Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Δεν είμαι καλή από μπάσκετ οπότε δεν ξέρω αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι άτιμοι οι παναθηναϊκοί θέριζαν!
Jan 14 2012 00:18
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Επαθα πλακα οταν ειδα στο DW οτι δεν εχει γινει update για το chapter 50...Εχει βγει εδω και ενα μηνα...
No problem:)
Να σου πω την αληθεια,οι Ολυμπιακοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ απο τους βαζελους...
Jan 14 2012 00:17
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Όταν πέφτουν τα updates σε manga/anime. τι νομίζεις? Έπρεπε να το δεις τις γιορτές...άκρα του τάφου σιωπή.
Και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά μιλάω με άλλους ταυτόχρονα και τα χάνω! ^^" Αλλά ναι,. γενικότερα θα πρεπε να ήμαστε καλύτεροι στο ποδόσφαιρο ειδικά. Εσύ μπασκετάκιας ακούω, μπράβο! Με θυμιζεις έναν φίλο μου.
Jan 14 2012 00:09
Kamen Tantei Zura → Babba
Ναι, κάτι είχε πάρει το μάτι μου. Είχα προσέξει και ένα λινκ στην υπογραφή σου :)
Jan 14 2012 00:08
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Αφού με διαβεβαιώνεις, θα πλένομαι μέχρι και με το Johnshon's baby shampoo όχι πια δάκρυα καλό μου αφεντικό...!
Ναι την είδα, απαπα δεν ντρέπεται...! Εμένα μ'άρεσε ο ρόλος του γιατρού γιατί πάντα υπάρχει το περίεργο να πετύχεις κάποιον όπως κι έκανες.
Jan 14 2012 00:05
OdyMonaxos → Lord Leon
Κι ένα ακόμα μπράβο, με το παιχνίδι σου με έκανες να ξεκινήσω το Nozoki Ana.
Jan 13 2012 23:58
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν με πρήζεις , απλά δεν με ενδιαφέρει το θέμα , και να με κράξουν στα φρύδια μου , οπότε δεν έχω να πω κάτι . Κάθομαι βλέπω τι βλακείες λέγονται και ως εκεί .
Jan 13 2012 23:56
Kamen Tantei Zura → Babba
Ναι, προφανώς. Το γνώριζα ότι ο Poplan είναι στους δευτερεύοντες και στους χαρακτήρες που αποτελούς comic relief. Απλά δεν γνώριζα πως λειτουργεί. Μου έδωσες όμως μια ιδέα.
Σίγουρα θα είναι πιο σοβαρή από αυτό που μου δείχνεις, αυτό φαίνεται άλλωστε.
Ναι, είναι σίγουρα πολύ καλύτερο. Βέβαια περιορίζεσαι με τις σκηνές που έχεις δει, γιατί πολλοί μπορούν να σου πουν ότι ξεφεύγεις από μερικά βασικά χαριστικά. Αν και λίγο out of character να έβγαινες δεν νομίζω να το καταλάβαιναν πολύ ή να τους φαινόταν τόσο άσχημο. Άλλωστε δεν μπορείς να ταυτιστείς απόλυτα με τον χαρακτήρα, εκτός αν έχεις χάρισμα.
Λογικότατο, μια σειρά με πάρα πολλά επεισόδια σου δίνει αυτό το πλεονέκτημα.
Ναι, φυσικά και ναι :p Απλά έχω καθηγήτρια Ιστορίας στην ηλικία σου, και προφανώς της μιλάω στον πληθυντικό και έτσι μου φαίνεται παράξενο.
Jan 13 2012 23:55
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Πολυ ενεργο forum...
Υπαρχουν μερες που να ειναι πιο ενεργο?
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Πού δεν το ακολούθησα? Μέχρι να με τσιγλήσει ο Babba μιλιά δεν έβγαλα το άτομο. Μετά ε έπρεπε να κάνω κανα post γιατί θα βγαινα και δε θα προλάβαινα να κάνω rp καθόλου! Κάτσε, ρέγουλα.
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:nanteee:
Μην κλαις και μην απογοητεύεσαι δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ ξανα!/manly tears
Μα είναι λόγια,αυτά που λέει το Δεξί χέρι ;
Γι'άυτό σταμάτησε το Cosmos μου,για κάποια gama seconds!
Jan 13 2012 23:54
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Μου αρέσει η άνετη αντιμετώπισή σου και δεν κάνω πλάκα. Γιατί να χω τόσα νεύρα ώρες ώρες όσα κι ο Squalo? Δεν θα ξεκατινιαζόμουν έτσι αλλά δε μπορώ ρε συ πρέπει να μιλήσω. Και συγγνώμη αν σε πρήζω φαίνεται ότι δε θες να μιλήσεις άλλο οπότε σταματάω.
Jan 13 2012 23:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed