Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Είμαι στο χωριό μου, ξαπλωμένος με το λαπτοπ στον καναπέ, κλέβοντας internet από το μοναδικό σπίτι που έχει σε όλο το χωριό, έξω χιονίζει αβέρτα και κάνει ψοφόκρυο, και βλέπω one piece, higurashi, ακούω rolling stones και βαριέμαι του θανατά κάνοντας ησυχία γιατί όλη η φαμίλια πήγε για ύπνο νωρίς. [SPOILER]Πιστεύω να σου περιέγραψα πλήρως την κατάστασή μου :P[/SPOILER]
Dec 25 2011 23:21
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

χρονια πολλα, καλα χριστουγενα!! τι κανεις πως περνας, εγω απ οτι βλεπεις βαριεμαι τοσο που καθομαι να σου ποσταρω...
Dec 25 2011 23:20
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

εχω. ημουν με ενασ ξαδερφο για καφε και μοις γυρισα σπιτι. εσυ τι εκανες??
Dec 25 2011 23:17
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Έχεις χρόνο να μιλήσουμε γιατί βαριέμαι? :yawn2:
Dec 25 2011 23:15
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura;550313]That. Ήρθα να κάνω rage γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μέχρι και τα bishounen τα έκαναν ακόμη πιο bishounen. Ενώ το manga, το μόνο fanservice που έχει είναι οι θηλυκοί χαρακτήρες. Βασικά, έχουν αλλάξει το σχέδιο. Μόνο που είδα πως έχουν κάνει την κοπέλα στο anime έφριξα. Έτσι όπως την έχουν κάνει θυμίζει κοριτσάκι, και όχι γυναίκα όπως στο manga. Τουλάχιστον ο Yukimura παραμένει manly, και μην μου πείτε ότι είναι bishounen, θα τραβάω τα μαλλιά μου. Μάλλον στοχεύει σε διαφορετικό κοινό από ότι το manga. Σαν το comment που είδα στο youtube "Eww, there is a girl in there... I hope it will be yaoi". Μας δουλεύει τώρα. Ιουυ, γυναίκα; Έλεος. Και ναι έχει ένα καρά-bishounen μέσα, που θα μπορούσε να είναι χαρακτήρας σε yaoi άνετα, αλλά είπαμε. :nanana:[/QUOTE]Μα σε παρακαλώ τώρα που δεν θέλεις να το κάνουν yaoi... για σοβαρέψου. Τί θες δηλαδή; Ενήλικες γυναίκες πρωταγωνίστριες; Fanservice για άντρες; Hints για hetero romance; Απαπαπα, σύνελθε!
Dec 25 2011 23:15
Photo

metalmusicmaniac → satisfaction

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rz5wgNrUTVo&feature=related[/YOUTUBE] Nice username :hihi2:
Dec 25 2011 23:09
Photo

Vagelio → SpeedFreak

Δεν μου έρχεται τπτ άλλο στο μυαλλό πέρα από τα χρόνια πολλά :)
Dec 25 2011 22:39
Photo

Kenny → Kalamaris

Ε καλά ντε, στην προηγούμενη σελίδα είναι, δεν το έσβησα κιόλας. :himitsu: Τι γίνεται η Maya; Της μιλάω και δεν απαντάει. :P Δώσ' της χαιρετίσματα.
Dec 25 2011 21:46
Photo

Kalamaris → Kenny

Ξερεις μωρε,αυτο το ενοχλητικο πραγμα που το ποστ σου ειναι το τελευταιο στη σελιδα και ξαφνικα καποιος ποσταρει και το εξαφανιζει εντελως?Damn and i though really hard to come up with that joke:run: [SIZE=1]Actually απ'τη μαγια το ακουσα......[/SIZE]
Dec 25 2011 21:07
Photo

Kenny → Kalamaris

[QUOTE=Kalamaris;550669]Κenny εθαψες το ποστ μου:beaten:[/QUOTE]Huh?
Dec 25 2011 20:56
Photo

matassos → WillOfTheD

καλα ναι, χαλαρα.. πλεον δεν ειμαι σαλονικιος (σπουδαζω ξανθη) οποτε ειναι λιγο πονος να κατεβαινω για lives. απο που εισαι? δεν εχεις location..
Dec 25 2011 20:55
Photo

WillOfTheD → matassos

:nanana:Eida kai kapoies alles alla oxi oles,tha tis dw me thn hsuxua mou otan mpw apo pc diko mou,pantws kai h idia h inka thn ektimhse deontws afou thn evale kai profile pic ;-) polu tuxeroi pantws eseis oi salonikioi pou exete to thhf kai ola ta lives,emeis edw ante 3-4 kala lives to xrono pou na metran :nanana:
Dec 25 2011 20:45
Photo

matassos → WillOfTheD

ευχαριστω :) ελπιζω να μην ειδες μονο της inka ;)
Dec 25 2011 20:32
Photo

WillOfTheD → matassos

tis fotografies tis eixa dei prin apo kana 2 meres ap'to profile ths inka sto fb,kai vlepw matassos phptpgraphy kai amesws mou hrthe sto mualo to nickname tou sumforoumith :P eksairetikh douleia man!!!
Dec 25 2011 20:19
Photo

Kenny → Tenshi

Την έκανες πάλι τη special κίνησή σου. :P Τώρα θέλω να παίξω κι εγώ, και δεν μπορώ. :cry5:
Dec 25 2011 19:43