Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fandom

Είσαι σίγουρος ότι θυμάσαι το mail που έβαλες?? Το blackCats άνοιξε προχτές μετά την αλλάγη του server αλλά ο tracker είναι ακόμα down.Δεν ξέρω βέβαια άμα σχετίζεται αυτό. Εμένα κανονικά το είχε το mail μου.
Jan 18 2012 15:36
Photo

Fandom → zennith666

Να σε ρωτήσω , ξέρεις τι παίζει με το Black Cats ? Πριν λίγες μέρες που είχε ανοίξει τις εγγραφές είχα κάνει , μάλιστα είχα βάλει να κατεβάσω και κάτι , αλλά τώρα δεν κάνω καν login . Και recover pass που πατάω μου λέει δεν έχει το mail μου καν στο database :/
Jan 18 2012 15:27
Photo

Tenshi → Kenny

Le wild BONER appeared!! AHAHAHAH!!! Τη πυρηνικές εκρήξεις Tsumo ήταν αυτές ωρέ καρντάσι? Δεν τους άφησες να αναπνεύσουν!! ΧΑΧΑΧΑ!! ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ!!!!!!!! :D
Jan 18 2012 14:12
Photo

Osama Bin Laden → Tsunade-sama

Προσπάθησες να τα βάλεις με επαγγελματία troll. Αυτή είναι η τιμωρία σου :P
Jan 18 2012 11:36
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Όχι, συνομήλικοι είμαστε. Τέλειωσα γερμανικό σχολείο στην Ελλάδα και πήρα και το γερμανικό απολυτήριο. Έχασα έναν χρόνο στην Πάντειο και ήρθα εδώ φέτος, πάλι πρώτο εξάμηνο όμως. Αλλά είμαι όσο και οι συμφοιτητές μου, τα γερμανάκια πάνε σχολείο ένα χρόνο μετά από μας. Και το πτυχίο στην Ελλάδα είναι στα 4 χρόνια, εδώ είναι μπάτσελορ, άρα 3. Δεν ήταν μεγάλη χασούρα. Οι δυσκολίες, στο έργο ή στην προσαρμογή έξω; Έχεις ζήσει ήδη μόνη σου καιρό, άρα δεν νομίζω να εννοείς την προσαρμογή. Ελπίζω το σπίτι που λες να μην είναι το δικό σου στην Αθήνα. Καλή τύχη πάντως και καλή επιτυχία, την αξίζεις. Κάνεις πολύ καλή δουλειά (αν και έχεις περιθώρια βελτίωσης). Ρώτα με τι βαθμό είχα στο γερμανικό απολυτήριο, πάντα απολαμβάνω τις αντιδράσεις των άλλων όταν το λέω :P
Jan 18 2012 06:06
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό να το βλέπεις όταν διασχίζεις το σπίτι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι δύσβατο και σου δυσκολεύει την διάβαση. Σ' ευχαριστώ, μακάρι να την έχω. Για εξωτερικό δεν το έχω σίγουρο, θα ήταν ωραίο αν μου δινόταν η ευκαιρία να ασχοληθώ με εικονογράφηση μυθιστορημάτων ή σχέδιο στην βιομηχανία των videogames αλλά το φοβάμαι λίγο. Κανείς στο σόι δεν το 'χει κάνει οπότε θα έχω τις πρωτόλιες δυσκολίες, ε, και ξεπληρώνουμε το δάνιο για το σπίτι, οπότε θα δω αναλόγως πως θα πάνε τα πράγματα στο κοντινό μέλλον :P. Κάνεις μεταπτυχιακό στο Μόναχο?
Jan 18 2012 05:54
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Όχι, το δωμάτιό μου δεν έχει τρύπα. Όσο έλειπα για Χριστούγεννα, ο άμπαλος ο επιστάτης έσπασε έναν σωλήνα στο σπίτι μου. Πλημμύρισαν το χώλ και το μπάνιο, μαμήθηκε το καφέ στον κάτω όροφο, και μου έβγαλαν το πάτωμα του χωλ. Πρέπει κάποια στιγμή να έρθουν να μου το φτιάξουν, αλλά μέχρι στιγμής πάπαλα. Αν δεν είχα την εξεταστική μπροστά μου θα 'χα βρει άλλο σπίτι. Καλή τύχη στα επαγγελματικά. Εκτός Ελλάδος το βλέπεις καθόλου;
Jan 18 2012 05:12
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Δουλειά στο interior design δεν υπάρχει, θέλει πλούσιους πελάτες και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, οπότε επαγγελματική αποκατάσταση γιοκ. και η γραφιστική επίσης είναι κακοποιημένο επάγγελμα στην ελλάδα οπότε όπου και να πήγαινα δεν θα την γλύτωνα. Πήρα γαλλικά στο γυμνάσιο, μια δυο λέξεις μόνο ξέρω και αυτές μου τις έχει μάθει ο daimonhand.
Jan 18 2012 05:02
Photo

mayumi_chan → plotolp

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=4]Ημερολογιακι μου εισαι το πιο υπεροχο ημερολογιο του κοσμου και ενας πραγματικος φιλος!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]:lovulovu::wooi2:θυμηθηκες τα γεννεθλια μου κ μαλιστα μεσα στους πρωτους (οι αλλοι ηταν οικογενεια κ κολλητοι) και μου ετοιμασες και δωρακι!!!![U]:awww:και ναι! μολις το ειδα και δεν μου εχει ξαναφτιαξει κανεις κατι τοσο υπεροχο!!!:kyaaa:ημερολογιακι μου συγκινηθηκα!!!:blingeye2:με εχουν παρει τα ζουμια εδω:cry:!!!με εκανες ευτυχισμενη!!:angell:δεν μπορεις να φανταστεις ποσο!!!απλα επρεπε να ησουν απο μια γωνια και να με εβλεπες!!!!:joyful:εισαι υπεροχος,απιστευτος,μοναδικος και αξεπεραστος!!!:blingeye2:ειναι απλα Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο αυτο το δωρο[/U]:lovulovu:!!!!σευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!:joyful:εχω τοσα πολλα να σου πω και να σου σχολιασω γιατι χαθηκα αυτες τις μερες!!!εμπαινα που και που(οταν προλαβαινα) skype να δω αν εισαι μεσα αλλα ποτε δεν σε πετυχαινα:emptyonexg1:!!!τωρα επειδη η ωρα ειναι γυρω στις 5:00 θα παω για υπνο αλλα σου υποσχομαι οτι θα βρω χρονο αυριο να σου πω τουλαχιστον τα μισα!!!!!σευχαριστω πολυ για ολα και παλι υπεροχο μου ημερολογιακι [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]:wooi2:[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]!!![/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]κ[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]αληνυχτα:gn2: (αν κ επρεπε να πω καλημερα :P) και ονειρα απιστευτα γλυκα σαν και σενα!!!:moeee: [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
Jan 18 2012 05:01
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

...και οι 6 ώρες να είναι εργαστήρια. Σαν ζόμπι προχωράω επιστρέφοντας στο σπίτι (thank god, κάτι ήξερε η μαμά και επέμενε να νοικιάσω κοντά XD). Για να καταλάβω, το δωμάτιό σου έχει τρύπα;
Jan 18 2012 04:59
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

10ωρο σχολή; This is hardcore. Όσον αφορά τη σχολή μου, είναι ξεχωριστή επιστήμη, η ψυχολογία και η κοινωνιολογία είναι μαθήματα επιλογής που μπορούμε να πάρουμε και αντ 'αυτών πήρα πολιτική επιστήμη. Είπα κι εγώ, έτσι ωραίο και τακτοποιημένο φοιτητικό δωμάτιο. Αν και ντάξει, έχεις πάτωμα στο χωλ. Μου το 'χουν ξηλώσει. Υπάρχει καθόλου δουλειά σε αυτούς τους τομείς; Αυτό το εξαφανίσου "από μπροστά μου" ήταν δυνατό :P Που στον κόρακα μένεις; Και πόσο τα 'χεις τα γερμανικά, πέρα απ' το danke;
Jan 18 2012 04:49
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Ντάνκε, και το ωράριο που δήλωσα στην σχολή μια χαρά αρρωστημένο είναι. Σήμερα έχω 10ωρο, άυριο ελεύθερη μέρα. Πρέπει να είναι ασταθές επειδή δεν έχω ακόμα σταθερές υποχρεώσεις γιατί και στις διακοπές τα ίδια κάνω. Όσο για την σχολή σου, ακούγεται σαν είναι από αυτές που θεν τρελό διάβασμα, και σίγουρα μαθαίνεις πολλά αν μπεις εκεί την στιγμή που εμπλέκεται με πολλούς διαφορετικούς τομείς. Πρέπει να έχει και πολλή κοινωνιολογία/ψυχολογία έτσι όπως μου την περιγράφεις. Μου βγήκαν δροσερά τα γαλάζια, και μακάρι να ήταν αυτό το δωμάτιο μου στην πραγματικότητα (κάποτε ίσως γίνει γιατί το βλέπω να μου μένει άχτι). Πολλοί φοιτητές *looks at the mirror* έχουν το θέμα με την ακαταστασία, το τι βιβλία, χαρτόνια, μπογιές, υφάσματα διασκορπισμένα και σκόνη έχει το δικό μου δεν λέγεται. Όσο για την σχολή κατέληξα από τις πανελλήνιες (αυτό πιστεύω πως λέει πολλά). Για γραφιστική πήγαινα αρχικά επειδή μου άρεσε σαν ειδικότητα στο επαγγελματικό λύκειο με τα λογότυπα και τα εξώφυλλα αλλά δεν μπήκα για 700 μόρια. Η διακόσμηση ήταν η δεύτερη επιλογή, την οποία να σου πω την αλήθεια δεν μετανιώνω γιατί ορισμένα μαθήματα και καθηγητές με βοήθησαν πάρα πολύ να αναπτύξω την ευαισθησία μου στην πλαστικότητα και την σύνθεση(που πριν μπω στο ΤΕΙ μόνο την χρυσή τομή ήξερα και αυτή μισή). Και εξακολουθώ σε κάθε εξάμηνο να μαθαίνω νέα πράγματα ασχέτως αν μου βγαίνει η ψυχή από 1-2 μαθήματα που με κάνουν να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα ακολουθήρω αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου όταν τελειώσω. Πιθανόν κάποιο παρακλάδι. Καλή τύχη και σε ΄σένα με τα μαθήματα. And nao, εξαφανήσου από μπροστά μου. Το μουσείο Μπενάκη είναι στο 40λεπτο με πόδια και μετρό. Για τα υπόλοιπα δεν τολμάω καν να μιλήσω περί αποστάσεων. Lucky jerks. :unlucky:
Jan 18 2012 04:35
Photo

Kenny → Tenshi

[url]http://tenhou.net/0/?log=2012011811gm-0611-0000-xd87f344db3c3&tw=1[/url] [size=5][b]CHAOS AND MAYHEM[/b][/size]
Jan 18 2012 04:26
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Επίσης, αρρωστημένο ωράριο.
Jan 18 2012 03:54
Photo

Tsunade-sama → Osama Bin Laden

:uhh:Με γέμισες ρυτίδες άτιμε....:fromabove:
Jan 18 2012 03:49