Jump to content

Community Status Updates

Photo

Babba → Fallen_Mpougatsa

Όχι, δεν είναι ούτε ενόχληση, ούτε θέμα αρχών. Είναι θέμα συνήθειας. Μπορείς να μου γράφεις όποτε και όπως θέλεις. Απλώς είμαι περισσότερο forumικός και λιγότερο facebookικός σε λογική. Στο προηγούμενό σου μήνυμα για το RP δεν απάντησα, διότι ήσουν δολοφόνος κι εγώ ζωντανός. Επικίνδυνος συνδιασμός για να μιλήσουμε για το RP μου πριν τελειώσει το game. :D
Jan 13 2012 22:18
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Δεν ενδιαφέρομαι , ******** λέγονται έτσι και αλλιώς .
Jan 13 2012 22:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Ω...είναι θέμα αρχών(?) τότε! Πάω πάσο. Αφού το ξέρω τώρα λοιπόν δε θα σε ξαναενοχλήσω με αυτόν τον τρόπο.
Jan 13 2012 22:15
Photo

Kamen Tantei Zura → Babba

Ακόμη και αν δεν προτιμάς vms (στην αρχή σκεφτόμουν να σου μιλήσω σε πληθυντικό, αλλά είπα να μην το κάνω :p) μπορώ να σε συγχαίρω για το rp σου, από την άποψη ότι με έκανες να αποφασίσω να δω την σειρά, γιατί τον χαρακτήρα προφανώς δεν το γνωρίζω. Αλλά ακόμη και αν έχω παρακολουθήσει την σειρά, φαινόταν ότι ξέρεις καλά τον χαρακτήρα και γνώριζες πως να τον χειριστείς. Απλά οι συνθήκες δεν σου έδιναν την κατάλληλη βάση για το rp σου. Και πάλι συγχαρητήρια πάντως.
Jan 13 2012 22:14
Photo

Babba → Fallen_Mpougatsa

Κανένα. Δε χρησιμοποιώ vms, ούτε αποδέχομαι αιτήματα φιλίας. Προτιμώ τα pm και το msn.
Jan 13 2012 22:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Είναι αδιανόητο...αλλά αυτή το διανοήθηκαν. Τι να πεις. Επίσης, είμαστε συνονόματοι!
Jan 13 2012 22:10
Photo

Kamui → Kai

Να το 'γραφα και χωρίς τυπογραφικά... Κάθε φορά τα διορθώνω αφού τα διαβάσουν οι άλλοι και χάνω το δίκιο μου.:hihi2:
Jan 13 2012 22:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Ρε συ, πόσα VMs ανταλλάσεις το μήνα? xD Tην επόμενη φορά εγώ θα πάρω χαρακτήρα που θα μπορώ να τρολλάρω -αλλά στα όρια του χαακτήρα πάντα- και να τον ευχαριστηθώ καλύτερα. Αυτό που με άγχωσε περισσότερο ήταν ο ίδιος ο χαρακτήρας και το rp του. Πφφφ, τι να πεις? Καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά!
Jan 13 2012 22:07
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Καλα το καινουργιο φαινεται μαπα...Να αλλαξεις τον Dante einai γελιο...
Jan 13 2012 22:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Eσύ τα τρως τα popcorn αγορίνα ή απλώς δεν ενδιαφέρεσαι? :P
Jan 13 2012 22:04
Photo

Aaaaaaaaaaaaaaaah, DMC. Κάλλο πατάς τώρα. Περιμένουμε τώρα το καινούργιο παιχνίδι να δούμε πως το βελτίωσαν από το έκτρωμα που είχαν παρουσιάσει αρχικά σαν το καινούργιο.
Jan 13 2012 21:59
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Καλα παιζεις και DMC? Αρχιζω να σε συμπαθω περισσοτερο:D
Jan 13 2012 21:52
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE]Δε φταίμε εμείς που τα διαβάζουμε, αλλά εσε΄ςι που τα γράφετε, υπάρχει λόγο που το λένε οι κανόνες.[/QUOTE] Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις εδώ.
Jan 13 2012 21:49
Photo

Εγώ με το ζόρι κάθομαι στον υπολογιστή, μη νομίζεις πηγαινοέρχομαι και κοιτάω κι άλλα οπότε δεν το καταλαβαίνω!
Jan 13 2012 21:45
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

αααα....αν το εβλεπες 9α σου ελεγα... xD που λες γι αυτο που ειπες πριν...πολλα κ διαφορα λενε ;)
Jan 13 2012 21:42