Community Status Updates
Kai → Kenny
Το προϊόν δεν έχει περάσει ακόμα από τις απαραίτητες διαδικασίες πριν την αποστολή. Μπορώ ν' ακούσω τις προσφορές σας και να επιλέξω αυτή που με συμφέρει καλύτερα.
[spoiler]
Μείνετε ήσυχοι, η γνώμη της Zura δε θα ληφθεί υπ' όψιν.
[/spoiler]
Dec 07 2011 02:17
Kenny → Kai
Στα πόσα φτάνει το bid για τη Zura btw; Καλύτερα να τη σώσω από τα νυχάκια της Ειρήνης. :hihi2:
Dec 07 2011 02:07
Kai → Kenny
Ωραία, ευχαριστώ πολύ.
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη, όταν μπορείς και έχεις διάθεση, τότε απαντάς. Λογικό είναι.
Dec 07 2011 02:04
iristella → Kai
Ε εντάξει αφού έχει και τα δικά της manga... Κατοχυρώθηκε!!!! (και κάπου εδώ πετάγεται η Zura και αναφωνεί "Με θέλουν όλοι για τα manga μου ;-;)
Dec 07 2011 02:03
Kai → iristella
XD Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ λίγο δύσκολο να σε προλάβει ο από πάνω και να μην το δεις, δεν θα συμφωνήσω έτσι για το καλό. Με τον axel στο thread του Reborn! καταφέρνουμε συνεχώς να ninja'ρουμε ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο και κανένας δεν καταφέρνει να μην το δει. Αλλά οκ, ίσως και να τύχει, δεν το αποκλείω. Ειδικά αν είσαι φουριόζος εκείνη την ώρα.
Δεχόμαστε πληρωμές ΚΑΙ με paypal!!!
Το πακέτο little sister περιλαμβάνει το δικό της αρκουδάκι, τα δικά της manga, κινητό για την βρίσκετε εύκολα όταν την χάνεται και έναν οδηγό αντιμετώπισης κυκλοθυμιών, ξαφνικών κρίσεων αγάπης (τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο απώτερος σκοπός τους ΔΕΝ καλύπτονται).
[size=1]Δεν δεχόμαστε επιστροφές.[/size]
Dec 07 2011 02:00
Kenny → Kai
Ναι, αρκεί αυτός που βάζει την εικόνα να ξέρει τους χαρακτήρες που περιέχει, και να αναλαμβάνει τον έλεγχο των απαντήσεων.
Sorry for the late reply, αλλά έχει γίνει χαμός με το η νύχτα πέφτει thread.
Dec 07 2011 01:53
iristella → Kai
Mα αυτό εξηγώ ότι ουσιαστικά η κοπέλα βρέθηκε και αυτή σε ανάλογη θέση. Όσο πόσταρε της βγήκε άλλο post από πάνω που της άλλαξε όλη την στρατηγική. Θα μπορούσε κάλλιστα και αυτή να μην το έχει δει.Διαμαρτυρήθηκε γιατί πόσταρε ο ακριβώς από πάνω της σαν τον ninja? ΧD
Γι αυτό λέω ότι ανθρώπινα είναι όλα. :) Κατανόηση και καλή καρδιά.
Για την αδερφή σου ενδιαφέρομαι. Θα την έχω να μου ζωγραφίζει και να παίζουμε Lol. Θα την φροντίζω θα την προσέχω, μόνο όταν θα φεύγω θα την κλειδώνω στο υπόγειο ΧD. /ΛΑΜΨΗ villain no666
Dec 07 2011 01:51
Kai → iristella
Να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αλλαγή, δεν μπορώ να δώσω λόγο αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και το εννοώ.
Παρόλα αυτά νομίζω πως και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο. Οι προσωπικές επιθέσεις είναι άσχετες με το θέμα, δεν θίχτηκε κάτι τέτοιο. Είναι λογικό κάποιοι όμως να ενδιαφέρονται για μία ψήφο που μπορεί ν' αλλάξει το παιχνίδι και δεν την πρόσεξαν. Οπότε, η mono μπορεί να το έκανε με όλη την καλή θέληση να βοηθήσει κάποιον που πίστευε ότι έπρεπε και δικαίωμά της, αλλά ήταν λογικό να διαμαρτυρηθούν και άλλοι που δεν το είδαν και τους ενδιέφερε και αυτό ήθελα να τονίσω. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε αλλά πιθανότατα να με ενοχλούσε αν ίσχυε το αντίθετο επειδή έτυχε να μην το έχω προσέξει. Οπότε ας μην παίρνουμε μόνο το μέρος μόνο μιας πλευράς.
Το thread της γενικής συζήτησης είδα μια χαρά τι κινδύνους κρύβει πέρσι μ' εκείνο το εκπληκτικό post του matassos. Απλά θεωρώ ότι είναι κρίμα που γίνεται αυτό επειδή σε κάποιους ξεφύγουν πού εύκολα πράγματα.
Σ' ευχαριστώ πολύ κι εσύ ό,τι επιθυμείς. Την πουλάω σε φιλική τιμή εδώ και χρόνια αλλά κανένας δεν την παίρνει, έχω αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου με τον καιρό.
Dec 07 2011 01:43
iristella → Kamen Tantei Zura
Πολύχρονη, και με ότι επιθυμείς. Καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις εξετάσεις και πάντα με υγεία. :)
Dec 07 2011 01:35
iristella → Kai
Ότι και να είναι παραμένει ένα παιχνίδι. Θα συμφωνούσα αν επρόκειτο για θέμα το οποίο πέρναγε σε άλλα επίπεδα όπως προσωπικές επιθέσεις, και συμπεριφορές που κρύβουν δόλο.
Δεν συμβαίνει αυτό. Μιλάμε για αλλαγή γνώμης με βάση post το οποίο έγινε όταν η εν λόγω χρήστης πληκτρολογούσε το δικό της. Νομίζω θα ηταν παράλογο να απαιτούμε από κάποιον να κάνει διαρκώς F5 όπως θα ήταν παράλογο να πούμε ότι δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει την γνώμη του με βάση τα νέα δεδομένα. Επίσης δεν ήταν μια τυχαία αλλαγή σε παλαιότερο post που έγινε πριν από ώρες και στη ζούλα με σκοπό να ξεγελάσει. Ήταν αλλαγή που έγινε μέσα σε λιγότερο από πεντάλεπτο και για την οποία μάλιστα έμειναν και σημάδια ώστε όποιος το δει να ξέρει ακριβώς τι έγινε. Μέχρι και την στιγμή που έγινε το edit, το post της ήταν το τελευταίο που είχε γίνει. Οπότε είναι λίγο δύσκολο το μάτι του οποιουδήποτε να μην πάει εκεί.
Μπερδέματα και λειτουργικά θέματα συμβαίνουν σε κάθε περίπτωση ειδικά όταν μιλάμε για συλλογικά παιχνίδια και ειδικά αυτά που έχουν τόσο πολύ κόσμο. Aποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος είναι να τα ξεπερνάμε με καλή θέληση. Ι could also be really anal about it και να πω ότι απαγορεύεται το double posting αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Αν αρχίσουμε το ξεψείρισμα σε υπερβολικό βαθμό το χάσαμε το παιχνίδι και θα χρειαζόμαστε κανόνα ακόμη και αν καταλάθος κοκκινίσουμε και το κόμμα παρέα με το Nickname. :P
Edit: Το thread της γενικής συζήτησης ενδεχομένως να ήταν χρήσιμο αλλά θα έκρυβε και πολλές παγίδες για τις οποίες αναγκαστήκαμε να το κλειδώνουμε. Καλό είναι ζητήματα που δεν αφορούν το παιχνίδι και επείγουν να λύνονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους ή με προσωπικό μήνυμα στον GM και τον Kenny. :)
Edit2: Να χαίρεσαι την αδερφή σου. Πολύχρονή με καλή πρόοδο και να είστε πάντα καλά και οι δύο.
Edit3:For edit's sake:hihi2:
Dec 07 2011 01:24
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν μου αρέσουν οι φακοί,γενικότερα.
Αγαπώ τα nerdy/hipster μπλε γυαλάκια μου!
Εμ,τα θέλει ο κώλος σου,κάθε χρόνο στο παιχνίδι τα ίδια κόπρανα γίνονται.Ακόμα να το μάθεις ;
Υ.Γ Το HxH,το διαβασες ;
Dec 07 2011 01:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πφφφ... Άρα κάποιος έχει κάτι ενάντια στα anime ή δεν του αρέσουν οι επιλογές των τραγουδιών σου. Διάλεξε ποιο σε βολεύει περισσότερο.
Dec 07 2011 01:22
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι το συνειδητοποίησα. Δεν ξέρω απλώς με πιάνει. Τι να πω τα θέλει κι εμένα ο πισινός μου.
Σε ενοχλούνε όταν τους βάζεις ξανά μετά από τόσο καιρό? Και καλή αρχή!
Dec 07 2011 01:21
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Πάντως,ξοδεύεις πολύ φαιά ουσία για το παιχνίδι και δεν πρέπει.
Υ.Γ
Αύριο,πρώτη μέρα γυμναστηρίου και θα ξαναβάλω φακούς μετά απο κάτι μήνες! :/
Dec 07 2011 01:19
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αχ δε σε είπα! Θυμάσαι που σε έχω πει πως το κινητό μου κάνει περίεργα πράγματα και κάθε φορά που περνάω μπροστά από ένα συγκεκριμένο σημείο τα παίζει και κλείνει? Ε τώρα που δεν άκουγα τη λίστα αναπαραγωγής "anime" δεν έκλεισε! Ούτε στο πήγαινε ούτε και στο έλα! Απίθανο, έτσι? xD
Dec 07 2011 01:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed