Community Status Updates
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Κι εγώ το ίδιο. :p Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του πετάει και ατάκα. [S]"I experienced death today..."[/S]
Ρε συ,με το SID ξέρεις τι γίνεται?το παράτησαν πάλι οι raw crossing?
Dec 12 2011 21:06
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Ha ha ha, o Rai? Θεέ μου θα σκάσω μέχρι να βγει η μετάφραση!
Dec 12 2011 21:01
Αυτή τη φορά πήρε θέση ο Rai (φαντάζομαι δηλαδή,κορεάτικα δεν ξέρω γρι).Περιμένουμε μέχρι το πρωί για μετάφραση.
Dec 12 2011 21:00
Zem@c → Gol D Asos
re papara afou to eixan dei stin maxi sto marineford .... kai mia xara einai athlie! wb ftw!
Dec 12 2011 20:59
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Δε σε είπα γω? Όλο μαζί του τα βάζει! Κι όχι τίποτα άλλο είναι και οι δύο fave chars! Sniff...
Dec 12 2011 20:57
Θα της το πω αλλά δεν ξέρω καν αν ενδιαφέρεται να το δημοσιοποιήσει.
Btw,βγήκε raw noblesse.[SPOILER]Πάλι με τον M21 τα'βαλε ο Franke:nanana:[/SPOILER]
Dec 12 2011 20:55
The Truth → Theodore :D
Θεός ο Narita! Baccano! και Durarara!! μπορώ να τα δω άπειρες φορές!:P Τέσπα το Aoi Bungaku επίσης από Anime.Awmn. Σου έχω προτείνει και κάποια άλλα στο προηγούμενο ποστ, αλλά πιο χαλαρά από τις μαστοριές του Narita!
Dec 12 2011 20:51
Gol D Asos → Zem@c
malaka i fantasia sou orgiazei etsi? aman me ton wb!! gtp frouto exei !! tou bb einai apeiros anotero!!! episis den einai gnosto nmzo to frouto tou bb stin kivernisi!! isos otan matheutei na allaxoun ta pragmata!! tha sou kapso to brelok tou wb sto tzaki na iremisis!
Dec 12 2011 20:36
Theodore :D → The Truth
OMG. Το τελειώσα... το Baccano!. Φοβερό, επίσης. Ίσως μου άρεσε πιο πολύ από το Durarara!!, ίσως όχι... Θα πω ότι μου άρεσαν equally. Τρομερός ο Narita, να φτιάξει κι άλλα :3
Anything else?
Είπες το Aoi Bungaku· θα το κοιτάξω.
Dec 12 2011 20:33
Goutcou → plotolp
Καλησπέρα και πάλι! :)
Σε ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα, αν και ακόμα μπουκωμένη! Σου εύχομαι τότε να μην αρρωστήσεις ακόμα και όταν μπουν τα γερά κρύα! :P
Βασικά και μόνο που κατάφερες να φτάσεις στην πτυχιακή σου τόσο νωρίς, θα έπρεπε να είναι περίφανοι οι δικοί σου! Άλλοι κάνουν πολλά χρόνια να τελειώσουν την σχολή (πιστεύω πως κι εγώ θα είμαι ένας από αυτούς :uhh: ) και δεν τους λένε τίποτα! Κι εσύ χρωστάς 4 μαθήματα και σου την λένε? Tragic..πραγματικά tragic!
Χαχα, ανυπομωνώ να βρεις κάποιο υποκοριστικό για μένα και να το χρησιμοποιείς! Μου αρέσει αυτό! ^_^
Πραγματικά τρόμαξα όταν είδα ότι η Miria κόντεψε να γίνει awakening! Κρίμας θα ήταν να την χάναμε έτσι άδοξα! Να 'ναι καλά οι υπόλοιπες Claymores! Ανυπομωνώ να δω την συνέχεια και μάλιστα εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναφτιάξουν το anime από την αρχή και να το φτάσουν μέχρι το τέλος.. :D Όντως πολύ creepy η Dust Eater! Πραγματικά δεν θα ήθελα να τα βάλω μαζί της :P
Ναι γύρω στο 10λεπτο κάνει να μου κατεβάσει ένα επεισόδιο..αλλά μόνο όταν έχει πολλούς seeders μέσα πιάνω τόσο μεγάλη ταχύτητα! Μια φορά είχα αγγίξει τα 500 kb/s και καταχάρηκα, αλλά ευθύς-αμέσως έσβησε η χαρά μου και ξανάπεσε στα 400! Χαχαχα... Μην νομίζεις, κι εδώ στον Περισσό δεν πιάνει και πολύ ο ΟΤΕ! Γι' αυτό λέω να βάλω HOL..έχει καλύτερες ταχύτητες και μου την έχουν προτείνει πολλά άτομα.. Δούλευα κιόλας εκεί και από αυτά που είδα μπορώ να πω πως (όσο αφορά το προϊόν), είναι πολύ καλή εταιρεία! Java και flash player είναι ενημερωμένα! Βασικά έχω βάλει το pc να κάνει αυτόματες ενημερώσεις.. Εξάλλου μπαίνω στα official site για να κατεβάσω τέτοια προγράμματα, οπότε αυτόματα μου κατεβάζει τα πιο πρόσφατα! :D
Ναι ναι, σπιτόγατα κι εγώ! Ειδικά τώρα στις γιορτές.. Μα δεν είναι πολύ όμορφο να κάθεσαι σπίτι να βλέπεις το δέντρο και τα φωτάκια και να πίνεις ζεστή σοκολάτα κι έξω να έχει ψοφόκρυο και να αστράφτει και να βρέχει?! :himitsu: Σε κλαμπ είχα πάει μία φορά μόνο στην πενθήμερη με το σχολείο (το 2009 δηλαδή) και αυτό επειδή ήταν υποχρεωτικό! Σε μπαράκι όμως δεν θα με χάλαγε..κάτι χαλαρό δηλαδή, χωρίς δυνατή μουσική, ίσα ίσα για να πιω ένα ποτάκι με την παρέα (αν και πίνω ΠΟΛΥ σπάνια)! Κι εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο δεν μου αρέσουν τα κλαμπ! Τα κλαμπ υπάρχουν μόνο για να βγαίνει ο κόσμος, να ξεκουφαίνεται καθώς χορεύει και να αλληλοχουφτώνονται όλοι εκεί μέσα. xD Ταμπουυυυυυυυυ...το αγαπώ! Εμείς συνήθως παίζουμε αυτοσχέδιο ταμπού και μπορώ να πω με σιγουριά πως έχει περισσότερη πλάκα από το κανονικό! Επίσης, παίζουμε συχνά ένα παιχνίδι τύπου guess who! Το αποκαλούμε και "κούτελο"! Κολλάμε στο κούτελο κάποιου ένα χαρτάκι που έχει πάνω γραμμένο ένα πράγμα-πρόσωπο-ο,τιδήποτε και εκείνος με ερωτήσεις ψάχνει να βρει τι/ποιος είναι! :D
Χμμ..μου φαίνεται αρκετά καλή ιδέα το να κανονίσουμε για θέατρο κάποια στιγμή, γιατί κι εγώ όλο το λέω και ποτέ δεν το κάνω! :P
P.s. Είμαι σίγουρη πως παρόλο που έχει φορτωμένο πρόγραμμα, θα βρει χρόνο να σου απαντήσει κάποια στιγμή!
P.s.2. Ooooκ...ανυπομωνώ να μου πεις εντυπώσεις! :D Θα μπορούσες να μου τις πεις και τώρα..δεν είχα πρόβλημα όσο τεράστιο και αν ήταν το ποστ σου!
P.s.3. Δεν έχω ιδέα πότε θα μπορέσω να μπω skype.. Αν μου πεις όμως, π.χ. αύριο 12:10 να είμαι μέσα για να τα πούμε, θα φροντίσω να μπω! :tensai: Ας ξεκινήσουμε μέσω chat και μετά βλέπουμε.. Να σου πω την αλήθεια ψιλοντρέπομαι να βάλω κάμερα ή να μιλήσω στο μικρόφωνο! :unsure:
P.s.4. Όντως η κοκκινομάλλα είμαι, αλλά πού το κατάλαβες?! :| Σου είχα πει πως έχω κόκκινο μάλλι?!?!
P.s.5. ΛΑΤΡΕΥΩ Ραψωδό και ΛΑΤΡΕΥΩ και το συγκεκριμένο κομμάτι! Και μάλιστα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο το σκεφτόμουν πολύ έντονα το τραγούδι αυτό σήμερα..είχα καιρό να το ακούσω! Αχ..πόσο χαρούμενη με έκανες που μου το θύμισες :lovulovu:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pDfNI4cuIK0[/YOUTUBE] Ορίστε και το αγαπημένο μου τραγούδι από τον Ραψωδό! :)
Αυτή τη φορά κατάφερα να σου απαντήσω σύντομα! Ελπίζω να τα πούμε και από skype κάποια στιγμή... :)
Dec 12 2011 19:37
plotolp → Goutcou
Welcome back!!:ureshii:
Περαστικά σου και σιδερένια! Σε ταλαιπώρησε πολλές μέρες αυτή η ίωση? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν καθυστέρησες λιγάκι, εσύ να είσαι πάνω από όλα καλά και υγιείς! Εμένα μου αρκεί και χαίρομε πολύ που είσαι και πάλι εδώ.:)
Εγώ πάντως την έχω σκαπουλάρει προς το παρών από αρρώστιες αν και δεν έχουν μπει ακόμα τα γερά τα κρύα:P
Με την πτυχιακή μου τα πράγματα μέσες άκρες είναι όπως τα λέγαμε την τελευταία φορά, δυστυχώς δεν έκανα καμία πρόοδο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή σου και τα καλά σου λόγια. Και εγώ να ξέρεις προσπαθώ να είμαι θετικός. Το πρόβλημα είναι πως με έχει πάρει λίγο από κάτω και δεν έχω κάποιον με βοηθήσει/συμπαρασταθεί στο όλο ζήτημα ίσα ίσα έχω την πίεση και μουρμούρα των γωνιών μου να τελειώνω γρήγορα, κάτι που μου χαλάει ακόμα παραπάνω την ψυχολογία. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως νιώθω να μην εκτιμάει κανείς την προσπάθεια που κάνω. Κατάφερα να χρωστάω μόνο 4 μαθήματα με βαθμό πτυχίου γύρο στο 7.5 και το μόνο που ακούω είναι "διάβασε να περάσεις ότι χρωστάς να τελειώνεις" λες και είμαι κανένας αιώνιος φοιτητής που χρωστάει 40 μαθήματα. Εγώ κάνω ότι καλύτερο μπορώ και μακάρι όπως λες και εσύ να πάνε όλα καλά.
Ας αλλάξουμε όμως κλίμα:P
Έχεις δίκιο, το κάθε όνομα είναι ωραίο με τον δικό του τρόπο. Σημασία έχει να νιώθεις εσύ όμορφα με αυτό! Λες αλήθεια πως θα σου άρεσε να βρω ένα υποκοριστικό που να το χρησιμοποιώ μόνο εγώ? :wooi2: Χαίρομε πάρα πολύ που μου δίνεις αυτήν την δυνατότητα και εγώ θα ένιωθα πολύ όμορφα αν μπορούσα να σε φωνάζω με έναν εντελώς δικό μου τρόπο! Θα βάλω τα δυνατά μου να σκεφτώ κάτι όμορφο, που να αρέσει και σε εσένα φυσικά. Challenge accepted!:riiight:
Το ίδιο πάντως να ξέρεις πως ισχύει και για το δικό μου όνομα. Αν σου αρέσει απλά το Περικλής δεν έχω κανένα πρόβλημα (το 99% των γνωστών μου με φωνάζουν έτσι ούτως η αλλιώς). Άμα φυσικά σκεφτείς κάτι δικό σου θα χαρώ ακόμα παραπάνω μιας όπως και είπα το όνομά μου δε φημίζεται για τα υποκοριστικά του.
Διάβασα και εγώ το τελευταίο τεύχος την περασμένη εβδομάδα και ήταν όντος πολύ καλό! Έφτασαν επιτέλους και οι υπόλοιπες claymore και πάνω στην ώρα μπορώ να πω μιας και η Miria κόντεψε να γίνει awakeing. Πάντως ακόμα θέλω να δω πως θα τα βάλουν με 3 abyssal one. Τα δύο πάντως όπως το λέγαμε πλακώνονται μεταξύ τους και το τρίτο λογικά θα το κατεβάσουν οι νεοαφιχθείς clamore. Παρεμπίπτοντος πόσο creepy είναι η awakeing μορφή της dust eater?:terror2:
400 kb/s? Μα αυτή είναι η διπλάσια ταχύτητα από την δική μου:P (βέβαια εδώ που μένω δεν πιάνει και πολύ παραπάνω σχεδόν ότι πακέτο και να έχεις, πάλι καλά δηλαδή που δεν μασουλάει τα καλώδια του ΟΤΕ κανα κογιότ! :hahaha:) Πάντως λογικά δεν κατεβάζεις ένα επεισόδιο στο 10λέπτο? Τώρα για το online που λες πως πάει αργά μήπως δεν έχεις τις τελευταίες εκδόσεις από java και Flash και για αυτό σου κολλάει?
Σπιτόγατα δηλαδή και εσύ!:) Χαίρομε πολύ που ταιριάζουν τα γούστα μας! Όσο πάει σε συμπαθώ και περισσότερο:P. Και εγώ αποφεύγω μεθοδικά μπουζουκλερί και club. Τις προάλλες σκέψου πήγα μετά από πολυυυυυυυυ καιρό σε club, γιατί έκανε την γιορτή του ο κολλητός μου. Στην αρχή παλεύοτανε κάπως, στα μισά όμως ήταν τόσο δυνατά η μουσική που σε πόναγαν τα αυτιά και για να μιλήσεις στον διπλανό σου έπρεπε να γκαρίζεις στο αυτί του! Και εγώ σκεπτόμουν απο μέσα μου, γιατί να μην μαζευόμασταν σε ένα σπίτι να παίζαμε ένα παιχνίδι π.χ tabou που έχει και γέλιο, να βάζαμε και ότι μουσική μας άρεσε? Πιο ωραία δεν θα περνάγαμε?
Θέατρο ήθελα πολύ να πάω και εγώ το καλοκαίρι αλλά κανείς φίλος μου δεν ήταν ένθερμος στην ιδέα!:( Αν θέλεις θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να πάμε παρέα καμιά φορά:P
p.s Δεν είναι η ιδέα σου όντος έχει εξαφανιστεί:unlucky: Σίγουρα έχει φορτωμένο πρόγραμμα και δεν βρίσκει πολύ χρόνο. Δεν με πειράζει όμως. Θέλω να μου γράφει όποτε εκείνη αισθάνεται την ανάγκη και όχι αναγκαστικά μόνο και μόνο για να απαντήσει γρήγορα.
p.s2 Στο Traveler έχω δει τα 4,5 και έχω κατεβασμένα και τα 6,7! Θα σου πω την επόμενη φορά εντυπώσεις για να μη γίνει υπερτεράστιο το post! Είδα και το The Fourth Kind!
p.s3 Χαχαχα καταλαβαίνω τι εννοείς, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλάμε πιο άμεσα αν θέλεις. Σε έκανα add στο skype οπότε όποτε θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε (είτε μέσω chat είτε τηλεφωνικός, όπως νιώθεις άνετα). Θέλεις να κανονίσομε μια ώρα που θα ήμαστε και οι δυο μέσα?
Αν για κάποιο λόγο δεν σου έχει έρθει η πρόσκληση σου έχω στείλει και τα δικά μου στοιχεία σε message να με κάνεις εσύ add.
p.s4 Στην φωτογραφία του profile είσαι η κοκκινομαλλούσα ή η μαυρομαλλούσα?:P Εγώ πάντως νομίζω πως είσαι με τα κόκκινα!
p.s5 Ένα πανέμορφο τραγούδι από έναν καλλιτέχνη που ακούω πολύ τελευταία. Νομίζω πως θα σου αρέσει πολύ αν δεν το έχεις ακούσει είδη. [URL="http://www.youtube.com/watch?v=7DwK5-jRBmk"]Youtube[/URL]
Να έχει ένα όμορφο απόγευμα! Περιμένω με χαρά τα νέα σου.
Dec 12 2011 15:57
Kenobi-sensei → metalmusicmaniac
πρέπει παντως να ερθει και απο Αθήνα το παλικάρι γιατι ξαναμαζεύουμε νεφος....
Dec 12 2011 15:55
metalmusicmaniac → Kenobi-sensei
Μη ποστάρεις τέτοια πράγματα απότομα γιατί πήγα να πέσω από την καρέκλα :scared:
Dec 12 2011 15:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed