνουν όλα καλά με την σχολή (από όλες τις απόψεις;)). Περιμένω με χαρά να μάθω τα νέα σου!
"Χρόνια καλά Μαράκι πάντα να έχεις, εγώ σε ευχαριστώ απλά που υπάρχεις!"
Nov 21 2011 10:43
Fallen_Mpougatsa → Napster
Oh my God, μη με trollάρεις έτσι ρε συ μια στιγμή το πήρα για πραγματικό! :sadist:
Αλλά όσον αφορά το Naruto, o Shikamaru trollαρε την Temari, τους οποίους πεθαίνω να δω μαζί στο τέλος κι όλα αρχίσαν απ'αυτήν την σκηνή σ'ένα κεφάλαιο: [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/56166130.jpg[/IMG][/SPOILER]
:kakaka: Gangsta is amazing! Και μόνο 8 κεφάλαια έστω κι αν είναι μεγαλούτσικα, όντας μηνιαίο. Αλλά εφόσον θες να σε βάλω στο τρυπάκι έχει κι ένα δύο ακόμα που μ'αρέσουν πολύ: a Fairy Tale for the Demon Lord, Dendrobates, Be heun. Αν έστω κι ένα ακόμα σ'αρέσει, I consider my work here done! :3
Nov 21 2011 10:15
laiste → Rukia deathgod XX
Για πες μου καλη μου τι εννοείς? Απλά cosplay ή παρτυ με τέτοιο θέμα?
Nov 21 2011 08:56
Napster → Fallen_Mpougatsa
Πάντως απο τις λίγες σελίδες που διάβασα/κοίταξα μόλις τώρα, φαίνεται ενδιαφέρον manga, μπορεί να το αρχίσω (αν και θέλω να φτάσω στα up-to-date chaps σε μερικά manga που έχω αρχίσει)...
Πάει...το έκανες το κακό, τζάμπα όλα τα επεισόδια που κατέβασα, τζάμπα τα 50 γκίγκα που κατέβασα απο το bakabt, έχασα το ενδιαφέρον, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω και το πιο σημαντικό: μου χάλασες το RATIO στο bakabt!
[SIZE=1]*(και ας έχω τόσο χαμηλό upload).[/SIZE]
[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/8199/93712671.png[/IMG]
[SIZE=1](Tbh, τα 200 giga με ratiomaster τα ανέβασα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).[/SIZE]
[SPOILER]Φυσικά και trollάρω, δεν με πείραξε που πέταξες τα major spoilers. :P
Είχα δει άμα θυμάμαι καλά σε ένα φιλαράκι μου πριν κάτι χρόνια ένα επεισόδιο με τον Shikamaru να πολεμάει ένα κορίτσι, την νικάει στο τέλος άλλα τα παράταει και χαρίζει την νική στο κοριτσί. Είναι αυτό που λέμε: "He was trolling the competition". You know...
[SPOILER][IMG]http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/359/5/1/kubo_trolls_the_competition_by_ikkaku4ever-d35nwya.gif[/IMG][/SPOILER][/SPOILER]
Nov 21 2011 03:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πφφφφφ, να πω την αλήθεια είμαι πολύ καλή. Ποτέ δε θα έβλαπτα ανθρώπους που ξέρω κι αγαπάω! :3
I await an email, muawhahaha.
Ωχ, ΟΚ το καταλαβαίνω.
Nov 20 2011 23:26
Theodore :D → Fwtis animelover
>.> Όχι. Εννοώ τους παλιούς και τέτοια. Σοβαρά προβλήματα; Ελπίζω να λύθηκαν!
(facebook?)
Nov 20 2011 23:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Έμμεση απειλή, nice.
Και στα δύο. Τώρα λίγο δύσκολο να το εξηγήσω με vm.
Καλά και η μικρή μη ηθελημένα το έκανε όσες φορές το έκανε, αλλά δεν παύει να είναι spoiler. XD
Nov 20 2011 23:18
Fwtis animelover → Theodore :D
ε και εγω μια ειμαι ρε ;) εγω τοσον καιρο ωμος δεν μπρουσα να μπω γιατι ειχα οικογενειακο προβλημα ρε αλλιως 8α μπενα να τα πουμε κιολας :/
Nov 20 2011 23:15
Theodore :D → Fwtis animelover
Ε ΓΕΙΑ! Χαχα. Ναι ναι όντως, είχα καιρό να μπω. Βασικά έπαψε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον το site. Και πολλοί το παίζουν divas και μου την δίνει, επίσης. Πώς είσαι;
Nov 20 2011 23:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, τον Κώστα? Μπα όχι, δε λέει. Αλλά να μην φοβάσαι...όσο είσαι με το μέρος μου.
Περισσότερο διάλογο ε? Μεταξύ τους της Varias? Ή όλων μαζί και με την κοπέλα?
Έλα τώρα, τουλάχιστον εγώ το έκανα μη θελημμένα! :3
Nov 20 2011 23:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Εσύ ξέρεις. Μόνο μην τον φέρεις αλυσοδεμένο ή με κανένα κομμάτι να του λείπει γιατί οι τάσεις που έχεις τελευταία έχουν αρχίσει να με τρομάζουν.
Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα να σχολιάσω κάτι στις σκηνές. Ίσως να ήθελα λίγο περισσότερο διάλογο, but it's too soon for that.
Τώρα το είδα. Συγχαρητήρια και τα συλλυπητήριά μου στον Napster. Και εσένα και την αδερφή μου σας έχω ήδη στην black list και σας φοβάμαι. Από την άλλη έκανες και κάτι καλό. Τον σταμάτησες απ' το να γυρίσει στην σκοτεινή πλευρά και να ξαναρχίσει το Naruto, οπότε εγώ σε συγχωρώ κι ας μη μ' επηρέασε ούτε στο ελάχιστο.
Nov 20 2011 22:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
xD OK θα του το πω! :kakaka: σιγά μην τον ρωτήσουμε! Σάββατο κι αν θέλει! xD
:3 :3 :3 yosh!
Ah, yes, ξέχασα να στο πω, το είδα! Μόλις. Thank you~! Έχεις ένα ψιλοδίκιο για το σχόλιο οπότε το σουλούπωσα χε! Επίσης, αισθάνομαι περήφανη. Πλέον είμαι αρκετά καμμένη για να μην έχω suggestions σε gag! xD By the way, είδες τι spoiler έδωσα καταλάθος στον Napster? Τ^Τ
Nov 20 2011 22:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα. Άπαπα-παπα. Τι πρόβλημα να έχω; Αν δεν το είχα συμπαθήσει το παιδί, θα σου το είχα πει, πίστεψέ με. Κανονίζουμε για ώρα αν είναι. Βασικά και για μέρα γιατί μπορεί να μην τον βολεύει Σάββατο.
Γιαπ. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι οπότε γιατί όχι, σου υποσχέθηκα ότι θα έρθω μια φορά τουλάχιστον να δω τι παίζει έτσι κι αλλιώς.
You got mail, btw.
Nov 20 2011 22:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed