Community Status Updates
Hajime_Saito → Kenny
Και συ Hanako ρε; Βέβαια εγώ έχω να ασχοληθώ με το παιχνίδι απο τότε που είχε βγει το πρώτο ντέμο. Πόση ώρα περίπου σου πήρε το route;
Jan 06 2012 20:01
Botsun → zennith666
Στην γενική συζήτηση θα τα πούμε.
Πιστεύω,πως φταίει ο GM και το σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα που'χε καταστρώσει όσον αφορά το παιχνίδι.
Τέλος πάντων...
Jan 06 2012 20:00
zennith666 → Botsun
Φταίνε τα πολλά άτομα που είχε το game.Έπρεπε να πεθαίνουν περισσότεροι τα βράδια με τόσα άτομα.
Jan 06 2012 19:57
Botsun → Kai
[QUOTE] Botsun, πόσταρε και το τραγουδάκι του Εξκάλιμπερ σε κανένα ποστ for the lulz.[/QUOTE]
Done,μπορεί η νύχτα να'ταν Σιβιρική,αλλά αφού την έβγαλα ζωντανός,κράτησα τον λόγο μου!
Jan 06 2012 19:41
Trivia Spitting Monster → Fallen_Mpougatsa
Βρε, αξιολάτρευτο ήταν, όντως! (Όπως και το όλο σκηνικό με τις πρόβες για το χορευτικό, πίσω στο 14ο επεισόδιο).
Όσο για τα υπόλοιπα, το Ghost in the Shell είναι πάρα πολύ γνωστή ταινία (και με διάρκεια που μετά βίας φτάνει τα 85 λεπτά!). Και επειδή η ταινία έκανε σουξέ (όχι τόσο στα ταμεία, όσο στην αγορά του video στην Αμερική), η Production I.G. έφτιαξε και μια σειρά που ενσωματώνει και τα πιο... φαρσικά στοιχεία του manga (αλλά χωρίς να πέφτει στις χοντράδες του), το Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (το τι είναι το σύμπλεγμα του τίτλου εξηγείται αργότερα). Όσο για το Moribito, είναι επίσης της Production I.G., σε σκηνοθεσία του ίδιου που έκανε και το GitS:SAC. Βασισμένο σε σειρά βιβλίων φαντασίας, παίζει να είναι απ' τα πιο όμορφα anime φαντασίας που έχει πετύχει η υποφαινόμενη! Ελπίζω να σου κέντρισα την περιέργεια!
Jan 06 2012 17:11
OdyMonaxos → iristella
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cIocUXN3eCk[/YOUTUBE]
Iristella onee-sama!!!! Θα πιω κι ένα τζίν της Νίκης στην υγειά σου!!!
Jan 06 2012 14:53
Kaidou → Kenobi-sensei
Βασικα,ουτε εγω ειχα δει τις προηγουμενες ταινιες του MI.Αν και υπηρχαν κανα δυο πραγματα που δεν καταλαβαινα,αλλα στο τελος εγιναν κατανοητα...Ειναι εντυπωσιακη ταινια,με ατελειωτη δραση,πολυ καλα εφε και πολυ,πολυ ξυλο :P
Για το Sherlock Holmes,ειμαι σιγουρος πως ειναι φοβερη ταινια.Και μονο που παιζει ο Robert Downey junior τοτε θα ειναι καλη :)
Jan 06 2012 13:44
Kenobi-sensei → Kaidou
Καλή Χρονία :D
Για το MI πρεπει να κάτσω να δω και την τρίτη ταινία αν, αν και εντάξει δεν είναι του στυλ μου.
Στο Sherlock Holmes σκηνοθετεί ο Gay Ritchie, και βλέπει καταπληκτικές σκηνές απο Λονδίνο-Παρίσο και άλλες περιοχές. Ωραία και ξεκούραστα χρώματα, και πολλά άλλα.
Τώρα η ταινία ουσιαστικά δείχνει τη μια ιδιοφυία να κυνηγά την άλλη ιδιοφυία με το Downey jr σε τρελά κέφια.
Jan 06 2012 12:54
Kaidou → Kenobi-sensei
Καλχη χρονια!!
Παε να δεις και το Mission impossible-Ghost Protocol...Ηταν πολυ καλη ταινια...
Το Sherlock Holmes τι διαπραγματευεται;
Jan 06 2012 11:47
Fallen_Mpougatsa → Trivia Spitting Monster
Γιατί όχι? Αν τα βιβλία τη βοηθάνε! Όπως λειτουργεί ο καθένας! Εγώ το βρήκα αξιολάτρευτο που προσπαθούσε να καταλάβει την ψυχολογία του. :3
Αχ όχι δεν τα χω δει! Το πρώτο θέλω πολύ αλλά το δεύτερο δεν το χω ξανακούσει!
Jan 06 2012 11:00
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Πρέπει να πάρεις το 10 και να πας στο τέρμα Χαριλάου και μετά από κει ανεβαίνεις στο 62? 63? 6κάτι τέλος πάντων, θα το δείτε εκεί. Ρωτήστε τον οδηγό για τη στάση που είναι πιο κοντά στο δημαρχείο την έχω ξεχάσει (κάποτε πήγαινα πολύ συχνά Θέρμη με το λεωφορείο)
Jan 06 2012 10:58
OdyMonaxos → iristella
Αυτό δεν το ήξερα. Πάντως για τον Άμλετ, είναι καθαρά κόπια βρε συ. Ο γιος που εκδικείται το θάνατο του πατέρα του, καθαιρεί και σκοτώνει τον προδότη και φονιά θείο, αποκαθιστά την τάξη στο βασίλειο λαμβάνοντας τη δικαιωματική του θέση ως διάδοχος... Νομίζω φωνάζει. Χωρίς να ξέρω την πλοκή του Kimba, αν έχει διαφορετικό σενάριο, τότε μάλλον πήραν το περιβάλλον και την αισθητική, αν το σενάριο είναι σε αδρές γραμμές το ίδιο, τότε ο Kimba πάτησε στον Hamlet, και η Ντίσνεϋ και στους 2.
You stalk me?
Jan 06 2012 03:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed