Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
dhladh ο πατερας σου τι αλλο θα ηθελε να βαλεις?? αφου καθε φορα εισαι με μπουφαν χοντρη μπλουζα με φανελα η κατι τετοιο απο μεσα(υποψιαζομαι) κασκολ γαντια ισως και κανενα σκουφακι, εγω για να τα βαλω ολα αυτα πρεπει να παω στην σε καμια ρωσια χειμωνιατικα η κατι τετοιο..
Jan 13 2012 15:42
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Δεν πειράζει, μαθαίνεις. Φυσικά και [S]δεν [/S]θα σε σουβλίσουμε και ψήσουμε το Πάσχα για κάτι τέτοιο.
Α, και υπάρχει και η μαύρη τρύπα.
Jan 13 2012 15:38
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
:unlucky: Εσύ γελάς κι εγώ πονάω... :nanana:
Και ορίστε, διχασμός απόψεων: ο μπαμπάς μου φωνάζε επειδή δεν ντύνομαι καλά κι εσύ λες ότι ντύνομαι σαν το κρεμμύδι.
Jan 13 2012 15:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωωωωωωω, ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ! Πολύ ωραίο! Και συνοδεύεται με το καλό νέο ότι το laptop ένιωσε να φανταστώ?
Jan 13 2012 15:32
Fallen_Mpougatsa → Fandom
That reaction, I did not expect...αλλά μην ανησυχείς, βγήκα ήδη, την ιδέα ήθελα μόνο.
Jan 13 2012 15:31
Kai → Fallen_Mpougatsa
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/avashion.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Untitled-1-7.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Jan 13 2012 15:23
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
aman re νμαρια παλι, αρρωστη εχω αρχισει να σε λυπαμαι( καλα οχι ακριβως γελαω λιγο με την κατασταση σου αλλα οκ), και να πεις οτι δεν προσεχεις( κατι που το κανει ακομη πιο αστειο..
)
πω δεν μπορω να σταματησω να γελαω..
Jan 13 2012 15:14
OdyMonaxos → Tenshi
Απλά η πισίνα είναι μανούλα για κάτι τέτοια. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια πολεμική τέχνη;
Jan 13 2012 15:14
Fallen_Mpougatsa → Fandom
[QUOTE=Fandom;554688]Ναι αυτό σκεφτόμουν και γω xD Κουτσοί , τυφλοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα :P[/QUOTE]
I'm in your mind, stealing your ideas...
Jan 13 2012 15:07
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
T^T Όχι δυστυχώς...ακόμα δε με πέρασε και προστέθηκε κι ένα γυναικολογικό θέμα και είμαι χειρότερα. Τ^Τ όλη βδομάδα μέσα...
Jan 13 2012 15:05
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Μα δεν ήταν καν "ξεμάλλιασμα"! Ήταν σφαγή. Η κυρία δεν άντεξε κάτω από το βάρος και την ισχύ των υπέρτατων επιχειρημάτων μου και αποχώρησε σαν βρεγμένη γάτα.
Ναι, πράγματι δεν μου άρεσε αλλά καταλαβαίνοντας τί συμβολίζει η πεταλούδα στην ιαπωνική κουλτούρα δεν το βρήκα και τόσο καταστροφικό. Αιτία για την κατάντια της σειράς και την απαρχή τόσων κοροϊδιών. Όλα έχουν και ένα όριο. Αλλά θα μπορούσε να του δώσει φτερά αγγέλου που είναι και ουδέτερα και θα ταίριαζαν και πιο πολύ στο όλο "God I am" του χαρακτήρα.
:whistling: Κοίτα που πάλι με αυτό το θέμα κατέληξα να ασχολούμαι πάλι. Δεν λέει να με αφήσει !
Jan 13 2012 14:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed