Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Botsun

:if: Κοίτα, μόλις νιώθεις το Cosmos μέσα σου βαθιά, η συγκίνηση και όλα τα σχετικά συναισθήματα ξυπνάνε μέσα σου τόσο δυνατά που πλέον δεν χρειάζεται να πατήσεις το emoticon. Τα δάχτυλά σου το γράφουν μόνα τους και η χρησιμοποίησή του είναι αναπόφευκτη.
Jan 12 2012 16:36
Photo

Lalaith → GhostPrince

Δεν εχω διαβασει το μανγκα του another......αλλα ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε εμενα μου αρεσουν ιδιαιτερα τα mecha αλλα (τωρα τελευταια) μου αρεσουν τα ανιμε/μανκγα που εχουν να κανουν με το μελλον(οχι το κλισε σεναριο που εξωγηινοι εισβαλουν στη γη και μας κανουν σκονη:beaten:.Μου αρεσει κατι που εχει να κανει με καταστροφη που την εχει προκαλεσει η ιδια η ανθρωποτητα(αλλο κλισε σεναριο:bahhh:))........το τι ανιμε θα δω παει αναλογα με τα κεφια:bath:
Jan 12 2012 16:34
Photo

Botsun → Kai

:if: Τι θα έκανα χωρίς εσένα! (έχω αρχίσει να πιστεύω πως χρησιμοποιώ λανθασμένα το emoticon)
Jan 12 2012 16:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ναι αύριο μια χαρά, αλλά μετά τις 9 όπως καταλαβαίνεις.
Jan 12 2012 16:27
Photo

Kai → Botsun

Done.
Jan 12 2012 16:27
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

αυριο μαλλον θα βγουμε για σημερα θελαμε να δουμε. οκ, δηλαδη αυριο μπορεις??
Jan 12 2012 16:25
Photo

Botsun → Kai

Πάνε γράψε κάτι στο νήμα του μανγκα του Lost Canvas,γιατί θα κάνω double post! xD
Jan 12 2012 16:23
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Αν την έχεις πάθει από πισίνα, κόψε καλύτερα το κολύμπι και άρχισε άλλο άθλημα.
Jan 12 2012 16:20
Photo

Lalaith → OdyMonaxos

Ηρθα σημερα εδω, στην Επιτροπή Υποδοχής, Ανθρωποθυσιών και Σέξυ Εσώρουχων, για να σας ενημερωσω οτι εχω ακομα μια ολοκληρη λιστα ανθρωπων να φερω εδω για θυσιες.....!:hehehe: Ναι, εχουμε ακομα......:kakaka: Μετα τη Ραφαελα,την Ελενη ΚΑΙ τη Θαλεια περιμενω τουλαχιστον αλλο ενα σιγουρο [S]θυμα[/S] μελος.
Jan 12 2012 16:13
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

θα σε γελάσω....τώρα νερό είναι....υγρό από το αυτί? δε ξέρω γμτ. Είχα πιο πριν ωτίτιδα και πρέπει να έμεινε μέσα. Πρέπει να ελαττώσω το κολυμβητήριο!
Jan 12 2012 16:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Αχ όχι σήμερα βρε παιδιά και είμαι και ψιλομπουκωμένη. Αύριο που θα μαι και κάτω μετά τις 9?
Jan 12 2012 16:09
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Πως έγινε κι έφτασε μέχρι εκεί το νερό;;;
Jan 12 2012 16:08
Photo

Tenshi → OdyMonaxos

Χαχαχαχα!! Θα του δώσω να καταλάβει. Ear ejaculation! :P Here's a sample! [IMG]http://www.earinfectionsinadults.com/wp-content/uploads/2011/05/swimmers-ear.jpg[/IMG] το υγρό βρίσκεται πίσω από το 2 και 3. ακριβως εκει γκαντ ντεμιτ!
Jan 12 2012 16:04
Photo

OdyMonaxos → Lalaith

Μετά και τη Θάλεια, ποιες ακολουθούν;
Jan 12 2012 15:48
Photo

OdyMonaxos → Tenshi

Περαστικά και καλό δαχτύλωμα αιώνιε άρρωστε :P
Jan 12 2012 15:40