Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → shinigami94

Yποθέτω πως δε θα σε σκοτώσω :P
Jan 15 2012 20:01
Photo

iristella → Serestrum

every day until you ll like it [youtube]aSYBuRMI7Zw[/youtube] tuturuuuuuuuuu
Jan 15 2012 20:00
Photo

shinigami94 → Dark_Venus

:hahaha: Ναι,μ' αρέσει και πιστεύω οτι έχει ακόμη πράγματα να μας δείξει. [SIZE="1"]Υπάρχει ακόμη ελπίδα για μένα? :P[/SIZE]
Jan 15 2012 19:59
Photo

Dark_Venus → shinigami94

Πες τουλάχιστον ότι σ αρέσει ο Klaus...
Jan 15 2012 19:55
Photo

shinigami94 → Dark_Venus

Χαχαχα Αν γίνει ο Damon που γνωρίσαμε στην αρχή της σειράς, τότε το ξανασκέφτομαι :P
Jan 15 2012 19:54
Photo

Dark_Venus → shinigami94

No prob... Απλά θέλω να σε κάνω famon fan :P :P :P
Jan 15 2012 19:52
Photo

shinigami94 → Dark_Venus

Thanks για το friend request :)
Jan 15 2012 19:43
Photo

Zoro → shadow explorer

Χεχε είναι που εγώ δεν μπαίνω msn (έχω βαρεθεί το instant messaging εδώ και μια μεγάλη περίοδο) και εσύ δεν έχεις fb (δεν είχες τουλάχιστον, δεν ξέρω για τώρα).. καλά όχι ότι και με το fb ασχολούμαι τρομερά, αλλά τουλ κι εκεί, όπως κι εδώ, απαντάω γρήγορα στα pms/vms. :Ρ Ε, που θα πάει όμως, θα κάνω καμιά guest star εμφάνιση κάποια στιγμή, να τα πούμε κι από κει! Όλα καλά εγώ γενικά, με το καλό (ή κακό, όπως το πάρει κανείς) πιστεύω φέτος θα το πάρω το τιμημένο (το πτυχίο!) και μετά αρχίζει η... ανάποδη χρονομέτρηση! Εσύ πως πας πάλι; Τι έπαθε και το παλιό σου προφίλ εδώ btw; Το σκότωσες και έφτιαξες καινούριο;
Jan 15 2012 19:09
Photo

Lord Leon → Tsunade-sama

Ευχαριστώ αγαπητή μου κοκκινίζω.:wooi2: Είδες τα καλά της ανεργίας ποια ειναι; :nanana: Πολύς ελευθερος χρόνος... Να διαβασεις και συ το Νοζοκι Ανα. Μπορείς.
Jan 15 2012 19:02
Photo

Osama Bin Laden → Tsunade-sama

Θυμάσαι τι σου είχα πει στο meeting; "Χάρηκα που αποδείχτηκες νορμάλ γιατί είχα αρχίσει να σε φαντάζομαι σαν τέρας με όλα όσα ακούγονταν για τα Otaku fangirls". Είπαμε [U]νορμάλ[/U], αλλά μην αρχίσεις να το παίρνεις και επάνω σου, μεγάλη γυναίκα. :P Και σε σκότωσα γιατί haters gonna hate και κυρίως [B][U][SIZE="4"]ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ[/SIZE][/U][/B] (μπορούσα, τουλάχιστον :hahaha:)
Jan 15 2012 18:39
Photo

Botsun → Kenny

[CENTER][IMG]http://fortnightlitpress.files.wordpress.com/2011/05/knapp01.png?w=480[/IMG][/CENTER]
Jan 15 2012 18:32
Photo

OdyMonaxos → iristella

Εννοώ τη σφαίρα αποδοχής των media, όχι της κοινωνίας. Είμαι καθαρά mediaκος στις απόψεις μου, δεν με ενδιαφέρουν οι κοινωνικές θεωρίες, τα σπιράλ της σιωπής (δηλαδή η μη εναντίωση στην κοινή γνώμη). Μιλάω για τον χώρο παραγωγής τέτοιου περιεχομένου, που το παράγει συνειδητά και με συγκεκριμένο στόχο, και για το κοινό που γνωρίζει πολύ καλά τι καταναλώνει. Όλα είναι κομμάτι ενός χώρου. Και ξέρεις που έχω γραμμένη την ιαπωνική κοινωνία; Στα βιβλία κοινωνιολογίας!!!! Πάρτε τα και κάντε τα κλύσμα Αγγλικανοί Ασιάτες!!! Άλλο τα μέσα και άλλο η κοινωνία. Η παραφιλία προς τους αληθινούς ανθρώπους, τους χαρακτήρες που τους απεικονίζουν αληθινοί άνθρωποι και στους καθαρά 2D, είναι το ίδιο φαινόμενο, σε κλιμακούμενη ένταση. Δεν θέλω να αρπαχτώ, σόρρυ αν είμαι πολύ έντονος σε κάτι τέτοια, αλλά μισώ τον πουριτανισμό και τις παλαβομάρες της κοινής γνώμης. Don't take offense (αλλιώς σε λιάνισα :P )
Jan 15 2012 18:30
Photo

Kenny → Botsun

Καλά να 'μαστε, υγεία να έχουμε, και θα σας βγάλω το λάδι. :twisted:
Jan 15 2012 18:26
Photo

Botsun → Kenny

[QUOTE=Kenny;555009]Το ανακοινώνω απο τώρα, BTW. Στο επόμενο "Η Νύχτα Πέφτει", GM θα είμαι εγώ. [B]ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.[/B][/QUOTE] Τώρα το θυμήθηκα,αλλά anw.... Πες μου ότι δεν τρολλάρεις κι ότι το εννοείς !
Jan 15 2012 18:25
Photo

Tsunade-sama → Osama Bin Laden

Πες ρε την αλήθεια...με σκότωσες γιατί είμαι τσαχπινογαργαλιάρα και με ζήλευες.
Jan 15 2012 18:19