Community Status Updates
OdyMonaxos → Vagelio
Stalkάρω το μισό φόρουμ. Κρίμα που μένουν μόνο τα τελευταία 500 ποστ του καθενός στο αρχείο.
Λοιπόν, η επιστήμη μου μελετά τη δομή, τις λειτουργίες και τις επιδράσεις των μέσων, τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, την κοινή γνώμη, την επιλογή των θεμάτων και τις σχέσεις με άλλους τομείς όπως η πολιτική.
Ξέρω την ειδικότητά σου, και είδα και το δωμάτιό σου σε μπλεδάκια, και βλαστήμησα επειδή το δικό μου το παρέλαβα σε μια απαίσια τερακότα. Και είναι και φρικτά ακατάστατο.
Καλή τύχη με τα μαθήματα.
Πως και κατέληξες σ΄αυτή τη σχολή;
Α, ναι. Μένω στα 10-15 λεπτά από την παλιά πινακοθήκη, τη νέα πινακοθήκη και την πινακοθήκη μοντέρνας τέχνης. You jelly ? :P
Jan 18 2012 02:54
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Πόσο μα πόσο ύποπτοι μπορούσαν να φανούν σχεδόν όλοι τους στο τελευταίο επεισόδιο . Νταξ ο ΕφΜπιΑις όντως ήταν με τον κόκκινο Γιάννη και ο γλόμπος όντως κάτι έχει κάνει . Και εκεί που τελειώνει το επεισόδιο συνειδητοποιώ ότι έχω κατεβάσει όλο τον 4ο κύκλο εκτός από τα 3 πρώτα επεισόδια . ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!
Jan 18 2012 01:45
Kai → Botsun
Α, αν ήταν από αυτή την άποψη, ναι άφοβα. Το σχέδιο της συγκεκριμένης mangaka είναι υπέροχο, όχι σαν αυτό το moe-έκτρωμα που πλασάρουν. Καμία σχέση. Κι αν δεν έχει τύχη να διαβάσεις ακόμα κι [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=33485]αυτό[/url] όπου επιμελείται πάλι το σχέδιο, να το κάνεις (να προσέξεις να είναι η shounen μεταφορά).
Καλά, δεν έγινε και τίποτα. Άλλωστε και να δεις ότι έκανε update κάτι, δεν είναι αναγκαίο να το διαβάσεις εκείνη τη στιγμή αν δεν έχεις όρεξη.
Jan 18 2012 00:58
plotolp → mayumi_chan
[SIZE=5][B]Χρόνια Πολλά γλυκό μου ημερολόγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] :lovulovu::gotit:
[IMG]http://www.comments.zingerbugimages.com/glitter_graphics/birthday_candles.gif[/IMG]
Μαράκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!:wooi2: Να τα εκατοστήσεις!!!!! :hbd:
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα χαμογελαστή και ευτυχισμένη!:D Να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή και κάθε μέρα να είναι πιο όμορφη από την προηγούμενη! Μα πάνω από όλα σου εύχομαι να αγαπήσεις πολύ και να αγαπηθείς ακόμα περισσότερο!:x3:
Καλό μου ημερολόγιο ειλικρινά θα ήθελα να μπορούσα να σε πάρω αγκαλιά και να σου πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά αφού δεν γίνετε ούτε και αυτήν την φορά, εξουσιοδοτώ την Αφαία για άλλη μια φορά (ελπίζω η τελευταία:D) να το κάνει για εμένα!:P
Σου έχω όμως και μια έκπληξη! Ένα δώρο για την γιορτή σου! Διάβασε το message που σου έστειλα ή το email σου και θα καταλάβεις τι εννοώ! Ελπίζω ολόψυχα να σου αρέσει!:blingeye2:
p.s Από ότι βλέπω στο ρολόι η ώρα είναι κοντά 1 οπότε είναι και επίσημα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου! Δεν ξέρω αλλά ελπίζω να πρόλαβα και να είμαι ο πρώτος που σου είπε χρόνια πολλά!
[SIZE=3][B]Πολύχρονη!!!!!!![/B][/SIZE]:cake::cake::cake::cake::cake:
Jan 18 2012 00:52
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Είμαι περίπου στα μισά του τελευταίου .... Ο Λαρος , αυτός ο ύπουλος γλόμπος κάτι έκανε .
Jan 18 2012 00:47
Botsun → Kai
Θ'αρχίσω το manga μιας και το character design του,είναι ανώτερο και λιγότερο loli-moe από του anime.Γι'αυτό σε ρώτησα.
Anw,thanks.
Απεγκατέστησα το mangaκάτι,ένα extension του Chrome,το οποίο με ειδοποιούσε όταν έβγαινε νέο κεφάλαιο σε μια σειρά,οπότε τώρα,μένω λίγο πίσω.
Jan 18 2012 00:35
Kai → Botsun
XD Τι ξέρω; Ό,τι έχει γίνει μέχρι το κεφάλαιο 7 επειδή έχω μείνει λίγο πίσω. Πάντως και το anime λογικά, μιας και το βλέπεις, θα είναι ολοκληρωμένο σαν ιστορία αφού το manga έχει τελειώσει την Ιαπωνία.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Εννοούσε ότι δεν είχες καταλάβει ήδη ότι βγήκε κεφάλαιο στο Gamaran πριν προστάρει ένα μέλος το link.
Jan 18 2012 00:26
GhostPrince → Namida
buhu....οκ...ψυ8ικα χωρις λογο...>.< μιας και το δα το τοπικ στη αρχικη σελιδα...:hahaha:
oh well....>.<
Jan 18 2012 00:21
Botsun → Kai
Πες μου,τι ξέρεις για το manga του Another !
Also,
[QUOTE]Oh my God! Είχα άδικο! Το bostun δεν το χε καταλάβει!
[/QUOTE]
Τι μου κρύβεις Δεξί χέρι ; XD
Jan 18 2012 00:11
Namida → GhostPrince
Φεβρουάριο ναι, αλλά του 2008!
Είναι πολύ παλιό το thread. Δες την ημερομηνία του πρώτου ποστ
Jan 18 2012 00:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed