Community Status Updates
Napster → Night Wizard Seal
Τι τους βρίσκω? Αυτό που δεν μπορώ να βρω στις άλλες bands, στυλ και ποιοτικά τραγούδια. xD Επίσης είναι ντροπή να λες ότι δεν έχουν ωραία τραγούδια, να πέσει φωτιά να σε κάψει ρε αλήτη!
Jan 15 2012 22:20
Tsunade-sama → Lord Leon
Γενικά, δε διαβάζω μάνγκα αλλά ίσως κάνω μια εξαίρεση για αυτή τη σεξοπορνοδιαστροφική χαρακτήρα.:riiight:
Jan 15 2012 22:05
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
[QUOTE]μεγάλη γυναίκα[/QUOTE]
Για ποια αναφέρεσαι?:hahaha:
Jan 15 2012 21:59
GhostPrince → Arucard
ελα ρε, fellow Aloucard-fan :3 σορρυ, δεν το χα δει το reply...also, καλο 8α νε να γραφεις στο προφιλ του αλου :hahaha: axaxa.
oo, ελα, καλη τυχη ρε συ ^^ εγω το περασα αυτο το σταδιο:hot: >.> αλλα τωρα εχουν πλακωσει εργασιες αυτο το καιρο >.> ασε που ρχεται κιη εξεταστικη οπου να νε ;p
για που στοχευεις απο σχολες εσυ? :] απο ανιμε τι λεει? τι αλο βλεπεις εκτος απο hellsing? :D (τωρα αυτο το καιρο, δε 8α πολυ-εχεις και το χρονο για καψιμο βεβαια) :frozen: εγω αποτι 8υμαμαι τη συγκεκριμενη περιοδο, μονο μανγκα διαβασα(μιας και μπορουσα να τα κουβαλαω παντου με το psp) xD:oo:
Jan 15 2012 21:32
OdyMonaxos → mono
Πέρνα τότε κι από ΄δω, σου εγγυώμαι πως θα σ' αρέσει πάρα πολύ. Άλλα δεν σου λέω, θα τ' ανακαλύψεις όποτε έρθεις. Πάρε άνετα παπούτσια, θα τα χρειαστείς.
Αυτό που έφαγες λέγεται ντονέρ και ποτέ μην το ξανακάνεις. Έχεις τον κίνδυνο του κακού μαγαζιού και τόσους που πουλάνε λουκάνικα, σνίτσελ στο ζέμμελ (το 'χω δει...) και άλλα πολλά.
Jan 15 2012 21:18
mono → OdyMonaxos
Έφαγα από μια τούρκικη καντίνα κάτι σαν γύρο και με πήγε γ@μιώντας. Μου άρεσε περισσότερο το παλιό Βερολίνο με τα παραδοσιακά κτήρια για να είμαι ειλικρινής χωρίς να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το σύγχρονο design. Μου άρεσαν τα πάρκα πολύ και το πράσινο, ο πολιτισμός του κόσμου στο δρόμο, η ιστορία που απέπνεε η πόλη... Μέναμε δίπλα σε μια γνωστή κατάληψη που την είχε και ο οδηγός και κάναν προβολές, παζάρια και διάφορα άλλα. Γνωρίσαμε τυχαία και κάτι Έλληνες που την ώρα που βγαίναμε από ένα club μας κάναν "φεύγετε κορίτσια?" χωρίς να ξέρουν ότι είμαστε Ελληνίδες και όταν τους απαντήσαμε μείνανε λίγο XD. Αυτοί σπούδαζαν εκεί και μας γύρισαν σε διάφορα μέρη...Πήγαμε σε γκαλερι, μουσεία χαμός. Γενικά ήταν φοβερή εμπειρία αν εξαιρέσεις το γύρο του θανάτου :P
Jan 15 2012 21:05
zennith666 → ice_hime
Κοίτα μπέρδεμα που έφαγα την εικόνα αυτήν δεν θυμόμουν να την έχω δει πρόσφατα.Πφφ δεν βαριέσαι!!!
Jan 15 2012 20:56
OdyMonaxos → mono
Σ' άρεσε το πιο μοντέρνο ατσαλόγυαλο της Potzdamer, το πιο παλιό παραδοσιακό δυτικό ή το ανατολικό με τα κουτιά; Τι έφαγες και σε πείραξε; Currywurst; Με ή χωρίς πέτσα; :P
Jan 15 2012 20:49
mono → OdyMonaxos
Μόνο Βερολίνο έχω πάει και μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά με αυτά τα ροζουλί τηλέφωνα στους δρόμους ξετρελάθηκα :hihi2:
Υπέροχο το Βερολίνο αν εξαιρέσεις την τροφική δηλητηρίαση που έπαθα. Αυτά παθαίνεις όταν τρως από πλανόδιους :P
Jan 15 2012 20:45
OdyMonaxos → mono
Ξέχασα να πω πως, φυσικά και ενδιαφέρομαι για τα ταξιδιωτικά. Πες όσα θες όποτε θες. Από δώ έχεις περάσει καθόλου; (Τώρα κάνει και απευθείας από Αθήνα και η Air China :P )
Jan 15 2012 20:40
shadow explorer → Zoro
το παλιo account το μπαρκαρα, ίσως αμα ξαναπιασω το op.....,xd
fakebook δεν εχω, χαχα
ανάποδη χρονομέτρηση για στρατό κ συ φαντάζομαι ε?
Kανω 3d για ενα βιντεοgame για την ωρα
αλλα μαλλον θα σταματισω μολις τελειωσω το μοντελο που φτιαχνω
γιατι πριν παω στρατο θελω να ασχολιθω με τα δικα μου...
γενικα τα πραγματα ειναι δυσκολα,αλλα το παλεβουμε...
Jan 15 2012 20:29
Kai → Napster
Να πω την αλήθεια, όσο τον είχα δει στο Samurai Deeper Kyo, γιατί δεν το τελείωσα και ποτέ, δεν τον είχα συμπαθήσει καθόλου.
Jan 15 2012 20:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed