Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Τα 200 ευρώ δεν είναι αρκετά συγκεκριμένα για να μην ελπίζεις, αλλά να γνωρίζεις; :P Και τώρα είμαι βιβλιοθήκη, σε πισί φίλου. Έχω κολλήσει με την μαμωεργασία. Δε μου λες, ποια στοιχεία βρίσκεις ενδιαφέροντα σχετικά με ένα περοδικό;
Nov 29 2011 23:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Osama Bin Laden

Ναι αλλά τώρα η Κai hof'ed you οπότε όλοι θα θυμόμαστε αυτό το post!
Nov 29 2011 23:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Εμ, πες έτσι...!
Nov 29 2011 23:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Άντε καλή τύχη μ'αυτό κι ελπίζω να μην είναι τίποτα πολύ ακριβό! xD Λες αστρική προβολή ε? Θα το ψάξω μου το χουν ξαναπεί! Ναι είναι δύσκολα χωρίς το άτιμο. Τώρα είσαι σε φίλο ή στη βιβλιοθήκη?
Nov 29 2011 23:52
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

E,κάτι ο Excalibur kati o Ambrosio,μου τον θυμίζουνε μέχρι ενός βαθμού. Άσε,που βλέπω τώρα,την τέταρτη σεζον την σειράς!
Nov 29 2011 23:52
Photo

Osama Bin Laden → Fallen_Mpougatsa

Τώρα που το λες, όντως. Δεν έχω ιδέα πως μου ήρθε (βέβαια έχω δει τον άρχοντα καμιά 20άρια φορές...). Είμαι τόσο κουρασμένος που έχω μπει σε τρολοϋπερένταση. Είναι κάτι σαν Hangover με λιγότερο πονοκέφαλο. Το πρωί δεν θα θυμάμαι τίποτα:kakaka:
Nov 29 2011 23:51
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Θα πάω το κινητό για επισκευή αύριο, και θα ψάξω κανά νέτμπουκ των 200 ευρώ. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι βιβλιοθήκες και τα λάπτοπ των φίλων. Και δεν ξέρω, μπορεί να κυκλοφορείς με καμιά αστρική προβολή. Πάντως είναι δύσκολα χωρίς ίντερνετ, όλα τα του πανεπιστημίου εκεί κυκλοφορούν.
Nov 29 2011 23:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Osama Bin Laden

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό που είπες έδω [QUOTE=Osama Bin Laden;545438]edit: 30 minutes 'till the gates get shut![/QUOTE] μου θύμισε αυτό: The way is shut. It was made by those who are dead and the dead keep it. The way is shut.
Nov 29 2011 23:47
Photo

Πού το θυμήθηκες αυτό?? xD
Nov 29 2011 23:44
Photo

Nai,εγώ κι ο Κόμης Blackadder! XD
Nov 29 2011 23:43
Photo

Ω, εσύ...σκέφτεσαι τα πάντα!
Nov 29 2011 23:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Πω πω βρε παιδί μου κι αυτά όλα μαζεμένα έρχονται! Όπως λέει και μια φίλη σιγά μην έρθουν μόνα τους... Καταλαβαίνω. Πάλι καλά για τη σαπουνοθήκη που δεν είχες και τρεχάματα κι άντε να ανταπεξέλθεις μετά! Και δεν φταίω εγώ, δε σε έχω δει από κοντά εκτός τώρα κι αν έχω γίνει και ranged χωρίς να το πάρω είδηση! Τώρα τι θα κάνεις από pc και κινητό?
Nov 29 2011 23:41
Photo

Επίσης,αν αρχίσουμε την κλάψα,ίσως να μαζέψουμε και δωρεές όπως το Χαμόγελο του Παιδιού. /cunning plan
Nov 29 2011 23:39
Photo

Βαριέμαι να κάνω edit οπότε θα γράψω καινούργιο μήνυμα: θα σε κάνω copy/paste και θα το βάλω κι εγώ στην υπογραφή μου!
Nov 29 2011 23:38
Photo

xD Η υπογραφή λέει πολύ... Έλα μωρέ κι εσύ τώρα εμμονή...όλοι έχουμε κάτι με το οποίο λίγο ή πολύ θα έχουμε ένα μικρό κόλλημα. =3 Μην ανησυχείς!
Nov 29 2011 23:37