Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Καλά ρε, σαν δε ντρέπεσαι, διαβάλεις το Reborn στην νεοφερμένη? Ου ρε! Εγώ την είπα να το αναφέρει στο άρθρο της επειδή μόνο τα κλασσικά δε λέει δεν της είπα να το διαβάσει αναγκαστικά. Είναι καλό για εναλλακτική επιλογή. Κι ο Squalo μου ήταν μια χαρά. :P
Jan 18 2012 19:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nαι, αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα και σε συνεννοήσεις, ακόμα και στα fanfics...daaaaaymn!
xD
Jan 18 2012 18:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: :kakaka: :kakaka: See? I know we think alike. :hahaha:
Jan 18 2012 18:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD Βασικά εγώ δεν απευθυνόμουν σ' εσένα, απλά είσαι καλύτερη kunoichi και με πρόλαβες.
Jan 18 2012 18:30
Kalamaris → Night Wizard Seal
Crimson room.Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ψαχνεις.
Jan 18 2012 18:03
Night Wizard Seal → Kalamaris
Καλαμάρη μήπως βρήκες το όνομα από το παιχνίδι; Τ_Τ
I need it. I am in despair. T_T
Jan 18 2012 17:57
Night Wizard Seal → Napster
:hahaha:
Εντάξει, πλάκα κάνω, απλά δεν είναι τόσο του στυλ μου. Ο τραγουδιστής έχει συμπαθητική φωνή δε λέω. [B]Αλλά[/B] την ψυχεδέλεια που βγάζουν οι ήχοι των ΒΤ, δεν τους βγάζει κανείς. Συγγνώμη αλλά [B]η αλήθεια είναι αυτή[/B].
[YOUTUBE]KhHhffbXqiI[/YOUTUBE]
1:10 και έπειτα! :P
[SIZE=1]Τι πειθώ χρησιμοποιώ ο *ούστης :hahaha:[/SIZE]
Jan 18 2012 17:39
zennith666 → Fandom
Για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το recovery mail.Δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.Και εγώ σήμερα άμα δεν θυμόμουν το κωδικό μου στο 4 try θα είχα φάει ban!!!
Jan 18 2012 17:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Βρε σεις, εννοούσα ότι ο Luffy είναι καλύτερος πρωταγωνιστής! xD
Jan 18 2012 17:35
Fallen_Mpougatsa → Fandom
:oo: Πλάκα κάνεις! Όλον τον υπόλοιπο κύκλο εκτός των 3ων πρώτων???? (κι εδώ είναι που λέω εγώ ότι όταν έβαλα να κατεβάσω τα τρία πρώτα επεισόδια το δεύτερο και το τρίτο είχε κατέβει και το πρώτο που είχε κι αυτό προτεραιότητα είχε κολλήσει στο 99% RAAAAAAAGE!) Οπότε ναι, σε καταλαβαίνω.
Δεν ήσουν όμως σε μια συνεχή κατάσταση παράνοιας? Δε σε είπα ότι θα σδαι έτσι όλη μα όλη την ώρα? :kakaka: Όμως, φοβερό το τελευταίο! Και το επόμενο...ακόμα πιο επικό.
Χα χα, ναι, ύπουλος ο Λαρός αλλά εξίσου γαμ@τος.
Jan 18 2012 17:31
Fandom → zennith666
Ναι θυμάμαι ποιο έβαλα , έχω και το μήνυμα που μου έστειλαν μετά ακόμα στο inbox αλλά τίποτα , δεν μπαίνει:/
Jan 18 2012 16:46
Lucy Heartfilia → Vagelio
OQB43N7RZNEUICFAOECFGAU ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ [URL="http://myanimelist.net/manga/12868/Mori_no_Animal_Company"]MORI NO ANIMAL COMPANY[/URL] ;;; ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΎΛΙ, ΘΑ ΠΕΘΆΝΕΙΣ ;_; NEKOS <3
[SPOILER][IMG]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lxh2rqeknG1r3z41ro2_250.gif[/IMG][/SPOILER]
Jan 18 2012 16:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed