Community Status Updates
shadow explorer → Zoro
τι λέει φίλε μ όλα καλά?,ναι υπερχαθηκαμε οντω^^ς! ελπίζω κ συ να σαι καλά,χάρηκα π είχα ποστ σου :)
Jan 15 2012 17:41
Kai → Napster
:if: Έχεις δίκιο, πρέπει να βαστάξω τον πόνο και την ντροπή μετά από τα λόγια που είχα το θράσος να γράψω. Όλοι κάνουμε λάθη, ζητώ συγνώμη.
Μάλλον θα το έχει το όνομα. Αναρωτιέμαι αν [url=http://myanimelist.net/character/2891/Sasuke]αυτός[/url] ή [url=http://myanimelist.net/character/21317/Sasuke_Sarutobi]αυτός[/url] αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.
Jan 15 2012 17:34
Napster → Kai
Άσε-άσε, καίει καρδιές ο μεγάλος Sasuke, αυτή η iristella φταίει για όλα. Αυτή με έκανε fan του.
Το bishounen του Brave 10 είναι ο successor του μεγάλου Sasuke (Naruto), λίγος σεβασμός παρακαλώ.:hahaha:
Έναν normal Sasuke δεν έχω δει σε anime τς.... Μόνο του Sengoku Basara και αυτός δεν είναι και τόσο...xD
Jan 15 2012 17:24
Night Wizard Seal → Napster
Rounin από όλες τις πλευρές δηλαδή :P
Και ναι είναι ο Sakurai! Is there any problem!?
Jan 15 2012 17:24
Kamen Tantei Zura → Napster
Α, είπα και εγώ :p Γιατί πραγματικά είναι αδιάφορος.
Ναι είναι τουλάχιστον από τους νορμάλ. Ο Saizo πάλι μου ήταν επίσης αδιάφορος όπως και ο Sasuke. Κάνανε συνδυασμό.
Κοίτα και εγώ το κάνω αυτό. Είναι αναμενόμενο.
Και όσο να ναι και η πλοκή παραπλανητική είναι :p
Αλλά εφόσον ήμουν εγώ το άτομο το οποίο το άνοιξε, να ρωτήσεις την επόμενη φορά, αν τύχει XD
Μάλλον δεν ήταν τα chaps που είχα διαβάσει εγώ, αλλά νομίζω ότι τα scanlations έχουν φτάσει στον Date. Κοίτα το γεγονός ότι την φωνή του την κάνει ο Koyasu, μόνο αυτό με χαροποιεί. Θα είναι νορμάλ πιστεύω σε σχέση με τους άλλους.
Ούτε πχ ο Yukimura με πείραξε σαν χαρακτήρας στο Brave 10 σε αντίθεση με άλλους.
Jan 15 2012 17:23
Napster → Kamen Tantei Zura
Όχι, δεν μου άρεσε ο Sasuke του Brave 10 αλλά απο την στιγμή που δεν έχει και πολλούς καλούς χαρακτήρες, ας γινόταν πιο ενεργός χαρακτήρας αντί να κόβει βόλτες και να σκαρφαλώνει στα δέντρα μιας και οι άλλοι είναι άστα να πάνε.
Και εμένα μου αρέσει ο Kakei και στην αρχή (στα πρώτα 2 chaps για την ακρίβεια) ο Saizo.
Δυστηχώς έχω αυτήν την συνήθεια, άμα μου αρέσει η εικόνα τότε θα το αρχίσω, το κάνω πάρα πολλές φορές στα anime/manga/games. ;p
Άμα θυμάμαι καλά, στα τελευταία chaps κάνει την εμφάνιση του ο Date ή κάνω λάθος?
Jan 15 2012 17:19
Kai → Napster
:kakaka: Το yaoi του Naruto, είδα το πεταχτό μαλλί από πίσω στην αρχή, λείπαν και τα δυο μου μάτια και δεν ήθελε και πολύ. Ξέρουμε και πόσο κρυφοfan είσαι άλλωστε.
:hahaha: Το bishounen του Brave 10 είναι άθλιο μιας και αναφέρθηκε.
Jan 15 2012 17:14
Napster → Kai
Εγώ? Να trollάρω? Δε παίζει.
Ποιός Sasuke btw? Το bishounen του Brave 10 ή το yaoi του Naruto? :hahaha:
Jan 15 2012 17:12
Napster → Night Wizard Seal
その通りです。 ;)
Και όχι.
Βtw ποιός είναι αυτός στο avatari σου? Δεν πιστευώ να είναι ο ...>.>
Jan 15 2012 17:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed