Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Hanzo

Δεν εχω αποφασίσει τι μου αρεσει περισσοτερο, η εικονα της υπογραφης, ή το κειμενο. Τσεκαρε όμως μηπως περναει (οριακα) το οριο υψους. Κριμα θα ναι.
Jan 07 2012 17:11
Photo

ryu → Putin

ποπο καινουργιος τζιμιζιμπαμ μας βρηκε. μπαινω σε λιγο
Jan 07 2012 17:09
Photo

Putin → ryu

Είμαι αλλά σιγά μη την κουβαλάω ούτε εσύ νομίζω θα το θες. Σου χάλασε το εμεσέν ε
Jan 07 2012 17:07
Photo

ryu → Putin

Α ναι το ειχα ξεχασει αυτο αν εισαι διαθεσιμος για εξοδο σημερα χτυπα μου τρεις φορες το δεξι αυτι με το προτελευταιο δαχτυλο. Και φερε και την κονσολα μαζι. Και σιδερογροθια
Jan 07 2012 17:04
Photo

Lucy Heartfilia → iristella

άχαχαχαχαχα άσε δεν μπορώ να σταματάω να την κοιτάω την συγκεκριμένη φωτογραφία ;_;
Jan 07 2012 17:02
Photo

BrainDeadAlive → Anelis

Χίλια παρακαλώ!! =) Δεν βλέπω κάτι και στο facebook του Screaming..Αλλά θα ανακοινώσουν σύντομα, που θα πάει..!
Jan 07 2012 17:02
Photo

Putin → ryu

Όχι φίλε μου αύριο φεύγω έχω και την παιχνιδοκονσόλα σου
Jan 07 2012 16:58
Photo

Lalaith → GhostPrince

Thank you senpai!(i know my answer is late.......:gn2:)Το βρισκω απιθανο να μην περασω τελεια!:riiight:
Jan 07 2012 16:57
Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Εκανες edit ε; και ελεγα "τι λέει;" XD Πες οτι θες εγω τα συμπερασματα μου τα εχω βγαλει ηδη, και βοηθησε πολυ το οτι ειμαστε συμπαιχτες περυσι με την Κai. Οπότε δυο συμβουλες και τπτ αλλο. 1)Οταν καποιος σε κατηγορει για κατι, αυτος πρεπει να το αποδειξει όχι εσυ. Chill. 2)Ξερω οτι ειναι δυσκολο να το λες σε καποιον που προφανως επαιζε σοβαρα, εψαχνε παλια ποστ, κοκ., ξερω οτι ειναι κλισε, αλλά ειναι αληθεια. It's just a game. περασε καλά, πορωσου, αλλα μη χαλιέσαι.
Jan 07 2012 16:29
Photo

Napster → Trivia Spitting Monster

...να συμπληρώσω τον Warchief. Aoki Densetsu Shoot (ποδόσφαιρο, δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό αλλά είναι πορωτικό, μπορείς να μάθεις διάφορα πράγματα για το ποδόσφαιρο + έχει drama και λίγο comedy). Hungry Heart: Wild Striker (το ίδιο με το απο πάνω αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το ADS. Το Capeta που είπε ο απο κάτω είναι αριστούργημα. Άμα σου αρέσουν τα F1, karts κτλ είναι must.
Jan 07 2012 16:02
Photo

Theodore :D → jeffhardy

Ευχαριστώ ;D Αλλά θα το βαρεθώ σύντομα, όπως όλα.
Jan 07 2012 15:36
Photo

Trivia Spitting Monster → Warchief

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις! (Αν και είχα κατά νου να δω πρώτα το Giant Killing, δεν φαινόταν καθόλου κακό... Φευ, άσε πρώτα να περάσει η εξεταστική και βλέπουμε...)
Jan 07 2012 15:24
Photo

jimop24 → metalmusicmaniac

Γουστάρω την sig και το ava :D
Jan 07 2012 15:23
Photo

Warchief → Trivia Spitting Monster

Για sports anime που ρώτησες, δοκίμασε: Ookiku Furikabutte (baseball, ρεαλιστικό, καλοδουλεμένοι χαρακτήρες, ένα από τα αγαπημένα μου γενικότερα) Hajime no Ippo (μποξ, γέλιο, manly tears) Cross Game (baseball αλλά επικεντρώνεται σε slice of life/romance, κι αυτό από τα αγαπημένα μου) Slam Dunk (μπάσκετ, κλασικό) Επίσης ρίξε μια ματιά σε Hikaru no Go, Major, Prince of Tennis, One Outs, Taishou Yakyuu Musume. Πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όλα τους, στο στυλ τους είναι όλα καλά. Καλά λόγια ακούω και για Overdrive, Capeta, Eyeshield 21 αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ γι'αυτά.
Jan 07 2012 15:01
Photo

ryu → Putin

εφυγες;
Jan 07 2012 08:33