Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα!!
Ναι,κι όταν μπήκα στην συζήτηση με γράψατε...:unlucky:
Τεσπα,πάω για ύπνο.
Καληνύχτα!
Nov 30 2011 01:18
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χα χα χα ναι αλλά δεν πάει έτσι! xD
Και να σου πω, έπρεπε να πάω πίσω και να το δω για να το θυμηθώ/να το πιστέψω ότι γράψαν κι άλλοι! Πάντως ναι τώρα που το λες θυμήθηκα και την συζήτηση που χα με την Κai περί Aoi και της άλλης που τη βοηθαει τώρα.
Nov 30 2011 01:12
Θέλω να'μαι ο Batman! :3|
Έβλεπα το thread tou Beelzebub.Ρε δεν θα το πιστέψεις,αλλά υπήρχαν κι άλλα άτομα που έγραφαν στο νήμα εκτός από εμάς. :OMG3:
Nov 30 2011 01:06
Δε θα τα χρησιμοποιήσουμε όλα μόνο αυτά που αναφέρθηκαν μέσα στο thread. Tα τέσσερα αυτά: δολοφόνοι, επιθεωρητές, γιατρός και εκδικητής/ψυχάκιας. Καλά και οι πολίτες!
Nov 30 2011 01:03
Vagelio → iristella
[QUOTE]isn't it pretty? ^A^[/QUOTE]Ιndeed it is <3:blingeye2:. Καλά που του είχες φτιάξει thread και δεν πέρασε απαρατήρητο, καλά που ψήθηκα και 'γω να το δω, είχα ανάγκη από τρυφερότητα τώρα τελευταία. Άμα πετύχεις πουθενά τα extraκια πρόσφερε μας κανένα link πλιζ :).
Nov 30 2011 01:03
Βλέποντας,την πληθώρα των ρόλων που υπάρχουν,με κάνει να σκέφτομαι,πως και τα 40 άτομα είναι λίγα.... XD
Nov 30 2011 00:57
Eννοείς το επίσημο? [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)]wiki[/url]
Nov 30 2011 00:49
Μπορείς να μου στείλεις το link με τους ρόλους κάθε χαρακτήρα από το "Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο ";
Nov 30 2011 00:46
°•πίΟu-πίΟu•°™ → The Tragic Prince
E ρε π00στη να μην παιζει ο ρολος π00τανα.. Αυτη η ζωη ειναι αδικη για τα trolls.
Nov 30 2011 00:40
E ναι το manga σκόπευα να διαβάζω!
Χα χα, να χαίρεσαι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα τα πας καλύτερα με τον χαρακτήρα σου!
Nov 30 2011 00:32
Ωραία!
Το manga να διαβάσεις.
Επίσης,αυτο σημαίνει,πως δεν έχω χάσει ακόμα το ταλέντο μου,στον να γκρινιάζω ! XD
Nov 30 2011 00:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed