Community Status Updates
plotolp → Melis_Nin
Λαχταροφοβία! Πολύ περίεργη λέξη για να περιγράψεις το νόημα της ζωής αλλά και πολύ ωραία:P. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτηκες και έβγαλες τη λέξη. Πολύ πρωτότυπο:riiight:
Jan 15 2012 18:18
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
[QUOTE=Tsunade-sama;555442]
[...]τον Osama, που τρόλαρε ανεπαίσθητα και έκλεισε τον κύκλο του με τον θάνατο μου.Η loli-εκδίκηση όμως είναι καλύτερη αφού του πήρα τα σώβρακα στο tichu.
[/QUOTE]
Haters gonna hate :P
Jan 15 2012 18:15
Night Wizard Seal → Napster
Τι τους βρίσκεις απορώ; Ούτε στο μικρό δακτυλάκι των BT δεν φτάνουν. Και να πεις ότι εχουν και ωραία τραγούδια. Αλλά δεν έχουν :P
Jan 15 2012 18:13
Kamen Tantei Zura → Napster
Καλά τι συγκρίνεις τώρα XD
Ναι, φυσικά δεν είναι πάντα αρνητικό το αποτέλεσμα. Εννοείται αυτό.
Σιγά τα πολλά topics που έχω κάνει XD Στο Brave 10 πλά το thread του anime ήθελα να το ανοίξω εγώ μιας και διάβαζα ήδη το manga. Πάντως θα ήθελα να ανοίξω και άλλα, έχω κάποια στην λίστα στο mangaupdates που θα άξιζαν thread.
Ε τι νομίζεις, ότι έχω την όρεξη να το διαβάσω XD Και τώρα δεν διαβάζω ιδιαίτερα manga, όποτε θυμηθώ. Γενικά μιλώντας.
Ναι, είναι από τους πολύ καλούς seiyuu. Καταλαβαίνεις την φωνή του, αλλά την προσαρμόζει στον χαρακτήρα.
Ναι, ακριβώς αυτό.
Jan 15 2012 18:11
Napster → Night Wizard Seal
Αγαπάμε Buck-Tick αλλά δεν συγκρίνονται με τους θέους L'arc~en~ciel. Είναι σαν να συγκρίνεις Naruto & Rurouni Kenshin. xD (και φυσικά ξέρεις ποιά band είναι το Naruto). :P
Jan 15 2012 18:10
iristella → OdyMonaxos
Δεν απειλείται με αποκλεισμό το κοινό των hentai yuri yaoi αλλα και τα genre τα ίδια? Mιλάμε για τo κοινό των manga εκείνων ενάντια στα οποιά στην Ιαπωνία λαμβάνονται ολοένα και περισσότερα περιοριστικά μέτρα με την αιτιολόγηση της "διαφθοράς συνειδήσεων"; Για το κοινό εκείνο το οποίο λούζουν με χαρακτηρισμούς όπως "ελαττωματικό DNA" ακόμη και επίσημοι αξιωματουχοι της χώρας; Ακόμη και εκτός Ιαπωνίας δηλαδή και πιο συγκεκριμένα στο δικό μας forum, πόσες φορές ο όρος fujoshi έχει αναφερθεί υποτιμητικα; Αρκεί μόνο να σκεφτείς ότι η άποψη του μέσου seinen/shounen fan είναι αποκομμένη από το genre το οποίο διαβάζει κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τα παραπάνω είδη. Γι αυτό και όταν αυτός θα πει μια ******* θα πουν "α κοίτα εναν ηλίθιο" ενώ όταν αυτό το κάνει μία κοπέλα που διαβάζει yaoi, η απάντηση θα είναι " ηλίθια fujoshi" με το genre το οποίο διαβάσει να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά και εξίσου υποτιμητικά με την άποψή της. Είναι αυτό αποδοχή;
Ο Brad Pit και η Megan Fox είναι υπαρκτοί άνθρωποι με προσωπικότητες και χαρακτήρα και γενικότερη στάση ζωής. H Lucy Heartfilia είναι ένα 2D αποκύημα της φαντασίας. Επίσης άλλη η αγάπη/μίσος για τον Edward από το Twilight και αλλο για τον ηθοποιό Pattison. Το ίδιο προσιτοί είναι όλοι στον μέσο άνθρωπο αλλά δεν θεωρώ ότι είναι και το ίδιο πράγμα. :)
Jan 15 2012 18:09
Napster → Kai
Δεν πειράζει ρε 'συ, όλοι κάνουμε λάθη, εδώ είδαμε Πλιτς και Ναρούτο, στην εικόνα θα κολλήσουμε?
Omagad, τι είναι αυτοί? Ο Sasuke στο Samurai Deeper Kyo είναι normal? :/
Jan 15 2012 18:08
Napster → Night Wizard Seal
Ακριβώς! xD
Μα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? :( Βάλε κανά hyde, Tetsuya ή έστω τον Ken απο L'arc~en~ciel να γίνεις και 'συ awesome! :P
Jan 15 2012 18:05
OdyMonaxos → Theodore :D
32; Too old. Έχει βγάλει δόντια.
[IMG]http://assets.diylol.com/hfs/e45/0ad/8df/resized/pedobear-meme-generator-i-was-able-to-smoothly-thrust-into-her-mouth-because-her-gums-did-not-have-any-teeth-yet-3fca23.jpg[/IMG]
Jan 15 2012 18:04
Napster → Kamen Tantei Zura
Ναι, παίζει να έχει τους πιο άθλιους πρωταγωνιστές που έχω δει. Δηλαδή ακόμα και το χαζό-trio του Naruto είναι καλύτερο. xD
Πάντως χαίρομαι που το κάνω αυτό γιατί έχω βρει κάτι διαμάντια που είναι τώρα στα top 10 μου.
Σίγουρα θα ρωτήσω την επόμενη φορά μιας και θέλω να διαβάσω αρκετά manga στα οποία έχεις κάνει topics.
Α δεν έχεις φτάσει μέχρι το up-date chap...Άσε, όταν είδα τον Date ανατρίχιασα (και δεν το εννοώ με την καλή έννοια). ;p
Ο Koyasu? Μια χαρά, έχω ακούσει την φωνή του σε αρκετά παιχνίδια.
O Yukimura είναι ok, η Anastasia είναι για το fanservice και ο Sasuke είναι ένα σκαλί πιο κάτω απο αυτόν του Naruto.
Jan 15 2012 18:02
Theodore :D → OdyMonaxos
Χαχα, δυστυχώς εμένα είναι 32 και παντρεμένη XD
Χμμ, δεν ξέρω. Δεν μένουμε μαζί από το 2006. Όσο ήταν σπίτι, όχι πάντως! Τώρα τι κάνει στο δικό της, εκείνη και ο άντρας της ξέρουν.
Jan 15 2012 18:01
OdyMonaxos → Theodore :D
Η δικιά σου πόσων χρονών; Πέρα από μπότες, φοράει και ζαρτιέρες;
Jan 15 2012 17:57
Theodore :D → OdyMonaxos
Επίθετο;
[IMG]http://memebase.com/wp-content/themes/vip/cheezcommon2/ragecomic/packs/memefriends/images/Pedobear.png[/IMG]
Jan 15 2012 17:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed