Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → iristella

τι παρδαλο προφιλακι ειναι τουτο? <3
Nov 30 2011 17:34
Photo

Putin → ma_foteini

[URL="http://oreno.imouto.org/post/show/199206/mubouou_aasaa-neko-pantsu-topless-undressing"]Original[/URL] and [URL="http://img24.imageshack.us/img24/3010/afinemorning.png"]wp'd[/URL]. !
Nov 30 2011 17:24
Photo

ichigo13 → Namida

Namida, To σετάκι που έχεις είναι από το Ranma 1/2?
Nov 30 2011 17:20
Photo

plotolp → Goutcou

Καλησπέρα!:hi: Τίποτα δεν έστειλα.. Με έχει πιάσει μια αυτοκαταστροφική τάση και δεν ξέρω τι θα κάνω ακριβώς. Βασικά έχω ξενερώσει πάρα πολύ με την κατάσταση όπως έχει. Δύο τρεις καθηγητές είχα στο μυαλλό μου (που θα ήθελα να κάνω μαζί τους) και δεν μπορώ να πάρω σε αυτούς. Τώρα με τους υπόλοιπους θα το κάνω με μισή καρδιά, γιαυτό και είμαι τόσο στενοχωρημένος. Δεν το φανταζόμουν έτσι.:sadist::damn: Για να απαντήσω και στην ερώτηση σου, μακάρι να μπορούσα να κάνω αυτό που μου λες το ζήτημα όμως είναι, πότε οι καθηγητές που θέλω θα έχουν διαθέσιμα θέματα? Αυτήν την στιγμή δεν έχουν. Δεν ξέρω άμα θα δίνουν το επόμενο εξάμηνο ή θα πρέπει να περιμένω πάλι του χρόνου τον Σεπτέμβρη. 'Έχω χάσει 2 χρόνια απο την ζωή μου από την στενοχώρια. Δεν έχω καλή μνήμη απλά ενδιαφέρομε για τους φίλους μου και για αυτά που μου λένε.:) Καταλήγουμε στο Μαρία δηλαδή! Για το δικό μου όνομα άστα. Αρχικά να πω πως το Περικλής δεν έχει κάποιο normal υποκοριστικό, είναι σκέτο Περικλής:P Έχω ακούσει όμως διάφορα τραγικά κατά καιρούς αν και δεν έχω κρατήσει κανένα. Το ποιο συνηθισμένο που με έχουν φωνάξει και βγαίνει λίγο αβίαστα είναι το Πέρι. Νομίζω πως θα σου ακούγετε λογικό. Ένα δεύτερο που μου έχει βγάλει ένας θείος μου και το χρησιμοποιούμε κυρίως ενδοοικογενειακά είναι το Πέκος (σαν Μεξικάνικο φαγητό ακούγετε:P). Αλλά το πιο τραγικό είναι το Κάκιας!!! (Ναι καλά διάβασες Κάκιας γράφει). Τώρα θα μου πεις από που και ως πού Κάκιας? Βγαίνει από την φοβερή αλληλουχία Περικλής->Περικλάκιας->Κάκιας!!:kakaka: Φαντάσου τώρα να σου φωνάζουνε στον δρόμο "που είσαι ρε Κάκια?"! Γιαυτό σου λέω, μια χαρά υποκοριστικά έχεις! Το Clamore όντος φαίνεται πως φτάνει προς το τέλος αλλά με τον ρυθμό μου βγαίνει μπορεί άνετα να κρατήσει 2 χρόνια ακόμα. Χαχαχα δεν ξεχνιέται τέτοιο φιλί! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=5AG446FkmGk"]Μουτς![/URL] Ναι τα πολλά επεισόδια είναι ένα ζήτημα (ειδικά άμα βρίσκεις και το anime λίγο βαρετό). Τι ταχύτητα έχεις στην σύνδεση? Εγώ το μέγιστο που πιάνω είναι 210 με το οποίο ένα επεισόδιο θέλει γύρο στα 25 λεπτά να κατέβει. Traveler κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια και έχω δει το πρώτο! [SPOILER=εντυπώσεις από το πρώτο]Αρχικά να πω πως από τον τίτλο της σειράς μου είχε κολλήσει πως έχει να κάνει με κάποιον που ταξιδεύει στον χρόνο! Αλλά μάλλον έπεσα έξω. Πολύ ωραίο το πρώτο και με έχει αφήσει με αγωνία για το επόμενο. Στο σημείο που ο μαύρος γκρουμ τους ελευθερώνει ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα ήταν ο Τράβελερ, αλλά έπεσα και πάλι έξω! Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το γίνετε, και το πρώτο επεισόδιο μόνο ερωτήματα βάζει:? Πάντως κόβω το χέρι μου ότι ο Τράβελερ ζει.:D Και μία απορία αυτά τα παλικάρια φοιτητές είναι ή αθλητές του Παρκούρ? Θα είχα σπάσει δέκα χέρια στην θέση τους!:P[/SPOILER] Είμαι ψιλό σπιτόγατος. Βασικά μου αρέσει πολύ να καθόμαστε με τους φίλους μου και είτε να βλέπουμε κατεβασμένες ταινίες, είτε να παίζουμε κάνα επιτραπέζιο, είτε απλά να συζητάμε. Από εξόδους που και που για κανα καφέ ή σινεμά για καμιά ταινία. Τώρα μπουζούκια και club δεν πολυπάω, είναι ακριβά και ούτε μπορώ να πω πως διασκεδάζω ιδιαίτερα. Είμαι πιο πολύ στο στιλ να κάνω κάτι με άτομα που νιώθω άνετα και περνάμε όλοι καλά. Εσύ γενικά είσαι του έξω? Εγώ το Σάββατο πήγα στην γιορτή που έκανε η ξαδελφούλα μου γιατί γιόρταζε και τα πέρασα μια χαρά! p.s Το ημερολόγιο μου απάντησε indeed και είμαι πολύ χαρούμενος!:joyful: p.s2 Ελπίζω να σου αρέσουνε και να μην με κράξεις:P Το βιβλίο έχε το απλά στο νου σου και όποτε μπορέσεις αγόρασε το. Νομίζω πως αξίζει τα χρήματα που θα δώσεις. Κατέβασα και το The Fourth Kind! Μόλις το δω θα σου πω! p.s3 Χαχαχα χαίρομε πάρα πολύ που το ακούω και μακάρι να είναι αλήθεια. Ετοιμάσου για γιγαντιαία post:P p.s4 Νομίζω πως δεν έχω πρόβλημα, μόνο που δεν έχω msn ή λογαριασμό στο fb (ελπίζω να μην με θεωρείς περίεργο απλά δεν νιώθω άνετα με το fb και δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου). Θα μπορούσα να σου δώσω το email αν θέλεις ή ίσως το skype. Πάντως και αυτά τα μηνύματα έχουν την γοητεία τους:) p.s5 Εννοείτε πως θα τα πούμε σύντομα. Προσπαθώ πάντα να απαντάω όσο πιο γρήγορα μπορώ και να είμαι συνεπής. Ελπίζω να μην νιώθεις το αντίθετο. edit: Ωραίο και το καινούργιο σου style στο profile!:)
Nov 30 2011 17:12
Photo

laraska → Diakritikos

για σχολειο με καλο ξυλο και λιγο ματι προτεινω αυτο: [url]http://www.mangareader.net/159/aiki.html[/url]
Nov 30 2011 16:30
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αρχισε το παιχνίδι! :ureshii:
Nov 30 2011 13:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Συμφωνώ καλό μου botsun, συμφωνώ...Τα μόνα που θυμάμαι είναι από ένα που πραγματεύεται τη Βικτωριανή Αγγλία κι αρα τα ονόματα είναι αγγλικά! Άντε και του Noblesse!
Nov 30 2011 13:40
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Δεν έχω θεματάκια. Απλά περιμένω να μου το συνδέσουν στο καινούργιο σπίτι. Σε λίγες μέρες θα συνδεθεί. Γι'αυτό ζήτησα "ανοχή" :P Τώρα μπαίνω από την Πληροφορική στο σχολείο μου.
Nov 30 2011 12:48
Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

Πήρα την αρκούδα νια νια νια :P
Nov 30 2011 11:14
Photo

DarkElf → Nighteyes

Ευχαριστώ!!!:ureshii:
Nov 30 2011 11:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

Θανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Nov 30 2011 03:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → The Tragic Prince

Nαι ναι.. το ξερω ._.
Nov 30 2011 03:49
Photo

iristellaVagelio

Will do. Και εγώ τα ψάχνω
Nov 30 2011 01:26
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Γκρίνιας συνέχεια,αύριο! Καλά τα manwha,αλλά δεν μπορώ να συγκρατήσω καθόλου τα ονόματα των ηρώων...
Nov 30 2011 01:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Δε σε γράψαμε καλέ!!! Το botsun θα γράφαμε? Καληνύχτα~!
Nov 30 2011 01:20