Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Επειδή το χαζό σύστημα μου λέει ότι δεν στέλνει το pm σε σένα και τον αδερφό σου, σου στέλνω από εδώ. Και έχω χάσει και τον αριθμό σου επειδή άλλαξα νούμερο και έχασα όλες τις επαφές μου :uhh: [SIZE="5"]Καλά Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά![/SIZE] Ευτυχισμένα και με υγεία! Καλά να περνάτε και εσύ και ο αδερφός σου :3 Καλά Χριστούγεννα!
Dec 25 2011 13:32
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Επειδή έχει κολλήσει και μου δείχνει ότι δεν σου στέλνει pm. [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/86c635e6cf515b1d076dd8594d82975f.jpg[/IMG] Καλά Χριστούγεννα να έχεις, Great General. Με περισσότερες επιτυχίες, περισσότερες φιλοσοφίες και πάνω από όλα υγεία. Για να συνεχίσεις να φιλοσοφείς μέχρι να ωριμάσεις και να βγάλεις άσπρη γενειάδα. Χρόνια πολλά και πάλι, και κουράγιο με το σχολείο φέτος και του χρόνου :) Καλά Χριστούγεννα :orly:
Dec 25 2011 13:29
Photo

Hanzo → meidei

Αν ηταν τρια απλο θα ηταν αλλα-ευτηχως- υπαρχουν απειρα.Παρε ενα σχετικο chart να εχεις μια εικονα [SPOILER] [IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/1317741415540.jpg[/IMG] [/SPOILER] Τωρα για προτασεις,κοιτα μπορεις να αρχισεις απ το Ultimate X-Men που πιανει τα πραγματα απ την αρχη και δεν εχει σχεση με την main canon σειρα. Aν θες κατι ongoing,εχεις καλο timing γιατι μετα απο ενα προσφατο event το Schism,το σχολειο ξερω γω εσπασε σε δυο τιτλους.To Uncanny X-Men και το Wolverine n the X-men.Διαβασε τα και τα δυο,2-3 τευχη εχουν βγει. Μετα για κατι ακυρο απ την main ομαδα,πολυ καλο ειναι και το X-Factor Investigations run του Peter David.
Dec 25 2011 12:58
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Το ελπίζω αλλα στον κόσμο των πανελληνίων και της παπαγαλίας δεν είμαι ιδιαίτερα καλοδεχούμενος...
Dec 25 2011 12:54
Photo

Tenshi → Kenny

Φιλαράκι, για να σε πω....έχω πρόβλημα με τους πιστόλιδες και τον Μπιθικώτση. Από που και ΩΣ ΠΟΥ είναι στην ίδια λίστα ε? [spoiler][IMG]http://www.chgeorge.gr/wp-content/uploads/2011/12/trololol.gif[/IMG]ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ BROOOOO!!! Οτι καλύτερο σε εσένα και την οικογένεια σου!!! Φιλιαά![/spoiler]
Dec 25 2011 12:54
Photo

AnelisKenny

Ντροπή, ξεχνάς τα καλύτερα. [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=b67FzAAF3P0[/YOUTUBE]
Dec 25 2011 12:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Σωστότατος! Ολωνών οι θεωρίες μπάζουν! Και δυστυχώς κανείς δε δέχεται εύκολα τις άλλες απόψεις...Χμ, αν καμιά φορά έρθεις Θεσσαλονίκη και είμαι ακόμα στη σχολή θα σε πάω σε ένα μάθημα φιλοσοφίας που έχουμε μόνο και μόνο για να σε δω να λογομαχείς με τον καθηγητή μου -που μου την ψιλοσπάει λόγω του ότι την πέφτει σε όλες μας-. Συμπέρασμα: ο κόσμος του Πανεπιστημίου επίσης σε χρειάζεται! xD
Dec 25 2011 12:49
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Με κανέναν μέχρι στιγμής. Όλοι ήταν κολλημένοι σε μια άποψη και λίγοι σινυδειτοποιούσαν ότι ό,τι και να πεις απο κάπου θα μπάζει νερά.Και οι ίδιοι οι σοφιστές που το πίστευαν κάπως αυτό ήταν στο άλλο άκρο. Συμπέρασμα:Ο κόσμος της φιλοσοφίας με χρειάζεται.
Dec 25 2011 12:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Aχα, κατάλαβα. Πάντως έλεος ο ένας genious δηλαδή σιγά πια. Όχι, εγώ τους θέλω να με ενοχλούν και να τους ενοχλώ. Δε με πειράζει, ειδικά όταν είναι άτομα τα οποία αγαπάω και σέβομαι (βέβαια αυτά τα άτομα μετριούνται στα δάχτυλα). Όλοι οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν! Οι εν λόγω "γιατροί" στην ουσία είναι ψυχολόγοι και αν και δεν ξέρω την άποψή σου περί τούτου του κλάδου έτσι όπως τα λεγα μου φάνηκε σε φάση ψυχανάλυσης. Αλλά ΟΚ το ξέχασα και το φιλοσοφικό μέρος! xD Με ποιον φιλόσοφο γενικότερα ταυτίζεσαι περισσότερο?
Dec 25 2011 12:29
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Εγώ ποτέ δεν προσπάθησα να ταιριάξω με κανέναν εξ αρχής, αλλά όταν βρήκα φίλους πάλι δεν τους έδινα ιδιαίτερη σημασία.Έψαχνα τον genius. Αφού βρήκα τους geniuses ο ένας άρχησε να με σνομπάρει και έμεινα σα την καλαμιά στον κάμπο. Τώρα κάπως μπαλώθηκε η κατάσταση, αλλά το σίγουρο είναι οτι μια ζωή θα είμαι σε γενικές γραμμές μόνος. Τι καλύτερο απο το να μη σε ενοχλούν όλη την ώρα. Δεν είμαι γιατρός, φιλόσοφος είμαι.
Dec 25 2011 12:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Eγώ να πω την αλήθεια, τότε ήμουν στην εποχή που ήθελα να...ταιριάζω με αυτούς που με περιέβαλαν. Μέχρι και την τρίτη γυμνασίου έτσι ήμουν. Μετά τα πήρα και λέω "Α να χεστούνε όλοι τους"...και κάπως έτσι έμεινα κι εγώ χωρίς τους παλιούς μου φίλους. Αλλά έκανα άλλους που σε δέχονταν με τα προβληματά σου, ε, γνώρισα και τα κορίτσια και ήταν μια καλή εποχή της ζωής μου. Μήπως να σε λέω Dr Phill κι εσύ εμένα Dr Ruth? xD
Dec 25 2011 12:03
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Εγώ απλά τους έλεγα "δεν ξέρω ποδήλατο." Όχι μόνο δε δαγκωνόμουνα, αλλά καταβάθος γούσταρα γιατί αντί να βγώ μαζί τους προτιμούσα να παίξω dynasty warriors. Μέχρι πρόσφατα με πίεσαν να μάθω (λες και έχω λεφτά να αγωράζω ποδήλατο ενώ βγαίνουν οι νέες φορητές κονσόλες) αλλά παρέμεινα ακάθεκτος. Α, και κάπου εκεί έμεινα χωρίς φίλους.
Dec 25 2011 11:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν το προσπάθησα ποτέ αλλά κι εγώ λόγω όχι video games και Κινεζικής ιστορίας -όσο badass κι αν θα ήταν αυτό εν τέλη- αλλά ζωγραφικού οίστρου και λατρεία στα βιβλία -κοινώς bookworm-...αλλά πάντα δαγκωνόμουν όταν μου έλεγαν οι άλλοι ότι θέλουν να πάνε βόλτα με ποδήλατα.
Dec 25 2011 11:43
Photo

meidei → Hanzo

please do. θέλω να το πάρω από μια σχετικά αρχή αλλά νομίζω υπάρχουν 3;
Dec 25 2011 11:41
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Δεν ξέρω αν νιώθεις έτσι επειδή δεν κατάφερες να μάθεις, εγώ πάντως δεν προσπάθησα ποτέ, οπότε δε νιώθω άσχημα.Ήμουν απασχολημένος παίζοντας video games και μαθαίνοντας κινέζικη ιστορία όταν οι συνομίληκοι μου μάθαιναν ποδήλατο.:P
Dec 25 2011 11:38