Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ,αλλά μην δίνει σημασία. Ο άλλος έκανε κωλοτούμπα στο παρα πέντε,για να μην φύγει. Τι να πεις,λίγο αυτοσεβασμός δεν βλάπτει. Ρε,στεναχωρήθηκα με τον Ολυμπιακό....
Dec 06 2011 23:56
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ma nai καλο μ παιδι δε σου την ειπα πλακιτσα εκανα. καλα εκανες και το πες. Η πλάκα ειναι οτι αν και ημουν μεσα οταν εγινε αν δεν το λεγε ο Βlack Kaizer δε θα το συνηδειτοποιουσα. Τοσο στην κοσμαρα μου! XD
Dec 06 2011 23:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nαι όντως...ε, με αυτά που κάνουν εκεί μέσα...δε μπορούσα να μη μιλήσω ρε συ αφού χαλάστηκα. Και μην ανησυχείς! Μαζί μας τώρα κι ο Ολυμπιακός!
Dec 06 2011 23:54
Photo

Βασικά,δεν περάσαμε. Πάμε Europa League.... :unlucky: Btw,το παιχνίδι-"η νύχτα πέφτει..."-γ@μήθηκε,όσο δεν πάει.
Dec 06 2011 23:47
Photo

Koυράγιο botsun...
Dec 06 2011 23:44
Photo

Nai,alla παίζει να μην περάσουμε,διότι η Marseille κέρδισε 2-3 την Ντορμουντ....
Dec 06 2011 23:42
Photo

Είδες? Δεν πρέπει να κοροϊδεύουν το σοφό μας bostun! Κάτι ξέρει αυτός (εσύ)!
Dec 06 2011 23:32
Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

ναι εεε ? δεν είμουν εδώ πέρσι αλλά για να το λες κάτι τθα έγινε...
Dec 06 2011 23:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Πφφφ, μην το λες αυτό για τη γενική συζήτηση. Πέρυσι είχε γίνει ένα θεματάκι! xD
Dec 06 2011 23:31
Photo

Πρέπει να βάλουμε κι άλλο ένα,διότι σήμερα στην σχολή έλεγα πως θα βάλουμε τρία και με κορόιδευαν!
Dec 06 2011 23:30
Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Δεν το λεω κακά απλά εννοώ να σταματήσουν να γεμίζουν το thread με ανούσια ποστς γιατί αυτοι θα τα ακούσουν... τώρα βέβαια δεν έπρεπε να είναι κλειδωμένη η γενική συζήτηση αλλά τεσπα...
Dec 06 2011 23:29
Photo

Καλά κάνεις...!
Dec 06 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Είναι κλειδωμένη η γενική συζήτηση κι εγώ απλώς λέω τη γνώμη μου. Μόλις ξαναρχίσει η μέρα feel free να τους πεις να τα σβήσουν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και δεν είναι spam, είναι οι κανόνες...
Dec 06 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Mμμμ, άλλο το να ξεχνάω να ψηφίζω (:P) κι άλλο να ninjaρω και να παίρνω στον λαιμό μου άτομα! Και αυτό μετά βάζει και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να χει ξαναγίνει και να μην το ξέρουμε. Ότι και να ναι δε μ'άρεσε και γι αυτό το επισήμανα. Εξάλλου δεν είμαι δω για να το παίξω έξυπνη ούτε να μπω στα χωράφια του GM όπως και είπα αλλά να εκφράσω τη γνώμη μου όσο έντονα ή επιθετικά και να το κανα! :canthelp:
Dec 06 2011 23:24
Photo

OdyMonaxos → mono

Σοβαρός δηλαδή. Στο μεταξύ, επειδή τα ΜΜΕ είναι ο τομέας μου, μου 'ρχεται να τον πιάσω για καμιά συνέντευξη να δω τι πιάνουν αυτά που κάνουμε στη σχολή.
Dec 06 2011 23:04