Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kennyiristella

Κάτσε βρε να απαντήσει πρώτα η Zura και μετά απαντάς κι εσύ. :hahaha: Στα manga πάντως [B]μιλάμε για τις ίδιες ποσότητες[/B]. Μην κρίνεις από το πόσα μεταφράζονται και φτάνουν στην οθόνη σου. Εντός Ιαπωνίας γίνεται της πόπης στα yaoi. Μόνο στα anime δεν ισχύει... ακόμα. Έρχεται κι εκεί το κύμα της αλλαγής, αργά αλλά σταθερά. Και ναι, υπάρχει μια μειοψηφία ανδρών που διαβάζουν αποκλειστικά yuri, αλλά εμείς οι υπόλοιποι τους δουλεύουμε/τους ρίχνουμε φατούρο/συ-συ-σύννεφο κτλ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τους αναφέρεις καν. :P Όσο για τους λοβοτομημένους άνδρες, περισσότερο με απασχολούν οι λοβοτομημένοι με shounenshit, παρά οι με ecchishit. Τουλάχιστον όταν είσαι εθισμένος στα ecchi ακούς το πέος σου. :hahaha: Όταν είσαι εθισμένος στα ξυλίκια, τι ακούς; Και κυρίως, δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνεις την αντίθετη άποψη. Νιώθεις ότι σε πήρε κι εσένα η μπάλα; :P
Dec 26 2011 02:57
Photo

iristellaKenny

[quote]Εμείς δηλαδή γιατί δεν το 'χουμε ρίξει αποκλειστικά στα yuri, και γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε ξέρω 'γώ για το μισανδρισμό στα anime;[/quote] > Υπονοώντας ότι μιλάμε για ακριβώς τις ίδιες ποσότητες. > Υπονοώντας ότι δεν υπάρχει ανδρικό κοινό που γουστάρει yuri > Yπονοώντας ότι δεν υπάρχει ανδρικό κοινό τόσο λοβοτομημένο με τo fanservice του όσο οι συγκεκριμένες τύπισσες. :P + Μεγάλο μέρος του male fandom όταν δεν κοιτάει βρακιά είναι πολύ απασχολημένο με το να ωρύεται επειδή υπάρχουν gay άντρες/ ή bishonen παρά για το αν αυτοί παρουσιάζονται σωστά. :P
Dec 26 2011 02:45
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Πάντως, για να πούμε και μια σοβαρή κουβέντα... είναι λυπηρό, πιστεύω, οι δυτικές fujoshi (οι πιο φανατικές εξ αυτών, για την ακρίβεια) να αντιμετωπίζουν έτσι τα anime που βλέπουν. "Ewww, έχει γυναίκες μέσα αυτό, δεν μ' αρέσει." Συγγνώμη, σιχαίνεσαι ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΦΥΛΟ; "Ό-όχι, απλά οι γυναίκες των anime δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές γυναίκες, διότι είναι απλά ένα συνοθύλευμα από στερεότυπα -και ΠΑΝΤΑ με τέλεια εμφάνιση- σχεδιασμένες για να ικανοποιούν το ανδρικό κοινό, και είναι προσβλητικό απέναντι σε μας κτλ κτλ κτλ". Ναι, guess what, ΟΥΤΕ οι άνδρες των anime κολακεύουν το ανδρικό φύλο τις περισσότερες φορές. Ή θα είναι αυτοί οι uber-bishounenάτοι τύποι που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή θα είναι τα κλασσικά clueless άχρηστα τομάρια που τρώνε συνέχεια ξύλο από την κοπέλα που αγαπούν γιατί "έτσι δουλεύει το ανέκδοτο", και γενικά αποτελούν ντροπή για την ανθρωπότητα. Εμείς δηλαδή γιατί δεν το 'χουμε ρίξει αποκλειστικά στα yuri, και γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε ξέρω 'γώ για το μισανδρισμό στα anime; Και κάπου εκεί σε λένε μισογύνη, και κάθε ελπίδα για συννενόηση πάει κατά διαόλου.
Dec 26 2011 02:24
Photo

Kalamaris → Kamui

Αφου σου αρεσε το proccess της αποκωδικοποιησης των συμβολισμων,σου προτεινω να δεις utena και γρηγορα.Δεν θα το μετανιωσεις:riiight:
Dec 26 2011 01:23
Photo

Kalamaris → Kenny

Really?:hmmm: Probably some techical problem or other. Οκει θα της το πω και λογικα θα σου απαντησει αυριο(μετα το μεσημερι μαλλον γιατι εχω ωραρια βοα στον υπνο:hahaha:).
Dec 26 2011 00:32
Photo

WillOfTheD → matassos

apo larisa...ntax se mas teleutaia kati ginetai prin apo kana 2 vdomades eixame 12o xamos egine,alla allo na eisai sth rap prwteuousa ths xwras kai na exeis kathe vdomada live...an kai opws eixe pei se mas otan irthe o 12os sthn eparxia gia auton akrivws to logo tous ektimame kai perissotero kai to xairomaste pio polu mias kai den tous exoume kai toso suxna...pantws prepei na einai ola ta lefta na vlepeis olous tous rappers se mia nuxta,eidika tous bdc pou imo einai kai oi kaluteroi ston ellhniko xwro(poso mallon na tous vgazeis kai videos-fotos) :P
Dec 26 2011 00:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ω, ντροπή μου. Που δεν θέλω το shounen που έχει γράψει η συγκεκριμένη mangaka που έχει γράψει γενικά yaoi, να ληφθεί ως yaoi. Kenny, έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ που με βάζεις στον σωστό δρόμο. Θα σε ευγνωμονώ για όλη μου την ζωή γι' αυτήν την στιγμή. Όλα αυτά πρέπει να φύγουν από το μυαλό μου. Ω, μεγάλε Kenny, σε ευχαριστώ για την επέμβασή σου και την προσπάθειά σου να με κάνεις να συνέλθω :nod2:
Dec 26 2011 00:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Νήσος 2. Αρκετά διασκεδαστική, δεν το περίμενα.
Dec 25 2011 23:48
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Στο χωριό μου δεν υπάρχει ψυχή και αν δεν υπάρχουν οι τρολλιές που κάνουμε μαζί δεν μπορώ να παίξω tichu της προκοπής :P
Dec 25 2011 23:37
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

πορωθηκες, εεε?? τι να κανουμε μαθε το σε ατομα στο χωριο σου και παιξε εκει. βρες μια κανονικη τραπουλα βαλε αλλα τεσσερα και φυλλα και ετοιμος..
Dec 25 2011 23:33
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

πραγματι... τι ταινια εβλεπες??
Dec 25 2011 23:31
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Καλά είσαι :P Άντε να γυρίσεις να πάμε για κάνα tichu, έχω να παίξω 2 μέρες και κοντεύω να τρελαθώ! Ξέδινα στις βλακείες που κάναμε και τώρα βαριέμαι...
Dec 25 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ω, επίσης επίσης! Καλά είμαι μόλις γύρισα ήμουν κινηματογράφο. Άσε κατάντια, κατάντια να μου ποστάρεις Χριστουγεννιάτικα...βαριέσαι πολύ.
Dec 25 2011 23:25
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

εμενΑ αντιθετα δεν λεει να κοιμηθει κανεις και ειμαι στο σαλονι με τα αδερφια να βλεπουν αθλιες χριστουγενιατικες ταινιες και τον πατερα στον σταθερο υπολογιστη..
Dec 25 2011 23:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Εαν εσύ τον χαίρεσαι -που τον χαίρεσαι- έτσι τον εαυτό σου, γιατί να αλλάξεις? Και σ'όποιον αρέσεις αγαπητέ μου!
Dec 25 2011 23:24