Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι αλλά στο δεύτερο δεν τρόμαξε. Στο πρώτο πάντως τρόμαξε παραπάνω απ'ότι εγώ και στα δύο μαζί!
Dec 13 2011 22:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Η καημένη. Την άφησες να δει και τα δύο;
Dec 13 2011 22:52
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλησπέρα καλό μου ημερολόγιο!!!!:blingeye2: Και εμένα μου έλειψες όλων αυτόν τον καιρό πάρα πολύ! Από την στιγμή που άρχισε η σχολή σε έχουν τρελάνει στα μαθήματα και μιλάμε μια φορά στις 10 μέρες:nanteee: Επειδή και εγώ θέλω να βρούμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε πιο συχνά μιας και έχεις φορτωμένο πρόγραμμα άκου τι μπορούμε να κάνουμε. Την περασμένη φορά που με ρώτησες ξέχασα να σου πω πως έχω skype. Μπορείς να μου στέλνεις ένα message στο forum πότε έχεις ελεύθερο χρόνο (να κανονίζουμε από κοινού μια ώρα που να μας βολεύει) και να μπαίνουμε skype, να μιλάμε όση ώρα θέλουμε (θα χρησιμοποιούμε το chat του skype ουσιαστικά σαν msn). Η δεύτερη εναλλακτική είναι μέσω msn. Δεν έχω λογαριασμό αλλά επειδή θέλω πολύ να μιλάμε ίσως μπορώ να φτιάξω έναν:) Τι από τα δύο σε βολεύει περισσότερο? Εμένα θα με εξυπηρετούσε πολύ το skype! Συγνώμη που δεν γράφω τίποτα για τα άλλα θέματα που μου είπες αλλά δεν είχα σήμερα πολύ χρόνο. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα σου γράψω κανονικά!! Περιμένω με χαρά να μου πεις τι να κάνουμε! Να έχεις ένα πανέμορφο βράδυ! Ελπίζω να δεις γρήγορα αυτό το post!:wooi2:
Dec 13 2011 22:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλά βρε δε ντρέπεσαι να κάνεις πιο αντιφεμινιστή τον Kamui? xD Αλλά κι εγώ συμφωνώ στην παρακάτω συζήτηση! Επίσης...της τό δειξα της μαμάς μου! :kakaka: Τρόμαξε!
Dec 13 2011 22:38
Photo

Theodore :D → The Truth

Ωχ, torrent είναι; Άσε xD
Dec 13 2011 21:35
Photo

The Truth → Theodore :D

[url]http://animeclipse.com/[/url] Κάτω αριστερά έχει link και για άλλα site. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα :P
Dec 13 2011 21:13
Photo

Theodore :D → The Truth

Σύνδεσέ με.
Dec 13 2011 21:07
Photo

Kaidou → Aχιλλέας GearSecond

view conversation και μετα κανε post για να δει τι του ειπες... ;)
Dec 13 2011 20:14
Photo

Aχιλλέας GearSecond

γιατι δεν απαντας;;; ΖΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;
Dec 13 2011 19:19
Photo

Aχιλλέας GearSecond

καλως σας βρηκα!!! να σε πω,γινεται να ρθω με φιλους που δεν ειναι ομως μελη στο forum;;;
Dec 13 2011 19:09
Photo

Tenshi → Aχιλλέας GearSecond

Καλώς το Αχιλλέα!! Βλέπω πουλάκι μου έκανες account!! Εδώ θα βρεις άπειρες πληροφορίες για ότι θέλεις!! Peace Out ;) Άγγελος
Dec 13 2011 19:04
Photo

Elizabeth → Fallen_Mpougatsa

Χμμ και τι πάει να πει evil; Πάντως ο φόνος είναι όπως έλεγα και στο ποστ η αδυναμία a.k.a. πράξη τα αίτια της οποίας πρέπει να οφείλονται στην ανωριμότητα(η έλλειψη συναισθηματικής ανάπτυξης). Τώρα με έβαλες σε σκέψεις...(and while I'm into it I'll watch once again The Shining with Jack Nicholson muahaha)
Dec 13 2011 18:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Elizabeth

E ναι, ανάλογα την περίπτωση σίγουρα. Παρόλα αυτά από μόνος του ένας άνθρωπος που διαλέγει το λάθος από το σωστό έστω και συστηματικά τότε δεν είναι ανώριμος, απλώς evil :kakaka:
Dec 13 2011 18:09
Photo

Elizabeth → Fallen_Mpougatsa

Domo. I like me too(joking of cource). Ειλικρινά μου αρέσει να συζητάω μαζί σου μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα κοπλιμέντα(τσκ τσκ μα τι εγωπαθής που είμαι; ). Όχι, αν και πολλοί μου έχουν πει ότι θα μπορούσα, δε σπουδάζω δικηγόρος ( τι λες; γίνεται όλο και πιο περίεργο το ζήτημα; ) Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω θα απαντήσω (σε άλλη περίπτωση θα έλεγε κανείς διπλωματικά) depending on the case....
Dec 13 2011 18:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Elizabeth

[QUOTE]δηλαδή τι σε κάνει ο φόνος, ώριμο;![/QUOTE] I like you woman. Γιατί ο φόνος σε καθιστά από μόνος του ανώριμο? Πες μου τι έχεις στο μυαλό σου γιατί αν δε σπουδάζεις για δικηγόρος το πας πολύ περίεργα! xD Αλλιώς σκοπεύεις να αθωώσεις όλους τους δολοφόνους του κόσμου ή ακριβώς τ'αντίθετο!
Dec 13 2011 17:49