Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν πιστεύω,να'χεις ξεχάσει τι υποσχέθηκες χθες !
Dec 13 2011 14:40
Photo

Theodore :D → The Truth

Όχι. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για ελληνικούς υπότιτλους :C
Dec 13 2011 14:30
Photo

The Truth → Theodore :D

Group που μεταφράζει anime στα ελληνικά. Όπως η AnimeClipse κτλ κτλ. Δεν τα έχεις ακουστά;
Dec 13 2011 14:01
Photo

metalmusicmaniac → zennith666

Ωραίο τραγουδάκι πάντως.
Dec 13 2011 13:51
Photo

Tenshi → Kenny

I am sory bro!! :( Δαμν! Και φαινόταν μικρούλα στην οθόνη μου !! :P Αλλά, έχεις δίκιο είναι way 2 much damn me :foreveralone:
Dec 13 2011 08:41
Photo

Kenny → Tenshi

TENSHIIIIIIII... μίκρυνε την υπογραφή σου μέχρι 700 pixels πλάτος. Δεν έχουν όλοι 1920x1080 ανάλυση οθόνης. :chigau:
Dec 13 2011 02:22
Photo

demonicMC → Putin

Ααααα τι ήθελα να σε ρωτήσω; Όταν πάω για create a room μου δίνει μια επιλογή που λέει για game type και έχει προεπιλογή Type-D, καμιά ιδέα τι είναι αυτό;
Dec 13 2011 01:35
Photo

demonicMC → Ryuji

[URL="http://www.cracked.com/article/127_5-ways-to-hack-your-brain-into-awesomeness/"]Αυτό[/URL] είναι το ποστ που έψαχνες πρίν από κάτι μέρε στην Τρύπα, το είχε ξετρυπώσει κάπου ο Kain, και επειδή θυμήθηκα ότι το πόσταρε αυτόν τον ρώτησα. Αν το δοκιμάσεις δώσε αποτελέσματα
Dec 13 2011 01:33
Photo

Theodore :D → The Truth

What on Earth is Anime.awnm? lol
Dec 13 2011 00:45
Photo

Kai → Kamui

Ίσως να φταίει κι αυτό. Όταν μια μέρα φτάσεις να ζεις καταδιωγμένος από τους νόμους σαν κι εμένα σ' ένα ατελείωτο κυνηγητό όπου δύο διαφορετικοί κώδικες ηθικής συγκρούονται ξανά και ξανά για το ποιος θα υπερισχύσει, ίσως το νιώσεις κι εσύ. I feel no regret, μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά δεν διαφωνώ καθόλου και δεν το έλεγα για πλάκα. Το πιστεύω και μάλιστα πολύ.
Dec 13 2011 00:41
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Μα δε με κάνεις.
Dec 13 2011 00:25
Photo

Kamui → Kai

Mάλλον είμαι υπερβολικά νομοταγής για να νιώσω ένα τέτοιο συναίσθημα, αλλά σε καταλαβαίνω. Καλή και η παρομίωση με τις γυναίκες. Με διαφθείρεις και θα γίνω πιο αντιφεμινιστής. (οχι απο ρατσιστική πλευρά, αλλά με ενοχλεί το οτι πολλές γυναίκες αρκούνται στο να είναι γυναίκες για να έχουν ρόλο στον κόσμο και έχουν τις τάσεις που περιγράφεις)
Dec 13 2011 00:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Αη μαρή που δεν σε κάνω και proud. [spoiler] Δες τι ωραία που ακούγεται. [/spoiler]
Dec 13 2011 00:20
Photo

Kai → Kamui

Οι γάτες είναι σχεδόν τόσο μνησίκακες, εκδικητικές και μουλωχτές όσο και οι γυναίκες. Πας να τις χαϊδέψεις και όταν δεν θέλουν σε γρατζουνάνε, όταν θέλουν όμως αυτές έρχονται και τρίβονται. Κατά τα άλλα, ούτε παίζουν, ούτε τίποτα. Μάλλον πέτυχες μία από τις λιγοστές εξαιρέσεις στον κανόνα. Actually, τώρα που το σκέφτομαι, σχεδόν αντιπαθώ τις γάτες. Ε, μα, έπρεπε να το δεις. Κοίταζε με κάτι μάτια και έτρεμε, ήταν σαν να σου έλεγε "Είμαι τόσο χαριτωμένο, ξέρω ότι θέλεις να με κλέψεις".
Dec 13 2011 00:17
Photo

Kamui → Kai

Μη νομίζεις, και εγώ δεν είχα ποτέ καμιά ιδιαίτερη επαφή με τις γάτες, αλλά η συγκεκριμένη με κέρδισε κανονικά.Συνήθως αυτές που κάθονται και αράζουν όλη την ώρα είναι πιο badass, αλλά βαριέσαι να τις βλέπεις.Αυτήν όμως δε τη βαριέσαι ποτέ. Έχει πλάκα να την κοιτάς στα μάτια και να προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό της και γιατί τρέχει συνεχώς προς το μέρος σου και τρίβεται πάνω σου. Μ' αρεσει αυτός ο αυθορμητισμός στο "κλέψω".
Dec 13 2011 00:08