Community Status Updates
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Χαχα,εμμ πιστεψε,το τελευταιο game που επαιξα ηταν το Uncharted 3 και αυτο επειδη με επεισε η κοπελα μου που λατρευει την σειρα...
Jan 13 2012 23:14
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Δοκίμασε το Mass Effect κι αν δε σ'αρέσει το παιχνίδι πάω πάσο! Και αχ μωρέ, δεν παίζει άλλο παιχνίδια πολλά λέει. Πφφφφ, 21 χρονών μουλάρα και λιώνω στο πλάι του αδερφού μου.
Jan 13 2012 23:11
Απλα,θελω να ειναι καλο γιατι με αυτο μεγαλωσα...Θυμαμαι,1 γυμνασιου το ειχα λιωσει....
Ειναι το μονο game που περιμενω τωρα...Δεν παιζω πια πολλα games...
Jan 13 2012 23:02
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ναι μωρέ το έπιασα. Αλλά τι να κάνεις? Τεσπα, εμένα μ'αρέσει που ξηγιόμαστε κει μέσα. Μια και καλή να ξεαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Jan 13 2012 22:58
Χα χα μην είσαι προκατηλλειμένος καλέ μου γι αυτό, χαλαρά. Αλλά τώρα όταν ο ίδιος ο δημιουργός του original Dante έχει κάνει head desk -κι όχι face palm- ε, τι να πεις?
Jan 13 2012 22:56
Καλα αφου θα το φτιαξουν Βρετανοι,τελιωσε,θα ειναι μαπα.
Jan 13 2012 22:34
Babba → Kamen Tantei Zura
Να τη δεις τη σειρά, διότι είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά είναι φοβερά σκεπτόμενη. Βέβαια, αν τη δεις από αυτό που σου έδειξα με τον poplan, άλλο θα περιμένεις κι άλλο θα δεις. Η σειρά κινείται σε άλλους ρυθμούς. Δες τουλάχιστον τις 2 ταινίες. O poplan είναι ένας δευτερεύων χαρακτήρας από ένα cast 500+ προσώπων, μια ενδιαφέρουσα cool και ταυτόχρονα comic relief μορφή, αλλά στο παιχνίδι δε μου βγήκε και πολύ το cool. Συνήθως δεν επιλέγω πρωταγωνιστές, διότι είναι πιο εύκολο να ξεδιπλώσεις έναν χαρακτήρα που έχει δείξει μόνο τη γενική του εικόνα και τα βασικά του χαρακτηριστικά. Έτσι μπορείς να τον παρουσιάσεις όπως εσύ τον έχεις φανταστεί, πιανόμενος από τις σκηνές που έχεις δει, δίχως να σε δεσμεύει απόλυτα ο ίδιος ο χαρακτήρας. Βέβαια, σε μια σειρά 110 επεισοδίων, ακόμα και οι μη πρωταγωνιστές ξεδιπλώνονται μια χαρά. Τώρα για τον πληθυντικό... δεν είμαι και τόσο γέρος :D
Jan 13 2012 22:31
Γεια~!
Ναι, ninja theory, Βρετανική. Ξέρω άσε πονοκέφαλος με έχει πιάσει. Αντί να ασχοληθούν με τον papa Sparda και τη μαμά Eva μας βάζουν αυτόν τον καημένο Dante? Πφφφφφφφ, με σπασαν τα νεύρα.
Jan 13 2012 22:30
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Profanity filter αγαπητέ. Το οποίο σημαίνει ότι δε μπορώ να δω τη ωρισιά που έγραψες στην ουσία! ^^
Jan 13 2012 22:29
Fallen_Mpougatsa → Babba
A, ναι κι αυτό απολύτως δεκτό.
Δεν περίμενα να απαντήσεις γι ακριβώς τον λόγο που είπες αλλά θεώρησα ότι πρέπει κάπως να ανταμοίβονται ηθικά κι αυτοί που παίζουν για το παιχνίδι. ;)
Jan 13 2012 22:27
Γεια σου Μαρια:D
Αλαξε η εταιρια..Θα το κανει μια Ninja κατι...
Καλυτερα θα ηταν να το συνεχισουν με τον Nero απο το να αλλαξουνε τον Dante τοσο πολυ.
Jan 13 2012 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed