Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Α ναι σιγά για τον Γιάννη τα ξερα , είχα κάνει spoil στον εαυτό μου .
Jan 19 2012 00:05
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Excuse me? Red John is [B]still[/B] alive?? He killed another criminal entirely!
Jan 19 2012 00:02
Kai → Botsun
Botsun, το κανούργιο anime του HunterxHunter τι λέει; Είναι αρκετά πιστό για να το κατεβάσω για αργότερα ή θα μπω τζάμπα στον κόπο;
Jan 19 2012 00:02
Τι είπε ακριβώς μετά ? Όταν λέω ότι ξενέρωσα εννοώ με το πως αθωώθηκε , πολύ χαζό . Έχω δει ή τα 2 ή τα 3 πρώτα .
Jan 19 2012 00:01
Fallen_Mpougatsa → Fandom
E το θέμα δεν είναι πως βγήκε απ'την φυλακή. Το θέμα είναι τι είπε ακριβώς μετά...και κάτσε, έχεις να δεις κι άλλα. Μέχρι που είδες στον καινούργιο κύκλο αλήθεια? Αύριο βγαίνει και το καινούργιο επεισόδιο στο εξωτερικό αρα Παρασκευή το αργότατο έχει ανέβει στο ΕΤΖ!
Jan 18 2012 23:55
GhostPrince → Arucard
χαχα, εγω ειμαι Insane τι να πω...οσο επαιζα τοσο πιο πολυ καιγομουνα...τα τερατα τις περισσοτερες φορες μου προκαλουσαν γελιο οπως ειναι σχεδιασμενα αχαχαχα xDD
σε λιγα σημεια τρομαξα, αλλα το Game εχει πραγματικα ωραια αισ8ητικη τρομου, καλοφτιγμενο :3
και ναι αστα, αλη μια week εμινε >.> εξεταστικη μετα ;p thanks ^^ good luck και σε σενα :) καλα ναι, 8υμαμαι κιεμενα πριν 2 χρονια..το ιδιο χαλι..η τριτη λικιου ειναι ζωρικη, αν και νταξει και τωρα δε λεω οτι εχω και το τρελο χρονο απο τοτε...αχαχα(πρεπει να τελιωσω κιενα ανιματιον στο χερι μεχρι την αλη week, να δω αν 8α προλαβω >.<)
και γαμισετα....εχω πα8ει και λιγο σοκ με τα νεα συβαντα του internet(SOPA & PIPA)...γαμιουντε οι παντες τι να πω >.> πανε να μας γυρισουνε 20ετια πισω >.> (αν και νομζιω τη γλιτωσαμε..στο τσακ) :stubborn::thatsit: τωρα κατεβαζω και κατι tutorials για να χω:hahaha: τι αλλα εσυ?
Jan 18 2012 23:52
Νταξ σε 5 λεπτά είχε κατέβει το πρώτο αλλά αυτά τα 5 λεπτά φάνηκαν αιωνιότητα . Πάντως πολύ fail το πως βγήκε από τη φυλακή , ξενέρωσα .
Jan 18 2012 23:28
Fandom → zennith666
Great αντίο καημένα games που δεν πρόλαβα να παίξω >.< Αν δεις στο φόρουμ και λυθει αυτό με το recovery σφύρα και από δω τίποτα .
Jan 18 2012 23:22
Night Wizard Seal → Kalamaris
Ναι δεν είναι αυτό. Τ_Τ
Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο και έξυπνο παιχνίδι.
Jan 18 2012 22:55
Vagelio → Lucy Heartfilia
Nope, αλλά έχει προχωρήσει γενικά στα ζωάκια και στα lulz. Τον μούσκαρο και τον πάνθηρα δεν τους είχα διαβάσει:nbleed:. Σε πιο chapter δείχνει τον λύκο και τον λεοπάρδαλο?
Jan 18 2012 22:18
Lucy Heartfilia → Vagelio
αχχχχχχχχχ νι ;___; ναι υπάρχει ένα κεφάλαια με τους δυο τους (δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει, σπηλιά)
Jan 18 2012 21:45
Arucard → GhostPrince
Ναι το έχω παίξε το Amnesia και είχα πάει να πάθω καρδιακό επεισόδιο σε πολλά σημεία :P
Πω ξεκινάς εξεταστική το Φεβρουάριο ε? Κουράγιο μαν θα περάσει η τρισκατάρατη:riiight:
Μην μου λες μαζεύτηκα νωρίς σπίτι γιατί φέτος έχω σχεδόν ξεχάσει τι σημαίνει ''έξω'' (ντάξει το κάνω να ακούγεται λίγο παραπάνω δραματικό αλλά κάπως έτσι είναι) το πολύ πολύ καμιά βολτούλα παρασκευή ή σάββατο βράδυ και αυτό άμα δεν γράφω την κυριακή...
Jan 18 2012 21:28
K-OnXRailGunIndex_Fan → metalmusicmaniac
xD εγώ ακόμα μαζεύω. έχω βρει μια play list με όλα τα sountrack της ταινίας και τα κατεβάζω σιγά σιγά.
Έχω ακόμα και ένα amv με το K-On στο youtube. Aν θέλεις μπορώ να σου στείλω το link. Δεν είναι και τίποτα φοβερό αλλά και πάλι έχει πλάκα. :) ;)
Jan 18 2012 21:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed