Community Status Updates
Night Wizard Seal → Kenny
Λες εε; :hahaha::hahaha:
Έλεγα να μειώσω το impact. Κοτζάμ 薬売り και να γίνομαι [I]τόσο[/I] (περι)γραφικός; :P
It is his fate not to be superficial, μιας και αυτός μαναράκι είναι (:P), για αυτό θα ξαναπροσπαθήσω Kenny-san. I won't fail you. [SIZE=1]My fingers are ready! :hahaha:[/SIZE]
Jan 07 2012 04:18
GhostPrince → Lalaith
suup! ...just passing by, καλος ηρ8ες στη κοινοτητα :oo: κι'ελπιζω να περασεις τελεια :tensai: τι λεει? ;p
Jan 07 2012 03:16
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Θέση μου; Θα γράψω και στην γενική συζήτηση για αυτό.
Και όχι, προτιμώ να μην κάτσω να ασχοληθώ μαζί τους, γιατί ό,τι και να έγραφα πάλι εναντίον μου θα το γυρνούσαν. Άλλη όρεξη δεν έχω να βλέπω να γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.
Το τρολλ θα προτιμήσω να το κάνω σε άλλο παιχνίδι.
Μπορεί, δεν ξέρω. Για να το λες.
Βέβαια μου έδωσε άλλο τίτλο η Πίου.
Αλλά θα κάνω ένα ποστ στην γενική συζήτηση και μετά τα συμπεράσματα δικά σας.
Jan 07 2012 02:53
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Eγώ στη θέση σου (με ότι αυτό συνεπάγεται) θα έμπαινα μέσα και θα τρολλαρα σαν πoύστης.
Either way, τον τιτλο του MVP της μιας ομαδας τον καπαρωσες εδώ και πολύ καιρό. Ελπίζω να τελειωσει γρήγορα την περιμενω πως και πως τη γενική συζήτηση.
Jan 07 2012 02:39
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Για το προηγούμενο Παλέρμο;
Ωραία, χαίρομαι που υπάρχει άτομο που κατάλαβε τι εννοούσα :p
Σου κάνω και παρέα τώρα στον κόσμο των νεκρών, γιατί δεν πρόκειται να γράψω στο παιχνίδι.
Jan 07 2012 02:17
Kenny → Night Wizard Seal
[QUOTE]Θα ακολουθήσω το ρεύμα της πλειοψηφίας και θα ψηφίσω τον κύριο Σαμουράι με το Χ στο μάγουλο(μου αρέσει όταν γίνομαι γραφικός).[/QUOTE]Αυτό λέγεται "γίνομαι περιγραφικός". Γραφικός θα γινόσουν αν έλεγες "θα ψηφίσω το κοντό κι ατίθασο μανάρι με τα κόκκινα μαλλιά και τη χιαστί χαρακιά στο τρυφερό του μάγουλο, γιατί με κολάζει το άτιμο και δεν μπορώ να αντισταθώ". :hahaha:
Jan 07 2012 02:06
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Καποτε ειπες χαιρομαι που πεθανα την καταλληλη στιγμη.
Τωρα καταλαβα τι εννοουσες
Jan 07 2012 00:57
OdyMonaxos → iristella
Top Poster: Kenny (6.997)
Total Posts
6.998
Το φόρουμ πάσχει λίγο στην αριθμητική;; Ή το κάνει μόνο σε 'μενα;
Jan 06 2012 23:49
jeffhardy → Theodore :D
πρωτη φορα που εχεις avatar που αξιζει κοιτα μην το αλλαξεις :)
Jan 06 2012 23:33
Kenny → Hajime_Saito
Χμμμ... δεν είχα την αίσθηση των ωρών που περνούσαν, αλλά ένα 6ωρο το θέλει σίγουρα. Βέβαια εγώ έκανα και skip κάμποσους διαλόγους (κυρίως με Misha και school staff), οπότε αν τα διαβάζεις όλα μπορεί να φτάσει και 10ωρο.
Next stop, Lilly. XD
Jan 06 2012 20:50
zennith666 → Mad_Hatter
Ρωτάω γιατί δεν συγκρατώ ποτέ ονόματα των mangaka και με ένα search που έκανα βρήκα δυο τρεις με το ίδιο όνομα...
Jan 06 2012 20:11
zennith666 → Mad_Hatter
[QUOTE=Mad_Hatter;553419]Αν οι πρωταγωνιστές είναι τόσο.....μέτριοι ναι να τους έχεζε.
O togashi αλλάζει τους χαρακτήρες (και τον πρωταγωνιστή) που έχει στο προσκύνιο σε κάθε arc, για αυτό η ιστορία του δε γίνεται ποτέ επαναλαμβανόμενη και συνιθισμένη.[/QUOTE] Για το H x Η μιλάς???
Jan 06 2012 20:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed