Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ναι, πραφανώς. Τι χαίρεσαι εσύ? Εγώ είμαι άρρωστη και θα με κάνουν τα χατίρια οι γονείς μου.
Dec 14 2011 13:03
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αυτό είναι το χειρότερο. Δε θα ξεχάσω που μια φίλη μου είχε πάρει τρία depon για ένα πονοκέφαλο. Την κοιτούσα κάπως έτσι: :oo:
Dec 14 2011 12:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, καλά, δεν είναι μόνο ότι τα παίρνουν σαν καραμέλες, είναι ότι αργότερα όταν τα χρειάζονται τα έχει συνηθίσει τόσο ο οργανισμός τους που δεν τους βοηθάνε καν.
Dec 14 2011 12:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
E εντάξει, όχι τόσο του θανατά εννοώ να λιώνω από πυρετό στο σπίτι όπως το καλοκαίρι ας πούμε που είχα 39. Ε, εκεί πήρα ένα αντιπυρετικό κι έπεσε αμέσως. Αλλά! Αν τα παιρνα σαν καραμέλες όπως κάποιοι που σίγουρα όλοι ξέρουμε τέτοιους τότε θα πρεπε να πάρω παραπάνω. Αυτό εννοώ. Αν ήταν τίποτα χειρότερο, θα χα πάει στο νοσοκομείο.
Dec 14 2011 12:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά, άμα φτάσεις στο αμήν λογικό μου ακούγεται και να πάρεις και να ζητήσεις και τη συμβουλή του γιατρού.
Dec 14 2011 12:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αχ σε καταλαβαίνω, (γι αυτό κάνουμε και οι δύο σαν γιαγιάδες xD) ούτε γω τα μπορώ τα φάρμακα. Προτιμώ να τα πάρω μόνο αν είμαι του θανατά γιατί τουλάχιστον τότε δουλεύουν!
Dec 14 2011 12:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τουλάχιστον άνοιξε λίγο η φωνή σου. Το θέμα είναι να μην σε πιάσει πιο βαριά.
Αν θες ν' ανοίξει η μύτη, βράζε λίγη μαγειρική σόδα και εισέπνευσε το ατμό που θα βγει. Εγώ έχω πάρει φύλλα από ευκάλυπτο, κάνει παρόμοια δουλειά. XD Καμιά φορά μυρίζω και το Vix αλλά έχει απαίσια μυρωδιά, οπότε το αποφεύγω.
:uhh: Νιώθω σαν γιαγιά. Κάπως έτσι καταντάς όταν θέλεις ν' αποφύγεις τα φάρμακα.
Dec 14 2011 12:37
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι! Όλη την ώρα βήχω δυνατά αλλά να μιλήσω δεν παίζει! Θα τα δοκιμάσω πάντως, ευχαριστώ.
Και πάλι, ευχαριστώ, να σαι καλά.
Edit: έκανα αυτό με το οινόπνευμα, δουλεύει!Αν σκεφτούμε ότι αργά ή γρήγορα θα επέστρεφε το επέσπευσε! ^^ Να σαι καλά! Βέβαια έχει μια μυρωδιά οινοπνεύματος τώρα το σπίτι! Πάλι καλά που είναι κλειστή η μύτη μου και δε μυρίζω πολύ (να φανταστείς το μαντήλι δε με πείραξε, με το ζόρι το κατάλαβα!) Α, κι έχω δέκατα. -_-"
Dec 14 2011 11:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πλάκα κάνεις! Έτσι στα καλά καθούμενα;
[spoiler]
Η γιαγιά πάντως όταν ήμασταν μικρά για να μας περάσει κάτι τέτοιο ή μας έδενε μαντίλι με οινόπνευμα στο λαιμό ή μας έβραζε ένα λεμόνι, μετά το έστυβε, έβαζε λίγο μέλι στο χυμό που έβγαζε και μετά μας έβαζε να το πιούμε. Γιατροσόφια.
[/spoiler]
Περαστικά πάντως.
Dec 14 2011 10:57
Fallen_Mpougatsa → Kai
What sorcery is this??? I have no voice! Σοβαρά τώρα, μόνο να ψιθυρίσω μπορώ! Τ^Τ Κάτι έγινε χθες το βράδυ που κοιμόμουν (άσε που το στομάχι μου αναταράσσεται επίσης)
Dec 14 2011 10:51
plotolp → Goutcou
Χαχαχα παρακαλώ! Εγώ χαίρομε πάρα πολύ που μπόρεσα να σε βοηθήσω!:ureshii:
ΜαστροΚάκιας always at your service!:hihi2:
Dec 14 2011 10:45
Kai → Elizabeth
:kakaka: I'm not as considerate as you think. Απλά τυχαίνει κατά καιρός σε thread που γίνεται συζήτηση, ειδικά αν είναι και λίγο πιο "σοβαρή" από το συνηθισμένο, να μπαίνουν στη μέση διάφοροι και λίγο πολύ να μας ζητάνε να το "κόψουμε". Έχει γίνει κουραστικό και περίμενα κι εγώ να συμβεί κάτι τέτοιο, με εκπλήσσει που δεν έγινε.
Dec 14 2011 10:17
Theodore :D → OdyMonaxos
Χαχαχα. Πω νύσταξα (βοήθησε και το πράσινο φόντο). Καληνύχτα.
Dec 14 2011 02:42
OdyMonaxos → Theodore :D
Κοίτα μην τον χώσουν στη μπουζού για παράνομη εκταφή. Την κότα. Μόνο πτώματα βαράει, ε;
Dec 14 2011 02:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed