Community Status Updates
Lord Leon → Warchief
περασα να σου πω οτι σε μισώ. Εφτασα στο cross game και δεν μπορω να σταματησω. και ειναι 50 επς. και εχω και δουλειες να κανω. φακ δλδ.
Jan 07 2012 23:10
zennith666 → Botsun
Ο Botsun τι τιμή να σε έχω friend στο myanimelist.Να ξέρεις ότι η manga list μου δεν είναι updated εκεί.(λόγο του ότι έχει γίνει λίγο μεγάλη και δεν έκατσα να την κάνω update τότε...)Την κανονική μου στο bakaupdates την έχω στην signature μου!!
Jan 07 2012 22:49
zennith666 → Kai
Λοιπόν ώρες ώρες κάτι μου λέει ότι πρέπει να κρατάω κλειστό το στόμα μου.Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω διαβάσει ακόμα το MxO αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι καλό φάρμακο για το τραύμα μου αφού εν μπορώ να μπορεί να με παρηγορήσει [S]το στήθος[/S] η αγκαλιά της onee chan μου.Έτσι και αλλιώς και εσύ είχες πει ότι άξιζε να το διαβάσω XD.
Jan 07 2012 22:40
Kai → zennith666
Χαχαχα, καλά εντάξει, τα περισσότερα petition είναι ανώφελα, δεν παίζει να μπω στον κόπο. Το Mx0 κόπηκε κανονικά και με τον νόμο σύμφωνα με τους όρους επιβίωσης μια σειρά στη Shonen Jump. Πάτωσε στα rankings και δεν πέτυχε να πάρει anime adaption για να το σώσει, οπότε είχε την μοίρα που είχε. Οι εξαιρέσεις ήταν ελάχιστες και για πολύ δημοφιλείς σειρές, οπότε συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά δεν παίζει. Μπορείς να αρκεστείς στο Kagami No Kuni και σε παλιότερες δουλειές του Kanou. Sorry που στο χαλάω.
:kakaka: Βλέπω anime στο DVD οπότε δεν παίζει να μπω, θα αναγκαστείς να βγάλεις αλλού τα ψυχολογικά τραύματα.
Jan 07 2012 22:32
matassos → Fandom
μμμ κρυαδες...
[spoiler][IMG]http://blogs.msdn.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-37-35-metablogapi/5852.haters18_5F00_27813481.jpg[/IMG][/spoiler]
Jan 07 2012 22:18
zennith666 → Kai
To έχεις δει αυτό???? [url]http://petitionbureau.org/Mx0petition[/url]
Αν όχι δώσε μια ψήφο ακόμα μπας και δούμε τίποτα καλό XD.
Και μπες MSN με έχουν αφήσει μόνο με το ψυχικό τραύμα που μου άφησε η ανάγνωση του GE το μεσημέρι.(Ναι εσύ θα την πληρώσεις)
P.S. Love you o-nee chan!!!!!:lovulovu:
Jan 07 2012 21:41
Fandom → matassos
Euxaristw r na sai kala ... asta na pane me auto t onoma alla dn paraponiemai 8a mporouse na htan k xeirotera ... fantasou na me legan anastash , dn 3erw auto t onoma panta m 8umize tasaki :P
Jan 07 2012 21:23
zennith666 → Kenny
:uhh:To ένιωσα :deadga6: Πού είσαι τώρα να με σώσεις ???ΕΕΕΕΕ :sadist:
Jan 07 2012 20:46
zennith666 → Maffy
[QUOTE=Maffy;553592]Πεθαίνουμε για Loke <3[/QUOTE]
Αχ βρε o-nee chan και δεν σε είχα για fangirl.
P.S. Που χάθηκες ρε εσύ???
Jan 07 2012 19:26
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Δεν διαφωνώ, γι' αυτό και θα κάνω μόνο ένα ποστ στην γενική συζήτηση που θα εξηγώ πώς ψήφισα τα άτομα που ψήφισα και γιατί. Και εσένα σε ψήφιζα πόσους γύρους, αλλά δεν σε είδα να το κάνεις θέμα. Και τους άλλους τους βρήκα, μέχρι και την αδερφή μου είχα στους υπόπτους αλλά δεν έβρισκα κάπου να πιαστώ. Αλλά ναι φέτος ήταν το θέμα ότι έκανε την βλακεία ο Fandom να μου πει ότι πήρε pm από τον Tragic. Του οποίου μάλιστα το username δεν ανέφερα καν στην αρχή για να μην τον κατηγορήσω επειδή έκανε βλακεία. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν θα απολογηθώ γιατί κάτι στο οποίο δεν έφταιξα και για κάτι που δεν έκανα. Εφόσον το ήξερε o Tragic Prince και δεν έκανε ανακατανομή των ρόλων δεν πρόκειται να απολογηθώ για τίποτα. Έτσι και αλλιώς είχα να αποκλείσω 3 ρόλους, και το έκανα έμμεσα.
Αλλά δεν με ενδιαφέρει αν κατηγορούν εμένα. Ξέρω τον εαυτό μου. Με ενοχλεί που κατηγορούν άλλα άτομα.
Χαλιέμαι γιατί βλέπω ότι αυτό το παιχνίδι, το παίρνουν τελείως στα σοβαρά και μετά από αυτά που γράφουν, είναι λες και δεν έχουν γράψει τίποτα και είναι όλα ωραία και καλά.
Ναι, έκανα edit. Γιατί δεν έβγαζε νόημα. I know xD
Τέλος πάντων, πολύ σε έπρηξα και εσένα και δεν φταις σε τίποτα.
Jan 07 2012 17:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed