Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Χαχα,ναι ξερουμε...Κοιτα το Noblesse,ξεκινισε καπως ηρεμα...Χωρις μαχες καλες και τετοια.. Αυτος μπορει να ειναι ενασ λογος που πολοι το ξεκινισαν και δεν το τελιωσαν.... PS:Sorry,που απανταω αργα,ειμαι και στο mangastream,και ειναι καπως δυσκολο...
Jan 13 2012 21:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Ωωωωωωωωωωω, τι γλυκούλι!
Jan 13 2012 21:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Χμ, κακό του κεφαλιου τους! Εμείς ξέρουμε...! xD Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι όπως ο αδερφός μου που το διάβασε και δεν του άρεσε. Γούστα!
Jan 13 2012 21:22
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

Θυμάμαι το κακό είχε ξεκινήσει με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVQPVwwDlBs"]αυτό[/URL] το βιντεάκι στο youtube... Είχα πάθει παροξυσμό μητρότητας :hihi2:
Jan 13 2012 21:12
Photo

OdyMonaxos → BloodyPrincess

Όχι, και ούτε πρόκειται, μετά τον Superbi Squalo
Jan 13 2012 21:11
Photo

Πολλοι αποφευγουν το Noblesse,επειδη ειναι manhwa και oχι manga.. Αυτο ειναι ηλιθιο κατα την γνωμη μου...
Jan 13 2012 21:06
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

χαχαχα εχεις δει Katekyo ?? ;)
Jan 13 2012 21:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

Ε, μότο μότο αλλά κάποιο λόγο είχε να γίνει κι αυτό. Η μητρότητα σου χτυπάει την πόρτα, μουάχαχα! Αλλά σε καταλαβαίνω. Σκάτα όλα οπότε...σε κόβει λίγο την φόρα.
Jan 13 2012 21:01
Photo

mono → Fallen_Mpougatsa

XAXAXAXAXAXA Ήταν το μότο μου εκείνη την περίοδο. Αλλά μην νομίζεις ακόμα θέλω :P Απλά σκέφτομαι σε τι κόσμο θα το φέρω και μου κόβεται η όρεξη XD
Jan 13 2012 20:59
Photo

Ω, τι κοπλιμέντο! Κοίτα, ανάλογα το manga. Σίγουρα δε διαβάζω αυτά που πάνε και πέφτουν όλοι από πάνω αμέσως ή μάλλον δε θεοποιώ κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημα και περιμένω να τα διαβάσω πρώτα. Αλλά μη νομίζεις, μέχρι κι αυτό κοντεύει να γίνει κλασσικό, το Noblesse! xD Πάντως γενικά μ'αρέσει να ψάχνομαι με αυτά που βλέπω και διαβάζω. Και ναι, σίγουρα είδα το Trigun επειδή είναι πραγματικά κλασσικό...αλλά δεν περίμενα να κλάψω τόσο... Τ^Τ
Jan 13 2012 20:59
Photo

OdyMonaxos → Lord Leon

Χρωστάς στο εδώ ψεύδεσαι
Jan 13 2012 20:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

[QUOTE=mono;464080]Μπα σε καλό σας με τα φιλοσοφικά threads αυτές τις μέρες...Αλλά θα σας τη σκάσω γιατί εγώ το έχω έτοιμο...[SPOILER][B][COLOR=Magenta][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS]ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!![/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE] Wow! Τώρα το είδα αυτό! xD Μην ανησυχείς, θα έρθει κι αυτό...τη στιγμή που θα σου έχει φύγει η όρεξη.
Jan 13 2012 20:55
Photo

Ναι,Deadman Wonderland...Μολις,ειδα οτι εισαι φαν του Noblesse,καταλαβα οτι δν διαβαζεις μονο τα κλασικα manga..Και αυτο εναι καλο.
Jan 13 2012 20:54
Photo

DeadmanWonderland I imagine? Δεν το βλέπω, το διαβάζω. Και είναι επικό :if:
Jan 13 2012 20:46
Photo

Εισαι καλη εσυ..Και DW βλεπω:D
Jan 13 2012 20:44