Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ βλέπω τoν Θρύλο !!! XD
Dec 06 2011 22:36
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ειμαι εγωιστής και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. ψαξε ολα μου τα ποστ και αν βρεις εστω και μια κουτσουκέλα, να κατσω να μου σπασεις αυγο στα μαλλιά! Αντε, περυσι σου θυμιζαμε να ψηφισεις και φετο εβγαλες και γλωσσα! νιεεεεε! :P Α, [S]ναι, επισης, αν θυμαμαι καλά αν αλλαξεις το ποστ σου μεσα σε 1 λεπτο, δεν σου βγαζει γραμμη edit απο κατω, οποτε αντε να το αλλαξε η μονο το πολυ 59 secs μετα. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν εννοειται, ακομα, απλώς προσθετω μια πληροφορια.[/S] Ακυρο και παλι τελικά ήταν όντως 5 λεπτά οποτε παιζει να εχεις δικιο. Αλλα και παλι νομιζω οτι δεν ειχε προλαβει να γραψει κανεις μεχρι εκεινη την ωρα. Anw
Dec 06 2011 22:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

xD Ha ha thanks! Κι όσο και να με βαράτε ρε η αλήθεια είναι μία! Κανείς δεν ακολουθεί τους κανόνες, έφυγα και ήρθε το χάος! :iyaaa:
Dec 06 2011 22:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Of course they are! And so is Squalo! This is double cool!
Dec 06 2011 22:19
Photo

Kamen Tantei Zura → mono

Ναι το σκέφτηκα αργότερα. Δεν είμαι moderator γιατί να σβήσω το ποστ μου. Σκέφτηκα ότι αφού απάντησα στον matasso, ο ίδιος θα το συνέχιζε και θα πεταγόντουσαν και άλλοι. Και έτσι θα γινόταν χαμός και θα μας βρίζανε. Ναι, φυσικά και έγραψα το ευκόλως εννοούμενο, δεν τους το υπέδειξα το αυτό είναι το σωστό, το υπενθύμισα. Φυσικά πιάνει η μπάλα και εμένα. Συν το ότι θα πεταγόντουσαν και θα κράζανε και τον Kaiser χωρίς λόγο.
Dec 06 2011 21:38
Photo

mono → Kamen Tantei Zura

Από τη στιγμή που πόσταρες εσύ δεν είναι σωστό να λες στους άλλους να μην κάνουν το ίδιο. Είναι απλά πατροναριστικό και δεν έχει κανένα νόημα. Εννοείται ότι ο Tragic θα κάνει αυτό που θεωρεί και είναι σωστό.
Dec 06 2011 21:32
Photo

Kamen Tantei Zura → mono

Απλά δικαιολόγησα το παιδί γιατί είχε διαφορά μόνο ένα λεπτό. Άσε που έτσι και αλλιώς ο Tenshi θα βγει έτσι και αλλιώς. Απλά το είπα γιατί αφού έγραψα εγώ να μην συνεχίσουν και άλλοι.
Dec 06 2011 21:25
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

Οχι ρε εκεί, να ψοφήσεις καλά, πάρε και τούτη και την άλλη!:madtodeath: Το ζομπι τα σπασε. Epic post! :kakaka:
Dec 06 2011 21:02
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Zombies are cool! XD
Dec 06 2011 21:01
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ ό,τι επιθυμείς! :D
Dec 06 2011 20:41
Photo

Kamen Tantei Zura → metalmusicmaniac

Ευχαριστώ πολύ! Και εσύ ό,τι επιθυμείς :)
Dec 06 2011 20:41
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ευχαριστώ πολύ! :D Και εσύ ό,τι επιθυμείς. Καλά μέχρι τώρα, την παλεύουμε. Καλύπτω κενά σιγά σιγά και σε γενικές γραμμές τα πάω καλά :p Εσύ;
Dec 06 2011 20:40
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Ευχαριστώ πολύ!!! Σπόρος; Αχα, οκ, ό,τι πεις :p Μιλάει ο ώριμος άνδρας και δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση. Σε ευχαριστώ πολύ :) Και εσύ ό,τι επιθυμείς!
Dec 06 2011 20:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Ωωω η καλύτερη ευχή που έχω ακούσει :D Εκτιμώ τα καλά σου λόγια. Φυσικά! :D Ωωω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ :D Χαίρομαι γι' αυτό γιατί νόμιζα ότι ήταν κάπως fail και ότι καταντούσε βαρετό.
Dec 06 2011 20:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Ευχαριστώ πάρα πολύ :D Και εσύ ό,τι επιθυμείς :p Πάντα πρώτος είσαι. Μην ξεχνάμε ότι είσαι και ο πρώτος μου φίλος στο anime.gr. Αποδέχεσαι όλα τα καινούρια μέλη. Κοινωνικότατος :D Καλά μέχρι τώρα. έχω κάποια προβλήματα στα λατινικά βέβαια αλλά σιγά σιγά τα διορθώνω. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Προσπαθώ :p Πέφτει διάβασμα αλλά τουλάχιστον έρχονται τα αποτελέσματα και χαίρομαι. Εσύ;
Dec 06 2011 20:31