Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι, δεν είπα ποτέ την αλήθεια γιατί σε λυπόμουν. Αν ήξερες να διαλέγεις τηλεόραση δεν θα σε είχαν κατακλέψει στη τιμή. Μάπα είναι η εικόνα με βάση τι θα μπορούσες να είχες αγοράσει με τα λεφτά που έδωσες!
Σιγά τη γάτα, μη μας πάθει τίποτα. Το μόνο που ξέρει είναι να γρατζουνάει τους γύρω της. Αν δεν την τάιζες παίζει να σε είχε ξεσκίσει μέχρι τώρα.
Jan 25 2012 21:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Mπα έτσι ε? Άρα ψέμματα με έλεγες όταν καθόσουν κι εκθίαζες την ποιότητα της εικόνας και πως κι εσύ ήθελες μία...! Βασικά, όσον αφορά αυτά τα θέματα, με είπες ποτέ την αλήθεια?
Α τώρα θα τα βάλεις και με τη γάτα μου! Που είναι η μόνη που μου κρατάει παρέα όταν εσύ με γράφεις. Ρετιρέ και βλακείες. Να μείνεις κι εσύ μόνη σου και να περιφρονήσεις το δώρο μου που με τόσο κόπο διάλεξα.
Jan 25 2012 21:41
Kai → Kamui
Σ' ευχαριστώ Great General για τις πιο πρωτότυπες ευχές της σημερινής ημέρας. Είθε ο Θεός να μου κόβει γοητεία και να σου δίνει σοφία.
Jan 25 2012 21:39
Kamui → Kai
Ω φλογερέ head retainer, o πολυπόθητος Great General σου εύχεται με όλη του την καρδιά να ζήσεις για να μου προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για όσο θα ζήσει κι αυτός.
Υ.Γ. Last night was the best so far.Keep it up, "son"!
Jan 25 2012 21:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν κατάλαβα. Σου είπα εγώ ότι έχω ανάγκη την οθόνη σου; Επίδειξη πλούτου ήταν αυτή τώρα;
Δεν τη χρειάζομαι την τηλεόρασή σου! Μου κάνει η οθόνη του pc μου! Τόσο καιρό πώς την βγάζω δηλαδή, θες να μου πεις!
Να το κρατήσεις και το δώρο σου και όλα και να κάτσεις μόνη σου στο ρετιρέ παρέα με την γάτα σου μονάχα!
Jan 25 2012 21:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αφού ξέρεις πώς είμαι με της περιλήψεις δηλαδή τι να κάνω? Και μπα, απειλή ήταν αυτό τώρα? Αλλά έτσι είσαι ε? Καλά... Τότε το παίρνω σαν [B]υπόσχεση[/B]! Κι αν ξαναδείς εσύ μαζί μου στην 50" οθόνη τίποτα να με γράψεις! Κι όχι δώρο, ούτε κάρτα δε σε δίνω!
Jan 25 2012 21:33
Kai → Botsun
:if: Botsun, διάβασα το 14, σήμερα το βράδυ λέω να διαβάσω το 15 και θα έχω φτάσει επιτέλους στη μέση του HxH.
Jan 25 2012 21:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Α, σε παρακαλώ τώρα! Σε είχα προειδοποιήσει ότι ήταν κάπως περίεργη ή δε σε είχα προειδοποιήσει; Μπορούσε να το ψάξεις κι εσύ λίγο παραπάνω ή δεν μπορούσες; Μια φορά έγινε και κάθε φορά το λες. Δεν ξαναβλέπω anime μαζί σου.
Jan 25 2012 21:21
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι καλά ξέρω πάντα εγώ η επιπόλαιη. Δηλαδή μια φορά είχε γίνει και το κάνεις θέμα? Καλά δύο αν μετράς και την ταινία αλλά δεν το θυμάσαι? Εσύ μου το σύστησες κιόλας. Μ'αρέσει που ξέρεις και το γούστο μου.
Jan 25 2012 21:19
Kai → DarkElf
Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!
Thank you! Άνοιξα ήδη ένα. Όρεξη να έχουμε και θα έρθουν κι άλλα.
Jan 25 2012 21:07
DarkElf → Kai
Χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!
Και συγχαρητήρια για το promotion.Περιμένω να διαβάσω reviews.:ureshii:
Jan 25 2012 21:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed