Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

T^T Ξέχασα να δω τις φωτογραφίες του Dante...
Dec 07 2011 01:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

ΟΚ ΟΚ το χω υπ'όψιν μου...
Dec 07 2011 01:15
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ο [B]σωστός[/B] stalker. Εμένα με ρωτάς τι είμαι? Χα χα, μπράβο παιδί μου μπράβο!
Dec 07 2011 01:14
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

Στο προηγούμενο παιχνίδι αυτό που αναφέρεται, είναι το αυτονόητο για εμάς ότι μπορείς να ψηφίσεις διαφορετικά του ενός άτομα σε έναν γύρο. Δεν αναφέρει πουθενά για edit. Και δεδομένου ότι το doubleposting αποτρέπεται στην κοινότητα είναι πολύ λογικό κάποιος να επιλέξει αυτήν την λύση όταν του ανατρέπονται τα δεδομένα που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν - που εξήγησα παραπάνω ότι δεν είναι - το προηγούμενο παιχνίδι, δεν είναι αυτό το παιχνίδι. :)
Dec 07 2011 01:11
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

O σωστός stalker ποτέ δεν λέει,ότι παρακολουθεί κάποιον! :P Καλή ωρα,εγώ δεν διάβασα τα αποκάτω μηνύματα και δεν μπορώ να συμφωνησω με καμιά σας.:kakaka:
Dec 07 2011 01:10
Photo

A ναι καλέ το είδα! Καλός stalker είμαι έτσι? :kakaka:
Dec 07 2011 00:49
Photo

Ααααα!!! Πες το ρε συ,η αλήθεια είναι πως δεν πολυ-κατάλαβα το προηγούμενο μήνυμα. Α! Ετοιμάζεται επικό σετ από την Kai,με τον Hisoka από το Hunter x Hunter ! :3 [SPOILER]Τσάμπα,αποκλεισμός....[/SPOILER]
Dec 07 2011 00:44
Photo

E ναι εννοούσα να γίνει GM συγγνώμη που δε διευκρίνισα! xD
Dec 07 2011 00:40
Photo

Mpaaa,μάλλον δεν έχει μπει ακόμα για να το δει. Δεν θεωρώ,πως ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο.
Dec 07 2011 00:37
Photo

Kaiiristella

Να πού χρειάζεται το thread της γενικής συζήτησης... Διασκεδαστικό το όλο θέμα, αλλά διαφωνώ ότι κάποιοι δεν έχουν λόγο να κάνουν ένσταση. Προσωπικά πέτυχα την ψήφο όταν ήταν ακόμη ενάντια στον babba. Έγινε edit και δεν τονίστηκε καθόλου (ένα bold δεν θα έβλαπτε δηλαδή). Το μάτι μου δεν πήγε πήγε καθόλου εκεί πέρα και σε περίπτωση που ήθελα να υπερασπιστώ τον Black Kaiser θα ήταν κάπως δύσκολο. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να διαβάζει όλα τα posts 1-2 φορές.
Dec 07 2011 00:15
Photo

Ha ha ha, είδες? Μην ανησυχείς τότε! Έλα ντάξει, μπορεί να υπερέβαλα κι εγώ αλλά χαλαρά κι εσύ. Αλλά νομίζω λόγο θα χει να μην επεμβαίνει επειδή το θελε πολύ να γίνει.
Dec 07 2011 00:12
Photo

Αν κατεβάσουμε τέτοια ομάδα στο Europa,θεωρώ πως θα φτάσουμε στους 8 για πλάκα. Χέσε μέσα,άντε να δούμε τι θα πει κι ο GM.
Dec 07 2011 00:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

ΟΚ, ναι, δεν πρέπει να πετάγομαι το καταλαβαίνω και δε θα το ξανακάνω. Απλώς με φάνηκε κάπως. Αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν επτρέπεται να αλλάζεις την ψήφο σου από το προηγούμενο παιχνίδι ακόμα.
Dec 07 2011 00:07
Photo

Καλά η κωλοτούμπα του άλλου σε πείραξε? Αυτόν τον καταλαβαίνω. Την άλλη που πάει και κάνει κωλοτούμπα στην πιο κρίσιμη στιγμή όταν δεν το προβλέπουν οι κανόνες? Τσ τσ τσ... Έλα μωρέ εντάξει, θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες με το φέτος δεν τέλειωσαν τα πάντα. Και ναι ξέρω ότι αυτό δεν είναι παρηγορητικό αλλά σκέψου τουλάχιστον ότι θα στε στο Europa League, κάτι είναι κι αυτό.
Dec 07 2011 00:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Dude, exactly! Επειδή είμαι και καλός stalker καθόμουν και μετρούσα ψήφους να δω ποιος θα βγει και ήμουν σε φάση "ΟΚ, Poplan-6, Black Jack-8, Aizen-5" και ξαφνικά αλλάζει όλο το παιχνίδι πηγαίνοντας "Poplan-4, BJ-8, Aizen-7" αν θυμάμαι καλά και ήμουν "Α!" xD Σοκ! :kakaka: πόσο καιρό έχουν να με πουν καλό παιδί...
Dec 07 2011 00:02