Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

καλησπερα, πως παει η σχολη ολα καλα?? πατας καθολου? γιατι οποτε μπαινω μεσα σε βλεπω:)
Nov 22 2011 21:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

T^T δε μπορώ να βλέπω στην υπογραφή σου όλους τους Byakurentai ζωντανούς! Μου θυμίζει τον θάνατό του... Τ^Τ
Nov 22 2011 21:29
Photo

OdyMonaxos → tsarefi

Μα ειλικρινά, γιατί σε φόρουμ στην ακμαία ηλικία των 40;
Nov 22 2011 20:56
Photo

metalmusicmaniac → GkLoc

Χρόνια πολλά μεγάλε, ότι επιθυμείς :)
Nov 22 2011 20:21
Photo

iristellaKenny

[youtube]756dOpuR_nE[/youtube] :)
Nov 22 2011 18:08
Photo

KaiKenny

01. Το γύρισε πολύ όμορφα. Ο Kano όταν θέλει μια χαρά τα καταφέρνει αλλά δεν τον αφήνουν. 02. Αχ... Το είδα. Δυο βδομάδες τώρα πάτο. Το χτυπάει και το Nisekoi (το οποίο παρεμπιπτόντως το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό) οπότε να δούμε πώς και αν θα επιβιώσει. Είχα την εντύπωση πως μετρούσαν 8 κεφάλαιο πριν, οπότε thanks που μου το είπες. 03. Η Color Page τα σπάει απλά. Μ' αρέσει πολύ αυτό που βλέπω! Αναρωτιέμαι τι στόρυ θα έχει με το setting που φαίνεται στην εικόνα. Ελπίζω τουλάχιστον αν είναι αρκετά πρωτότυπο να ζήσει.
Nov 22 2011 16:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Χα χα, τι λες? Koίτα, να σε πω την αλήθεια κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παίζει να χω, μόνο αντίθετα: θελω να πάω αλλά έχω κάτι άλλο που θέλω να να κάνω περισσότερο εκείνη τη μέρα και προσπαθώ να δω αν θα τα προλάβω και τα δύο! xD
Nov 22 2011 16:08
Photo

plotolp → Goutcou

Χαίρομε πολύ αν σε έκανα χαρούμενη!:blush2: Εννοείτε πως θυμάμαι την γιορτή σου! Δεν έχω πολλούς φίλους στο forum, πόσο μάλλον να τους γνωρίζω και λίγο καλύτερα π.χ. να ξέρω το όνομά τους (ουσιαστικά μόνο με εσένα και την Mayumi έχω γνωριστεί λιγάκι). Το να θυμάμαι λοιπόν την γιορτή σου είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για μια φίλη μου. :ureshii: Επίσης μου είχες πει ότι όλοι σε ξεχνάνε και σου εύχονται τον Αύγουστο, οπότε για εμένα ήτανε ένας παραπάνω λόγος να το θυμάμαι! Επειδή έχουμε καιρό να μιλήσουμε δεν σημαίνει πως σε έχω ξεχάσει:P Δεν ξέρω αν σου ακούγετε χαζό αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.:hot: Τα νέα μου, μέσες άκρες, είναι απλά. Πέρασα τα 2 μαθήματα που έδωσα τον Οκτώβρη και τώρα παρακολουθώ αυτά που χρωστάω και προσπαθώ να βρω καθηγητή για να πάρω την πτυχιακή μου(έχω στενοχωρηθεί πολύ σε αυτό το θέμα..). Από την άλλη βλέπω κλασικά anime, ταινίες και αυτόν τον καιρό διαβάζω τον Μαύρο Πύργο του Στίβεν Κίνγκ!:) Τα δικά σου νέα? Έκανες γιορτούλα εχθές? Σχολή πως τα πηγαίνεις?
Nov 22 2011 16:05
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;543855]Mας κάνεις και τον δύσκολο... :P[/quote] Πάντα. xD Όχι, χωρίς πλάκα, άμα δεν έχω τίποτα να κάνω την συγκεκριμένη μέρα, μπορεί να έρθω.
Nov 22 2011 15:47
Photo

KennyKai

Μερικά πράγματα στα γρήγορα, γιατί κανονικά τρέχω και δεν φτάνω. 1. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο KnKnH ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ. Απλά. Kano, είσαι ένας μικρός θεούλης. Υποκλίνομαι. 2. Στα πιο πρόσφατα rankings (τα οποία btw είναι 7 chapters πίσω), το KnKnH είναι [B]στον πάτο[/B]. Japan confirmed for soulless nation. Έχω χάσει πάσα ελπίδα πια γι' αυτή τη χώρα. 3. Έρχεται oneshot από τον Murata (Eyeshield 21, DPSC), και έχουμε ήδη το color page. [IMG]http://s1-05.twitpicproxy.com/photos/large/451172629.png[/IMG]
Nov 22 2011 15:42
Photo

Kenny → laraska

[QUOTE=laraska;543874]ποιος εσβησε καποια ποστ απο δω???[/QUOTE]Εγώ. Η συζήτηση για τον Kazuo Umezu δεν ανήκει στο Hentai thread. Μαζί με το δικό σου post έφυγε κι αυτό του Tragic Prince. Ήταν derail εξαρχής.
Nov 22 2011 15:34
Photo

Kenny → Adventurer

Θυμάσαι που ψάχναμε να σου βρούμε εξήγηση γιατί τα πάνω από 1 waits δεν σημαίνουν 0 fu points; Διάβασε [URL="http://ofb.net/%7Ewhuang/ugcs/gp/mahjong/mahjong.html#scoring"]αυτή τη σελίδα[/URL].[QUOTE][B]2.2.5 Ready Score[/B] This score is dependent on [B]how exactly the winning tile came into the hand[/B]. There are five essential ways: 1. TWO-SIDED (ryanmen [両面]) -- the tile completed a seq meld that could have been completed by another number three away from it. For example, holding a 34 and readying for a 2 or 5. 2. CENTRAL (kanchan [嵌張]) -- the tile completed a seq that was between two numbers. For example, holding a 68 and readying for a 7. 3. EDGE (penchan [辺張]) -- the tile completed a seq that was at the end, and not two-sided or central. For example, holding a 12 and readying for a 3. 4. HANGING (danki [単騎]) -- the tile completed the pair. 5. DOUBLE-PON (shanpon) -- the hand had two pairs, and the tile made one of them a tri. (AKA "None of the above.") Note that a hand may be readying to win in more than one way. For instance, a hand may have three melds and the tiles 5557 in one suit. Then it is a central win if the winning tile is a 6, but a hanging win if the winning tile is a 7. The readying score is calculated like this: 0 points -- two-sided; 2 points -- central; 2 points -- edge; 2 points -- hanging; 0 points -- double-tri. (Some books may give this points -- however, it is because they are including composition points.) A rule of thumb to remember this is to think of the 2 points only given if the ready tile was "unique". [B]But this is misleading because of hands that are ready to win in more than one of the five ways.[/B][/QUOTE]Εσύ σκέφτεσαι μόνο με το "rule of thumb", κι εκεί προκύπτει το πρόβλημα. Το παράδειγμα που δίνει είναι ιδανικό για να σου δώσω να καταλάβεις. Έστω ότι έχεις 5557 στο ίδιο suit. Αν σου έρθει 6, νικάς με central wait, αν σου έρθει 7 νικάς με hanging wait. Και στις δύο περιπτώσεις, σου αξίζουν 2 fu points. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να πεις ότι επειδή παίζουν δύο διαφορετικά ενδεχόμενα για να νικήσεις, δεν αξίζεις fu points όποιο απ' τα δύο κι αν σου τύχει. Σημασία έχει, όπως λέει και στην πρώτη γραμμή, το τι κάνει το συγκεκριμένο tile για το hand... τι συμπληρώνει δηλαδή... και όχι το πόσα waits έχεις.
Nov 22 2011 14:48
Photo

Goutcou → plotolp

Σε ευχαριστώ πολύ Περικλή μου!!! Με συγκινείς και μόνο που το θυμήθηκες! :'( Όχι δεν παντρεύτηκα ακόμα και ούτε σκοπεύω για τα επόμενα 2-3 χρόνια! Οπότε μπορείς να μου λες ελεύθερα τα χρόνια πολλά! :D Όντως έχουμε καιρό να μιλήσουμε.. Τι κάνεις εσύ? Any news?
Nov 22 2011 11:40
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Ουαου,αν κρινω απο το μεγεθος,θα ειναι ανερχομενο ταλεντο στον κοσμο του sumo!!!
Nov 22 2011 00:23
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

μεγαλο ταλεντο....τους τρώει ολους!!!!!!! Pan Gkalo Sin το ονομά του.....
Nov 21 2011 23:25