Community Status Updates
Melis_Nin → OdyMonaxos
Προσπαθώ, γιατρέ μου... :) Βασικά, δεν είναι τόοοσο χάλια όσο φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση!
Jan 16 2012 07:45
iristella → Kenny
[URL="http://animaple.deviantart.com/art/Fusion-279424090?q=boost%3Apopular%20max_age%3A168h%20penguindrum&qo=26"]lol[/URL]
Jan 16 2012 03:00
GhostPrince → shadow explorer
καλα σιγουρα, το τεαμ των ανιματορ/μοντελερ πιο πολυ με τη ταχητητα εχει να κανει παρα...γενικα, αλλα σιγουρα μπορει να κανει πολλα πραματα κιενας,εξερταται και τι πειρα εχει στο 8εμα(οπως ειπες κιεσυ) ,αν το αντεχει να τα κανει ολα μονος(οσο αφορα τη 3D πλευρα εστω) γιατι τον 8ες και το προγραματισμο που νε αλη τοση ιστορια :P
καλα καλο ειναι να χεις να χεις υψηλους στοχους σ'αυτα, οσο αφορα τα μοντελα μου κιεγω ετσι ειμαι...δε με πολυ εικανοποιουν οσα εχω κανει τουλαχιστον, αν κιαρχη ειμαι ακομα δε μπορω να πω, αυτο ελειπε να κανα τα super-γαματα απο τωρα xD
οι χαρακτηρες σου απτην αλη μου 8υμιζουν το στυλ πουχανε τα παιχνιδια του PS2, ισος κ καπως καλυτερα...αλλα δε 8αλεγα σημερινα graphics κ τοσο, νταξει τωρα εξαρτατε και για τι ιδος game εχεις σκοπο να τους βαλεις ¨) παρολα αυτα για μενα ειναι ωραιοι, βλεποντας κιεμενα απτην αλη αχαχα...τωρα ουτε εγω βρει κανα καλο forum/site για τετoια ρε γμτ >.< αν εχεις τιποτα 8α με βοη8ουσε ^^ (περα απτα κλασικα 3dtotal e.t.c) ;p
καλα ισχυει, μιας και το φορουμ ειναι για ανιμε, κιοχι τοσο για animations :P αλλα οκ πιστευω υπαρχουν καπιοι κιαποδω, δεν παιζει xDD
8α τσεκαρω δουλειες σου, thanks οπως και να χει :) :gn2:
Jan 16 2012 02:03
shadow explorer → GhostPrince
και τα μαλλιά π κανω δεν ειναι και πολύ καλά... ~_~
κοιτα μπορω να σου πω μεγαλους αριθμους απο πραγματα που εχω κανει
για το στορυ, αλλα οι αριθμοι δε λενε τπτ απο μονοι τους
φυσικα το ποσο καλοι ειναι οι χαρακτηρες εχει να κανει με την πειρα π εχει καποιος^^
οταν τους φτιαχνει κ οχι με το ποσοι ειναι :P
όταν τους δημιούργησα δεν τις γνώσεις που εχω τωρα αλλα και παλι εχουν βελτιωθεί πολύ
απο τοτε που τους πρωτοεφτιαξα, εγω να σου πω δεν εχω παραπονο,απλα αυτο που φοβαμαι
ειναι οτι δεν ειναι ακετα καλλοι,θα μου πεις αρκετα καλοι για ποιο πραγμα... δε ξερω
συγκεκριμενο εχω ριξει άπειρη δουλειά,πιστευα δλδ οτι δε μπορει καποιος θα βοηθησει...
παιχνιδι δυσκολο να γινει,χρειαζεται μια ομαδα απο τουλαχιστον 10 ατομα...
απο δουλειες, δε ξερω τι να ποσταρω εδω,αρχησα σιγα σιγα το θρεντ,γιατί δεν είναι κ φόρουμ
ειδικού ενδιαφέροντος
εννοω οτι εχω κανει παρα πολλα πραγματα αλλα ειναι wip.δε ξερω ποσοι ενδιαφερονται να τα δουν ΧΔ
πριν κατι μερες ανοιξα ενα λογαριασμο στο deviant art
το ποιο καινουριο μοντελο που φτιαχνω ειναι αυτο
[url]http://shadowexplorer.deviantart.com/gallery/34716772[/url]
αλλες δουλειες (εχει κ κατι ξεμπαρκα,υπαρχουν εδω)
[url]http://shadowexplorer.deviantart.com/gallery/[/url]
Jan 16 2012 01:42
I see, καλα κιαυτο καλο ειναι, ισα ισα..πολλες φορες μα8αινεις κ καλυτερα μονος xD αν κιεγω δε 8α τη παλευα χωρις ιντερνετ...χωρις tutorials δλδ :P
μοντελο ε? καλη φαση..δεν το χα σκευτει..thanks :D
χαχα, οποτε εσυ εισαι με το περισσοτερο καψιμο/δουλεια κατα βαση xD ωραιος παντος, για μοντελα που χουν βγει απο ενα ατομο, ειναι πολυ καλη δουλεια(τωρα δε ξερω τι αλο εχεις φτιαξει) xD 8α8ελα να δω κι'αλα παντος ^^ also, αν καταφερετε και το τελιωσετε το game καπια στιγμη, let me informed :D
Jan 16 2012 01:27
OdyMonaxos → Melis_Nin
Πολύ ψυχεδελική η λαχταροφοβία σου. Γιατί δεν την αφήνεις πίσω;
Jan 16 2012 01:25
OdyMonaxos → mono
Μάντεψε ποιο από τα 2 φύλα διαμαρτύρεται κυρίως για τον αγοραίο έρωτα.
Jan 16 2012 01:20
GhostPrince → Arucard
:hahaha::riiight: ωραιος xDD oo nice, υψηλες σχολες :wooi2: αντε καλη τυχη ρε συ, με το καλο ^^ εγω ειχα περασει Βιομηχ.σχεδιασμο, κοζανη (αν και η8ελα για συρο, σχεδιασμο προιόντων, αλλα δε μου κανε τη χαρη η τυχη, τη χρονια που δινα ανεβηκαν οι βασεις και το χασα για μερικα μορια...τι να πεις) τωρα να ξαναδινα δεν το κοβω...μετα απο 1 χρονο κοζανη(που ταν το απολυτο ****) xD περα απτο οτι διωξανε τους σχεδιαστες(a.k.a ολους οσους δεν ηταν μονημοι) μονο οι μηχανολογοι ειχαν νομιμοποιη8ει εκι μεσα...φτασανε σε σημειο να λενε οτι 8α γινει συνχωνευση με τη μηχανολογια >.> ασχετο οτι καναμε ελ.σχεδιο με μηχανολογο κα8ηγητη(εκι να δεις τα γελια) :hahaha: τρελη φαση παρολα αυτα xD δε λεω, αν και τωρα σπουδαζω ανιματιον στον Ακτο, απτην αρχη της χρονιας...ειμαι λιγο σε φαση wtf αλλα τι να πεις, η αλη8εια ειναι κιοτι αυτο που 8ελω να κανω ειναι και καπως δυσκολο στη χωρα μας, οποτε με βλεπω να τη κανω μετα τον Ακτο >.< :uhh: (οχι οτι και τ'αλα εχουν μελλον οπως τα σκατωσανε τωρα, αλλα λεεμε) whatever, εγω με το game design 8ελω να ασχολη8ω(αλλα και για 3d films αν μου δο8ει η ευκαιρια 8α το 8ελα) XD
απο ανιμε...βλεπω πολααα(τα περισσοτερα αυτης της σεασον) τωρα απο ολοκληρωμενα δε πολυ εχω το χρονο να δω τπτ μεγαλο τελευτεα...ξεκινησα το blue drop βεβαια, ελπιζω να το τελιωσω συντομα :P ωραιο φαινεται μεχιρ το 2ρο επ. που εχω φτασει :)
απο μανγκα παλυ διαβαζω διαφορα, (περα απο OP,FT, beelzebub, hitman reborn) διαβαζω το yunkee-kun to megane chan (πολυ καλο μανγκα, τωρα τελευτεα ευτασα up-to-date), επισης shingeki no kyojin(επισης πολυ καλο, φερνει και προς berserk η σχεδιαση) :P και ξεκινησα πριν λιγο το orange marmelade XDD 8ελω να πιασω και το hellsing γμτ, βγαινουν πoυ βγανουν μια φορα το χρονο τα OVA...But guhh..δεν την εχω κανει τη κινηση ακομα :oo:
Jan 16 2012 01:17
shadow explorer → GhostPrince
ναι,αρκετο.. αν κ τοτε δε μετραει γτ ημουν εγω κ το προργαμμα,ουτε ιντερνετ ειχα ουτε τπτ :P
στη σχολη που πιγα δεν καναμε 3δ καθολου οποτε το παλεψα μονος XD.
σε αυτο που ρωτας τα μαλλια ειναι μοντελο.με τεξτουρ απανω,το ιδιο και τα γενια,
κοιτα τα μοντελα ολα εγω τα εχω φτιαξει,ο ενας φιλος με βοηθα στα τεξτουρ το ζωγραφικο βαψιμο που βλεπεις δλδ, και ο αλλος κανει καποια μοντελα για τα τοπια που εχω κανει κ εγω δλδ,αλλα ειναι wip.
Jan 16 2012 01:10
[QUOTE=shadow explorer;555610]
απο το 2007,πιγαινα σε σχολη εφαρμοσμενων τεχνων ,κ στα μισα αποφασισα να αρχισω 3D για το προτζεκτ ποιο πολι, αλλα με ενδιέφερε κιόλας σαν τεχνοτροπία :P
για αυτα εχει χρησιμοποιηθει 3ds max, και αργοτερα softimage[/QUOTE]
Ι see, ασχολησαι πολυ καιρο δλδ, nice :P εγω ουτε χρονο δεν εχω κλισει ακομα :D
να σου πω ρε συ(κατι λιγο ακιρο), τα μαλλια, αλλα και το μουσι(κλ το μουσι παιζει να νε κιαπτο ματεριαλ βεβαια οπως το βλεπω, but nvm) στους χαρακτηρες με πιο τροπο τα κανατε? μιας και λες οτι χρησημοποιεις το 3ds κιεσυ... εγω ειχα δοκιμασει το hair/fur του max πριν καποιο καιρο, αλλα απλα μου βγηκε η πιστη για να κανω κατι μετριο(εως χαλια) XD
Jan 16 2012 00:59
Arucard → GhostPrince
Ναι έχεις δίκιο, είπα να σνομπάρω το προφίλ σου και να ποστάρω στο δικό μου :P . Μου αρέσει η Ιατρική και μετά το Φυσικό κυρίως, ίσως και λίγο το βιολογικό/χημικό. Εσύ τι σπουδάζεις? Όντως δεν έχω πολύ χρόνο για να το καίω με τα anime αυτή την περίοδο αλλά γενικά βλέπω naruto,bleach,one piece, hellsing ultimate,another,fma brotherhood(το χα ξεκινήσει από πέρυσι και από τότε δεν ξανασχολήθηκα αλλά θα το ξαναπιάσω κάποια στιγμή) και θέλω να δω και τα ao no exorcist,fairy tale, katekyo hitman reborn, hunter x hunter και κάνα άλλο άμα βρω αλλά αυτά είναι για του χρόνου. Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτή την περίοδο?
Jan 16 2012 00:56
Kamui → OdyMonaxos
20λεπτα?
Just my thing!
Κάποιο λόγο έχω που γουστάρω τόσο Dream Theater, no?
Jan 16 2012 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed