Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στον opera μου έχει τύχει πάντως να κάνω back σε τέτοια περίπτωση και να το έχει κρατημένο.
Nov 30 2011 21:51
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πήγα να πατήσω "post message" και με έκανε ανανέωση και το χασα όλοοοοοοοοοο Τ^Τ
Nov 30 2011 21:47
Namida → laraska
H mangaka λέγεται Rumiko Takahashi και το μάνγκα που λες είναι το Urusei Yatsura (lum). Δεν το έχω διαβάσει αυτό. Το Ranma το είχα ξεκινλησει πιο παλία και έπρεπε να το τελιώσω κάποτε
Nov 30 2011 21:34
Rukia deathgod XX → laiste
κοιτα σκεφτικα να μαζευτουμε ολοι σε ενα καφε και να ντυθουν οσες κοπελες θελουν maid και το αγορια να ερθουν καλοντημενα οπως στα ανιμε... και θα ηταν ακομα καλυτερο τα κοριτσια να σερβιρουν κιολας αν το μαγαζι ηταν κανενος γνωστου αλλα υπο8ετς ζηταω καπως πολλα εεε??? τεσπα κανε οτι μπορεις και δν πειραζει αν δν γινει κα8ολου.... απλα εδωσα μια ιδεα....
Nov 30 2011 21:22
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]εφηβεία και τα μυαλά στα κάγκελα δεν λένε??....ΑΑΑ!!!Αχαχαχαχα.....Τώρα το είδα..Ήθελα να πω ότι είμαι μικρό χαζοδιαβολάκι και όχι χαζοβιολάκι..Αχαχαχαχα..Γράφω κάτι πράγματα ώρες ώρες..Αυτό λοιπόν θα είναι το μαργαριτάρι μας..Για χαλάρωσε..Δεν ήρθε για μένα ακόμα η ώρα για φιτηταριό[/COLOR]
Nov 30 2011 20:55
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Το είδα ότι άρχισε αλλά μια πάω για μπάνιο και μια τρώω δεν πρόλαβα.
Nov 30 2011 20:45
metalmusicmaniac → animestarling
Αν και απίστευτα καθυστερημένα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου :)
Nov 30 2011 19:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed