Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Hyuuga_Nikorasu

/a/non κι εσύ;
Dec 13 2011 17:42
Photo

metalmusicmaniac → zennith666

Το ότι μπλέκουν λίγο τα στυλ το παρατήρησα και δεν με πειράζει καθόλου. Άντε να δούμε!!!
Dec 13 2011 17:15
Photo

zennith666 → metalmusicmaniac

Κοίτα είναι λίγο περίεργη φάση ο Gackt επειδή έχει πολλά μπλεγμένα style μουσικής κατα καιρούς αλλά θα βρείς τραγούδια που τα σε ενθουσιάσουν!!!!
Dec 13 2011 17:12
Photo

metalmusicmaniac → zennith666

Γ*μάτο! Θα ψαχτώ στο θέμα μόλις βρω λίγο χρόνο.
Dec 13 2011 17:10
Photo

zennith666 → metalmusicmaniac

Gackt φίλε μου σταθερή αξία!!!!Άκου και [URL="http://www.youtube.com/watch?v=ZPmx7Igan3o"]αυτό[/URL]!!!!
Dec 13 2011 17:07
Photo

Kalamaris → Lord Leon

Πρωτο comment σε βιντεο για skyrim i suppose:hihi2: Anyway the answer was epic nontetheless.
Dec 13 2011 17:03
Photo

Lord Leon → Kalamaris

μα τι λες; φορυμ για games με το μπανερακι skyrim φατσα καρτα, και "welcome" που προκαλει για τρολλιές! Δηλαδή το first plαce ποιο θα τανε;:kakaka:
Dec 13 2011 16:22
Photo

Kalamaris → Lord Leon

[QUOTE]Η-ήθελα να γραφτω και γω στο φορουμ αλήθεια! [B]Αλλα έφαγα ένα βέλος στο γόνατο...[/B][/QUOTE]Last place i would ever expect THAT phrase:hahaha:
Dec 13 2011 16:10
Photo

Kalamaris → metalmusicmaniac

Damn you expect,my counterattack soon:golgo:
Dec 13 2011 16:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Πες στον Ηρακλή ότι σήμερα δε μπορώ! ^^ Επισκέψεις!
Dec 13 2011 15:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Είσαι το αντίθετο από εμένα :p Έλα να γράψεις και για εμένα Λατινικά στις Πανελλήνιες. Εντάξεις, τα είχα σιχαθεί από πέρυσι με την καθηγήτρια που είχα και φέτος φαίνεται πόσο κενά έχω. Αλλά προσπαθώ να τα διορθώσω παρόλα αυτά. Βέβαια αυτό με κάνει να τα απεχθάνομαι γιατί σε αυτά πρέπει να καταλάβω μεγαλύτερη προσπάθεια :p (Αλλά ναι φταίω και εγώ που δεν μου αρέσουν). Μια χαρά! Σου εύχομαι καλή επιτυχία :) Όχι, η αλήθεια είναι. Ιστορικό Αρχαιολογικό θέλω να περάσω. Λατρεύω την Ιστορία οπότε είναι σχολή που μου ταιριάζει πιστεύω. Θα δηλώσω και Κοινωνιολογία, αν και το σκέφτομαι ακόμη επειδή θα πρέπει να σπουδάσω σε άλλη πόλη. Εσύ;
Dec 13 2011 15:30
Photo

The Truth → Theodore :D

Σοβαρά; Ο_ο Ξέρεις εμείς οι Έλληνες κάνουμε ΠΟΛΥ καλύτερη δουλειά από τους ξένους. Κατέβασε Black Lagoon από την AnimeClipse, και τη σειρά anime και τα OVA και θα δεις, πόσο πιο γαμάτοι είμαστε! :P
Dec 13 2011 14:51
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Όχι για μένα. Διότι,θα πέσω για ύπνο μέχρι τις 5 και μετά θα πάω στα ιαπωνικά.Οπότε,όταν ξαναμπώ θα'ναι βράδυ ! :P u mad?
Dec 13 2011 14:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, τι πείσμα! Ναι καλέ μου δεν το ξέχασα...αλλά το βράδυ αργεί...:kakaka:
Dec 13 2011 14:43
Photo

demonicMC → Putin

Οχοοο, μόνο; Ολόκληρες συζητήσεις με επιχειρήματα για το γιατί είναι πρόβλημα του που δεν μπορεί να με πιάσει ενώ έλεγε ότι ήταν κατά πολύ καλύτερος μου. Συγνώμη πάντως που δεν κατάφερα να περάσουμε καλά, απλά δεν έχω εμπιστοσύνη σε defense επειδή δεν ξέρω τα combo των υπόλοιπων χαρακτήρων και επειδή τα αντακλαστικά μου suckαρουν άσχημα.
Dec 13 2011 14:42